Winkelvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Uitnodigende winkelvloeren die een geheel vormen met uw totale winkelinterieur en de straat waaraan uw winkel is gevestigd? Dat is mogelijk met het winkelvloeren ontwerp van G-vloeren. Design en gebruiksgemak worden gecombineerd in een uniek vloerplan indien u gebruik maakt van ons winkelvloeren systeem. Met kleur en structuur laat u uw klanten ongemerkt een route door uw winkel afleggen.

De winkelvloer voor een stijlvolle aankleding van elke winkel

Een kunststof winkelvloer van G-vloeren is duurzaam en stijlvol. De kunststof winkelvloer van G-vloeren staat bekend om de hoge kwaliteit en uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Veel winkels zijn daarom voorzien van een kunststof winkelvloer van G-vloeren. De vloer in uw winkel bepaalt de stijl en impressie die aanwezig zijn. De kunststof winkelvloeren van G-vloeren zijn in elke kleur en kleurcombinatie leverbaar en zijn naadloos aan te sluiten bij de stijl en het interieur van uw winkel. Van explosieve structuren tot een zacht en rustig motief. Een strakke mono kleur of een schitterende kunststof piano hoogglans vloer. U kunt ook uw bedrijfslogo en verschillende patronen verwerken in de kunststofwinkelvloer. G-vloeren levert u een uniek stukje vakwerk dat volledig is gebaseerd op uw eisen en wensen.

Welke kunststof winkelvloer is het meest geschikt voor uw winkel

G-vloeren zal samen met u een vloerprofielschets opstellen waarbij we naar de eisen van de belasting, ondergrond, omstandigheden en persoonlijke voorkeuren kijken. Hiermee kunnen wij bepalen welke systemen geschikt zijn voor uw winkel. Een kunststof winkelvloer van G-vloeren is geschikt voor elk type ondergrond, nieuwbouw of bestaande panden. G-vloeren werkt met snel uithardende bouwharsen waardoor uw kunststof winkelvloer binnen een dag uitgehard en belastbaar is. Hierdoor kunt u een nieuwe kunststof winkelvloer aanschaffen zonder omzet mis te lopen. G-vloeren denkt te allen tijde graag met u mee.

De uitvoering en werkwijze van G-vloeren voor uw ultieme kunststof winkelvloer

Een functionele stijlvolle kunststof winkelvloer eist een ultieme voorbereiding, strak en netheid, oog voor detail, hoogwaardige kunststoffen en een efficiënte communicatie. De applicatie van een kunststof winkelvloer eist jarenlange ervaring en vakmanschap. Het is gebaseerd op puur handwerk, gevoel voor het vak, deskundigheid en intuïtie. G-vloeren beschikt over deze zeer belangrijke eigenschappen. Kwaliteit, duurzaamheid en service zijn onze kenmerken.

Voordelen van de G-vloeren winkelvloer:

De kunststof winkelvloer van G-vloeren is in verschillende systemen te krijgen. Van epoxyvloer, polyurethaanvloer, grindvloer, troffelvloer tot coatingvloer. De kunststof winkelvloeren van G-vloeren zijn: zwaar belastbaar, duurzaam, vloeistofdicht, naadloos, hebben een ultieme hechting; slijtvast, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, stofvrij, veilig, snel belastbaar, geluiddempend, prijstechnisch aantrekkelijk en in elke kleur leverbaar.

Duurzame winkelvoeren van G-Vloeren

Regen, sneeuw, modderige schoenen, naaldhakken en winkelwangentjes; aan winkelvloeren worden zware eisen gesteld. Winkelvloeren slijten snel en zijn vaak onderhevig aan een constante en daardoor zware belasting. Zoals het inlopen bij deuren en het staan kassa’s.

Onze winkelvloeren staan bekend om de kwaliteit en duurzaamheid. We geven veel aandacht aan het uithardingsproces van onze winkelvloeren zodat u en uw klanten jarenlang genieten van een schone vloer welke gemakkelijk is in het dagelijks onderhoud.

Vele verschillende soorten winkelvloeren

Gladde winkelvloeren die geen vocht opnemen? Geen probleem voor onze winkelvoeren. Onze winkelvloeren zijn geschikt voor kleine winkels en grote vloeroppervlakken. Of u nu een supermarkt heeft, een designstore bezit of eigenaar bent van een bloemenwinkel, onze vloerspecialisten geven u graag advies op maat.

Winkelvloer voor optimale klantbeleving

Onze naadloze winkelvloeren zijn stijlvol en met allerlei designs in uiteenlopende kleuren uit te voeren. De ideale winkelvloer draagt bij aan de klantbeleving van iedereen die uw winkel binnenstapt. Daar is al de eerste winst mee te behalen, want de winkelvloer beslaat uiteraard een groot deel van het oppervlak. De klantbeleving uit zich niet alleen in een klantgerichte service, maar eveneens in de entourage en ambiance. Daar dragen onze winkelvloeren optimaal aan bij. Het is belangrijk dat de winkelvloer er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook fijn aanvoelt. Het loopcomfort is daarom van belang en daar komen onze vloeren met een licht elastisch karakter aan tegemoet. Zo haalt u in alle opzichten de ideale vloer in huis als het gaat om de beleving, comfort en sfeer. Er is echter ook nog een ander punt van belang en dat is de praktische kant.

Praktische winkelvloer voor veiligheid optimaal gemak

Het is ideaal als uw winkelvloer er geweldig uitziet. De praktische kant van de winkelvloer is echter ook van belang. Bijvoorbeeld als het gaat om de veiligheid van de vloer. U wilt toch niet dat uw verkoopmedewerkers of klanten uitglijden over een gladde vloer? Bijvoorbeeld als er regenwater naar binnen is gekomen. Dat maakt de vloer namelijk glad en daarom is het aan te raden om uw winkelvloer van antislip te voorzien. Antislip is een praktische toepassing die de veiligheid op de vloer in uw winkel verhoogt. Onze winkelvloeren zijn naadloos en voorzien daarbij ook nog eens in optimaal gemak als het om het schoonmaken gaat. Dat is zo gebeurd met het naadloze oppervlak en materiaal dat geen vuil en stof aantrekt. Even stofzuigen of de vloer aanvegen is voldoende om het vuil weg te nemen. Indien gewenst is het mogelijk om periodiek de vloer te dweilen.

Prijzen winkelvloeren

De prijs van een winkelvloer hangt in eerste instantie af van de materialen waarmee de vloer is samengesteld. Dat vormt namelijk al een basis voor een m2 prijs. In het verlengde daarvan is er onderscheid te maken aan de hand van het totale winkeloppervlak. Een kleine kledingwinkel heeft een kleiner oppervlak dan bijvoorbeeld een warenhuis. Dat verschil in oppervlak is terug te zien in de m2 prijs van winkelvloeren. De m2 prijs is lager als het oppervlak groter is. Daarom zijn onze winkelvloeren onder meer ook geschikt om toe te passen in winkels met een groot vloeroppervlak. Het is overigens mogelijk om met winkeliers als buren in overleg te gaan. Door gezamenlijk de keuze te maken voor aanschaf van een van onze winkelvloeren kan de m2 prijs verder dalen.

Veelgestelde vragen over winkelvloeren

Heeft u vragen over onze winkelvloeren dan zijn wij altijd graag bereid deze persoonlijk te beantwoorden. Er zijn echter ook veel vragen die regelmatig aan ons worden gesteld en daarom hebben wij hierop de antwoorden voor uw gemak alvast verzameld.

Aan welke eisen moet een winkelvloer voldoen?

Een winkel is een commerciële ruimte en daarom is het belangrijk dat een winkelvloer niet alleen voldoet aan praktische eigenschappen, maar ook aansluit op het commerciële aspect. Onze winkelvloeren zijn leverbaar in allerlei designs en kleuren, maar ook slijtvast en bestand tegen grote loopbelasting, onderhoudsvrij en veilig met antislip en brandwerend karakter.

Welke gietvloeren zijn geschikt voor winkels?

Er zijn meerdere soorten winkelvloeren in de vorm van gietvloeren die geschikt zijn voor winkels. Daarbij is het met maatwerk mogelijk om rekening te houden met het type winkel, zoals een bouwmarkt, kledingwinkel, bakkerijwinkel of supermarkt. Onze vloersystemen zijn uit te voeren als winkelvloeren met onder meer de keuze uit PU gietvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren, troffelvloeren en grindvloeren. Uiteraard geven wij u graag advies over welke winkelvloer het beste is voor uw winkel.

Brengen jullie winkelvloeren aan in heel Nederland?

Ja, wij zijn door heel Nederland werkzaam met het aanbrengen van winkelvloeren. Onze showroom is in Amsterdam gevestigd, maar wij werken vanuit deze uitvalsbasis in alle provincies en steden van Groningen tot Vlissingen en van Den Helder tot Maastricht.

Wat zijn de kosten voor een winkelvloer?

Wij bepalen de kosten voor uw winkelvloer aan de hand van het materiaal, winkeloppervlak en optionele toevoegingen. Op uw verzoek verstrekken wij u graag een persoonlijke offerte voor het leveren en plaatsen van een winkelvloer. Aangezien er vele mogelijkheden zijn, raden wij u aan om contact met G-vloeren op te nemen. Op deze manier krijgt u de zekerheid van de beste winkelvloer voor uw winkel met een duidelijk kostenoverzicht.

Is het mogelijk om de winkelvloer van geluiddemping te voorzien?

Wij hebben winkelvloeren beschikbaar die uit te voeren zijn met extra geluiddemping. Op deze wijze is het mogelijk om uw winkel qua geluidsbeperking in akoestisch comfort te voorzien. Op deze wijze is er sprake van bijvoorbeeld het dempen van het geluid van voetstappen van klanten in uw winkel.

Laat u adviseren door onze technische expert

Onze technisch adviseur heeft alle expertise om u advies te geven bij het samenstellen van een winkelvloer. Dat is belangrijk omdat iedere winkel weer anders is ingericht en zich richt op de verkoop van andere producten. Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken naar 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl. Onze showroom is op afspraak te bezoeken, maar onze technisch expert kan u uiteraard ook in uw winkel bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten