Coatingvloer in bedrijfshal
Coatingvloer in bedrijfshal

Coatingvloeren

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Skip links

Een coatingvloer is altijd naadloos en past perfect in elk eigentijds modern pand. Coatingvoeren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en kunnen op bijna elke ondergrond en in elke denkbare kleur worden aangebracht.

Een coatingvloer is:

 • Geschikt voor zakelijk gebruik of particuliere garages, boxen etc.
 • Leverbaar in elke gewenste kleur
 • Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
 • Volledig naadloos
 • Geschikt in combinatie met vloerverwarming

Voor meer informatie over onze coatingvloeren of het berekenen van de prijs neemt u contact met ons op via 020 846 3694

De prijs van een coatingvloer

Een coatingvloer in uw bedrijf kan al worden gerealiseerd vanaf € 8,- per vierkante meter. Dit is echter de vanaf prijs waarbij geen rekening is gehouden met het aantal vierkante meters, de ondergrond of extra werkzaamheden. Door deze factoren kan de prijs altijd nog verschillen. Wij leggen dit graag aan u uit.

De voorbereidende fase

Om een vloercoating te plaatsen is het noodzakelijk dat de ondergrond egaal is. Wanneer de vloer nog hobbelig is en er nog scheuren en gaten in de huidige ondergrond aanwezig zijn, dienen wij dit eerst te herstellen en te egaliseren. Aangezien elke ondervloer anders is, gaat dit altijd om maatwerk. De kosten van het egaliseren kunnen wij pas inschatten nadat wij de vloer hebben geobserveerd.

De grootte van de ruimte

Er valt veel voordeel te halen door een coatingvloer te laten aanbrengen in een grotere ruimte. Hierdoor zakt de prijs per vierkante meter namelijk. In kleine kamers met veel bochten en hoekjes ligt de prijs per m2 hoger dan wanneer u een grote ruimte laat voorzien van een coatingvloer.

Verschillende (extra) opties

Een groot voordeel van een coatingvloer is dat er boordevol ruimte is voor extra opties en persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een coatingvloer met een antislip oppervlak, flakes of voor een dampdoorlatende vloer. Hiernaast behoort de ESD coatingvloer tot de mogelijkheden: een vloer die antistatisch is. En dan zijn er ook nog coatingvloeren met sterke industriële eigenschappen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast de talloze coatingvloer soorten, heeft u bij ons ook riante keuze op het gebied van kleur en structuur. Zo goed als alle kleuren van RAL, Sikkens en NCS zijn beschikbaar wat betreft onze coatingvloeren. Een coatingvloer is een vloer die niet bijzonder dik is, waardoor vaak de structuur van de ondergrond zichtbaar blijft. Heeft u dit liever niet? Bespreek dan gerust de mogelijkheden met onze specialisten om bijvoorbeeld de ondergrond eerst te egaliseren.

Profiteer van korting op een coatingvloer

Door een coatingvloer aan te laten brengen als collectief of samen met uw buren profiteert u van kortingen tot wel 15% op een coatingvloer. Zo betaalt u als ondernemer, winkelier of VvE een scherpere prijs wanneer u meerdere panden of ruimtes laat voorzien van een nieuwe vloer.

Voor meer informatie over korting op een coatingvloer of onze coatingvloer prijzen neemt u contact met ons op 020 846 3694

Hoe brengt G-vloeren een coatingvloer aan?

Ten opzichte van het aanleggen van bijvoorbeeld een gietvloer, is het appliceren van een coatingvloer een proces dat redelijk snel verloopt. Dit heeft te maken met het aantal lagen. Bij het aanbrengen van een coatingvloer is het belangrijk dat de ondergrond schoon en droog is. We brengen als eerst een primer op de ondergrond aan. Zodra deze droog is spanen en rollen we de uiteindelijke coating. Bij G-vloeren begeleiden we u tijdens het gehele traject, zodat u nooit voor een verrassing komt te staan. We brengen u altijd van te voren op de hoogte van de exacte werkzaamheden die we gaan verrichten.

Coatingvloeren zijn van toegevoegde waarde in elk pand

Coatingvloeren van G-vloeren zijn niet alleen een sieraad voor iedere eigentijds bedrijfspand, maar dankzij de unieke eigenschappen ook nog eens dé ideale vloerbekleding voor elk dynamisch en hedendaags bedrijfsteam. De hoogkwalitatieve coatingvloeren van G-vloeren zijn qua kleurstelling en uitvoering volledig op uw interieur af te stemmen. Hierdoor neemt de sfeer, ambiance en het comfort in uw bedrijf significant toe. Daarnaast zijn onze naadloze hoogkwalitatieve coatingvloeren stof- en vuilafstotend, slijtvast, vloeistofwerend en bijzonder aantrekkelijk geprijsd.

De ideale vloer voor mensen met een allergie

Coatingvloeren zijn door hun stof- en vuilafstotende eigenschappen zeer geschikt voor mensen die last hebben van allergie. Onze coatingvloeren zijn anti-allergeen, waardoor klachten zoals rode ogen, jeuk en eczeem worden voorkomen.

Coatingvloeren zijn een goedkoper alternatief voor gietvloeren

Coatingvloeren beschikken over het algemeen over dezelfde bijzondere eigenschappen als gietvloeren. Het belangrijkste verschil tussen coatingvloeren en gietvloeren is de dikte van de vloer. Coatingvloeren zijn in de meeste gevallen niet dikker dan 1 millimeter. Hierdoor blijft de ondergrond zichtbaar, waardoor een vloersysteem ontstaat met unieke patronen. Net als bij gietvloeren zijn naadloze coatingvloeren duurzaam en uitstekend toe te passen op anhydriet gebonden, betonnen en cementen ondervloeren. De coatingvloeren van G-vloeren zijn samengesteld uit 1 of 2 componenten acrylaat, epoxy of polyurethaan die door een ervaren applicateur met een vlakspaan en een roller worden aangebracht.

Epoxy coatingvloer voor elke toepassing

De epoxy coatingvloer is een ideale oplossing voor uw garage, fabriek, werkplaats, industriehal, etc. U tovert deze plekken om tot makkelijk schoon te maken, slijtvaste, sterke en kleurrijke ruimtes. De epoxy coatingvloer is in iedere kleur verkrijgbaar, zodat uw nieuwe vloer optimaal bij uw inrichting past.

Epoxy coatingvloer voor bedrijfsruimtes en industriehallen

Een epoxy coatingvloer draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. De slijtvaste epoxy coatingvloer is onder andere geschikt voor het afwerken van bestaande vloeren in keukens, laboratoria, loodsen, parkeergarages en industriehallen.

Milieuvriendelijke en onderhoudsarme coatingvloer

Bij G-vloeren speelt het milieu een belangrijke rol. Daarom heeft G-vloeren ervoor gekozen om voor het aanbrengen van coatingvloeren uitsluitend biologische harsen te gebruiken. Onze vloeren kunnen op bijna elke ondergrond en in elke denkbare kleur gerealiseerd worden. Om het optimale resultaat met een coatingvloer te kunnen bereiken, dient de ondergrond zo egaal mogelijk te zijn. Coatingvloeren van G-vloeren kunt u in en om de woning ook gebruiken voor een antisliplaag, op balkons of voor een afwerklaag. Coatingvloeren zijn dankzij de gesloten structuur gemakkelijk in onderhoud, omdat zij geen vocht en vuil opnemen. Schoonheid en gebruiksgemak gaan bij de coatingvloeren van G-vloeren hand in hand.

G-vloeren: specialist op het gebied van talloze vloeren

Niet alleen voor een coatingvloer is G-vloeren de partner waarop u kunt rekenen, we appliceren voor u ook tal van andere vloersoorten. We zijn specialist op het gebied van onder andere:

Actief in heel Nederland

G-vloeren voert projecten uit in heel Nederland. We passen onze coatingvloeren onder andere toe in de regio:

 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Groningen
 • Breda
 • Den Bosch
 • Enschede
 • Leeuwarden
 • Hilversum
 • Zeeland

Coatingvloer ervaringen

Wij zijn bijzonder tevreden over G-vloeren en de coatingvloer die ze hebben gelegd. Duidelijke afspraken, goede service en een goede prijs. Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren!

– Max en Cynthia uit Goes

 

Vanaf ons eerste bezoekje aan de showroom tot aan het eind resultaat – alles was professioneel geregeld met veel oog voor de klant. We hadden een heel lastige ondergrond, maar G-vloeren heeft het toch voor elkaar gekregen om de coatingvloer perfect te leggen in onze bedrijfshal.

– Familie Pater uit Drachten

 

Ik zocht naar een nieuwe vloer voor mijn kantoor en mijn oog viel na een tijdje rondspeuren op een coatingvloer van G-vloeren. Na wat informatie te hebben ingewonnen bleek het dat ze een actie hadden waarbij ook de buren kunnen meeprofiteren van korting. Ik heb dus ook gelijk onze nieuwe buren benaderd en we hebben nu allebei een prachtige vloer van G-vloeren in onze kantoren liggen. Nog geen moment spijt gehad van de keuze!

– Egbert uit Hoogeveen

 

Goede service, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. De jongeman die de coatingvloer heeft gelegd was erg bekwaam in zijn vak en heeft prachtig werk geleverd voor onze werkplaats.

– Hillie uit Winschoten

 

Coatingvloeren met al hun geweldige eigenschappen

Coatingvloeren zijn mooi strak, ijzersterk en ze slijten nauwelijks. Zij zijn bovendien makkelijk schoon te maken en hygiënisch omdat de vloer geen naden heeft. Ook hebt u geen last van vervelende vochtplekken, want de vloeren zijn vochtbestendig. Coatingvloeren zijn simpelweg, ideaal!

Coatingvloer prijstechnisch aantrekkelijker dan de gietvloer

Doordat coatingvloeren dunner zijn dan gietvloeren, zijn de kosten aanmerkelijk lager. Mooi is ook belangrijk, het is daarom mogelijk om coatingvloeren in iedere gewenste kleur te leveren.

Veelgestelde vragen over coatingvloeren

Wat zijn coatingvloeren?

Coatingvloeren bestaan uit kunsthars, zoals epoxy en vormen een dunne vloerafwerking met een dikte van doorgaans maximaal 1 mm. Coatingvloeren zijn door de specifieke eigenschappen onder meer geschikt voor industriële toepassing.

Hoe vindt het aanbrengen van coatingvloeren plaats?

De ondergrond dient vlak te zijn en indien nodig egaliseren wij de ondergrond eerst. Bijvoorbeeld met het vullen van scheuren en gaten. Daarna komt de primer die voor een goede verbinding zorgt met de coating als afwerking. Coatingvloeren zijn dan ook relatief eenvoudig aan te brengen.

Zijn er extra opties mogelijk bij coatingvloeren?

Coatingvloeren lenen zich perfect voor de toevoeging van extra eigenschappen. Bijvoorbeeld antislip of uitgevoerd met flakes net als dat coatingvloeren antistatisch zijn te realiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden als u speciale wensen heeft.

Wat maakt coatingvloeren zo populair?

Coatingvloeren zijn populair vanwege de veelzijdige eigenschappen in combinatie met een lage prijs.

Wat zijn de verschillen tussen coatingvloeren en gietvloeren?

Coatingvloeren vormen een betaalbaar alternatief voor gietvloeren. Het verschil zit in de opbouw van de vloer. Coatingvloeren kennen met de primer maar twee lagen en gietvloeren bestaan uit een primer, schraplaag, gietlaag en coating.

Zijn coatingvloeren wel duurzaam?

Onze coatingvloeren zijn zeker duurzaam te noemen. Niet alleen vanwege het milieuvriendelijke karakter, maar ook als het gaat om de lange levensduur.

In welke kleuren zijn coatingvloeren verkrijgbaar?

Coatingvloeren zijn in een kleur naar wens verkrijgbaar. Er staan alleen al duizenden kleuren tot uw beschikking om een keuze uit te maken.

Zijn er kleuren te combineren bij coatingvloeren?

Ja, coatingvloeren zijn samen te stellen uit verschillende kleuren. Dat is erg handig om via de vloer een uiting te tonen. Bijvoorbeeld parkeervakken in een parkeergarage of een oversteekplek in een magazijn.

Brengen jullie door heel Nederland coatingvloeren aan?

Ja, wij brengen in heel Nederland coatingvloeren aan, van Groningen tot Eindhoven en van Enschede tot Den Helder. G-vloeren is in Amsterdam gevestigd, maar heeft het hele land als werkgebied.

Wat is de prijs van coatingvloeren?

De prijs van coatingvloeren is variabel, omdat het oppervlak en andere factoren daarin een rol spelen. Het is al mogelijk om vanaf 8 euro per m2 een coatingvloer te realiseren. Het betreft hier een vanaf prijs en daarom raden wij altijd aan persoonlijk een offerte aan te vragen.

Waarom zijn er verschillen in de kosten voor coatingvloeren?

Coatingvloeren kunnen op verschillende manieren worden samengesteld. Bijvoorbeeld met kunsthars epoxy zonder optionele extra’s of als vloer met antislip en flakes. Bovendien variëren de kosten per m2 omdat wij met een staffelprijs werken.

Bezoek de showroom van G-vloeren

Bekijk onze coatingvloeren en andere vloersystemen in onze showroom. Maak voor het bezoeken van onze showroom telefonisch een afspraak via 020 846 3694 of stuur een e-mail naar info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten