Antislipvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Veiligheid gaat boven alles. Vooral in ruimtes waar veel vocht over de vloer komt is een antislipvloer pure noodzaak. Dat een antislipvloer ook mooi kan zijn ontdekt u bij G-vloeren. Een antislipvloer van G-Vloeren betekent een functionele vloer naar geheel eigen ontwerp.

Antislipvloer voor allerlei toepassingen

Een antislip vloer is voor allerlei verschillende toepassingen geschikt. Vooral in ruimtes, waarin de kans bestaat dat er vocht op de vloer belandt. Of andere producten die ervoor zorgen dat de ondergrond met extra gladheid te maken krijgt. Bijvoorbeeld vetten die een gevaarlijk laagje vormen op de vloer. Ook in winkels biedt een antislipvloer uitkomst, want klanten nemen regenwater onder de schoenen of uitgeschudde paraplu mee naar binnen. Een glad oppervlak vormt een extra risico als er vocht op terechtkomt.

Er ontstaat dan op de betreffende plek lokaal het gevaar om uit te glijden. Dat wilt u natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Daarom biedt onze antislipvloer uitkomst. Zo ook in een parkeergarage, waar natte banden en olie op de grond voor gevaarlijke situaties zorgen. Wij bieden u de mogelijkheid om een bestaande vloer te veranderen in een antislipvloer. Of wij brengen een compleet nieuwe vloer aan, zoals een gietvloer, epoxyvloer of coating die wij met antislip uitvoeren.

Antislipvloer voor in de badkamer

Elk jaar weer gebeuren er een groot aantal ongelukken in huis en de badkamer is een ruimte, waar valpartijen vaak voorkomen. Bijvoorbeeld bij ouderen, die minder goed het evenwicht bewaren en sneller uitglijden op een natte badkamervloer. De douchevloer wordt nat, maar er slaat ook vocht neer op de vloer in de badkamer. Daarom is het belangrijk om een antislipvloer in de badkamer neer te leggen. Een antislipvloer maakt de badkamer veiliger en voorkomt dat u uitglijdt. Een gladde vloer in een natte ruimte is gewoon gevaarlijk voor iedereen en in de badkamer is dit simpel op te lossen met een antislip vloer.

Gehele badkamervloer met antislip uitvoeren

Wij hebben voor u de ideale gietvloer voor de badkamer beschikbaar, die stroef is uit te voeren met antislip. Bijvoorbeeld onze PU gietvloer die daar ideaal voor is en zelfs met vloerverwarming in de badkamer te combineren is. Informeer naar de mogelijkheid om uw badkamervloer veilig en op maat samen te laten stellen.

Verschillende gradaties voor antislipvloeren

Een antislipvloer is te realiseren met keuze uit verschillende gradaties van antislip. In ruimtes met een hoog risico op een gladde vloer raden wij aan om voor de hoogste gradatie antislip te kiezen. Is de kans op uitglijden minder groot bij een nat vloeroppervlak dan is het mogelijk om de gradatie antislip te beperken. Wij adviseren u uiteraard graag bij het maken van een keuze voor antislipgradatie bij een antislipvloer.

Prijzen antislipvloeren

De prijzen van antislipvloeren zijn geheel afhankelijk van uw wensen voor de uitvoering en het oppervlak. Een bestaande vloer met antislipcoating uitvoeren is heel voordelig. Het is nog goedkoper naarmate het aantal m2 toeneemt, want dan daalt de m2 prijs bij ons. Het gebruiken materiaal bepaalt de prijs natuurlijk ook. De kosten zijn anders als wij voor u een volledige gietvloer aanbrengen in een uitvoering met antislip. Er is dan sprake van het aanbrengen van een compleet nieuwe vloer. De kosten daarvan zijn hoger dan een bestaande ondergrond uitsluitend van een antislip coating te voorzien. Wij zijn overigens heel transparant als het om de kosten gaat en voor een concrete prijs vraagt u gewoon een offerte aan.

Antislip vloer aanbrengen in een enkele laag

Onze antislipvloer brengen wij over een bestaande ondergrond in een enkele laag aan. Het is voordat wij daarmee beginnen belangrijk om de vloer goed schoon te maken. Een stoffige ondergrond is geen goede basis om een antislip vloer aan te brengen. De hechting met de coating komt dan namelijk niet optimaal tot stand. Daarom maken wij de vloer grondig schoon en daarna brengen wij de antislipcoating aan. Wij bieden u daarbij de keuze uit antislipvloeren met een uiteenlopende droogtijd. Zo hebben wij antislipvloeren die twaalf uur tijd nodig hebben om te drogen. Wij hebben echter de optie om MMA vloeren uit te voeren met antislip, waarbij er maar twee uur droogtijd nodig is. Dan is de vloer met antislip nog sneller in gebruik te nemen.

Het geheim van de antislipvloer is de afwerking

Gietvloeren vormen een solide basis voor elk vloeroppervlak. Het voordeel van gietvloeren is dat ze kunnen worden afgewerkt met verschillende toplagen. Kiest u voor een antislipvloer, dan krijgt uw gietvloer een extra afwerking. Uw antislipvloer is glad, maar toch veilig als er vocht op komt. Wij brengen de antislipvloer volledig naadloos en professioneel aan met materialen van de beste kwaliteit.

Een antislipvloer is uitermate geschikt voor horecagelegenheden, ziekenhuizen, ontvangstruimtes, zwembaden, productieruimtes, bedrijfskeukens en andere natte ruimtes. Ook thuis in de keuken en badkamer is een antislipvloer geen overbodige luxe.

Met een gietvloer als basisvloer kiest u zelf voor het ontwerp

Naast het kiezen voor een eigen ontwerp van uw eigen antislipvloer, bieden wij een groot scala aan kleuren waaruit u een keuze kunt maken. Strakke gegoten oppervlakten, trommelvloeren, grindvloeren of een combinatie van gietvloer technieken kunnen in het geheel worden afgewerkt met een antislipvloer. Het systeem is naadloos en zeer hygiënisch.

Zoekt u een mooie antislipvloer? Laat u inspireren door de vloerspecialisten van G-vloeren.

Veelgestelde vragen over antislipvloer

Waarom kiezen voor een antislipvloer?

Het uitvoeren van een antislipvloer verhoogt de veiligheid. De belangrijkste eigenschap is dat de gietvloer stroef wordt, zodat u veilig over een vochtige vloer loopt en uitglijden daarmee voorkomt. Dit is in allerlei situaties uiteraard belangrijk, zoals onder meer in werkplaatsen van bedrijven net als in parkeergarages, winkels, hotels, ziekenhuizen, zorgcentra en in badkamers van woningen.

Hoe onderhoud ik een antislip vloer?

Het onderhoud bestaat uit het schoonmaken van de antislip vloer en dat is gemakkelijk omdat het oppervlak naadvrij en vloeistofdicht is. U hoeft geen planning te maken voor groot onderhoud, want dat is niet nodig bij onze antislip gietvloeren.

Hoelang gaan antislip vloeren mee?

Onze antislip vloeren staan bekend om de uitstekende kwaliteit en om de lange levensduur. Zo gaat een gietvloer met antislip tot wel 20 of 30 jaar mee. Uiteraard is het wel zo dat de antislip na meerdere jaren gebruik mogelijk slijtagesporen gaat vertonen. In dat geval volstaat het om de antislip vloer te voorzien van een nieuwe stroeve coating.

Wilt u meer weten over onze prachtige antislipvloer?

Onze showroom met een uitgebreide collectie vloeren kunt u op afspraak bezoeken. U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een coatingvloer, vloerverwarmingkunststofvloerenbetonlook vloersiergrindgrindvloeren en vele andere vloeren voor professioneel en particulier gebruik.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten