Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Winkelvloer | G-vloeren.nl

De winkelvloer voor een stijlvolle aankleding van elke winkel

Een kunststof winkelvloer van G-vloeren is duurzaam en stijlvol. De kunststof winkelvloer van G-vloeren staat bekend om de hoge kwaliteit en uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Veel winkels zijn daarom voorzien van een kunststof winkelvloer van G-vloeren. De vloer in uw winkel bepaalt de stijl en impressie die aanwezig zijn. De kunststof winkelvloeren van G-vloeren zijn in elke kleur en kleurcombinatie leverbaar en zijn naadloos aan te sluiten bij de stijl en het interieur van uw winkel. Van explosieve structuren tot een zacht en rustig motief. Een strakke mono kleur of een schitterende kunststof piano hoogglans vloer. U kunt ook uw bedrijfslogo en verschillende patronen verwerken in de kunststofwinkelvloer. G-vloeren levert u een uniek stukje vakwerk dat volledig is gebaseerd op uw eisen en wensen.

Welke kunststof winkelvloer is het meest geschikt voor uw winkel

G-vloeren zal samen met u een vloerprofielschets opstellen waarbij we naar de eisen van de belasting, ondergrond, omstandigheden en persoonlijke voorkeuren kijken. Hiermee kunnen wij bepalen welke systemen geschikt zijn voor uw winkel. Een kunststof winkelvloer van G-vloeren is geschikt voor elk type ondergrond, nieuwbouw of bestaande panden. G-vloeren werkt met snel uithardende bouwharsen waardoor uw kunststof winkelvloer binnen een dag uitgehard en belastbaar is. Hierdoor kunt u een nieuwe kunststof winkelvloer aanschaffen zonder omzet mis te lopen. G-vloeren denkt te allen tijde graag met u mee.

De uitvoering en werkwijze van G-vloeren voor uw ultieme kunststof winkelvloer

Een functionele stijlvolle kunststof winkelvloer eist een ultieme voorbereiding, strak en netheid, oog voor detail, hoogwaardige kunststoffen en een efficiënte communicatie. De applicatie van een kunststof winkelvloer eist jarenlange ervaring en vakmanschap. Het is gebaseerd op puur handwerk, gevoel voor het vak, deskundigheid en intuïtie. G-vloeren beschikt over deze zeer belangrijke eigenschappen. Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn onze kenmerken.

Voordelen van de G-vloeren winkelvloer:

De kunststof winkelvloer van G-vloeren is in verschillende systemen te krijgen. Van epoxyvloer, polyurethaanvloer, grindvloer, troffelvloer tot coatingvloer. De kunststof winkelvloeren van G-vloeren zijn: zwaar belastbaar; duurzaam; vloeistofdicht; naadloos; hebben een ultieme hechting; slijtvast; krasbestendig; onderhoudsvriendelijk; stofvrij; veilig; snel belastbaar; geluiddempend; prijstechnisch aantrekkelijk en in elke kleur leverbaar.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike