Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Coatingvloeren

Een coatingvloer is altijd naadloos en past perfect in elke eigentijdse woning of modern kantoorpand. Coatingvoeren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en kunnen op bijna elke ondergrond en in elke denkbare kleur worden aangebracht.

Een coatingvloer is:

  • Geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik
  • Leverbaar in elke gewenste kleur
  • Slijtvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Volledig naadloos
  • Geschikt voor het plaatsen van een vloerverwarming

Voor meer informatie over onze coatingvloeren of het berekenen van de prijs neemt u contact met ons op via 020 846 3694.

coatingvloer kantoor

De prijs van een coatingvloer

Een coatingvloer in uw woning kan al worden gerealiseerd vanaf € 8,- per vierkante meter. Dit is echter de vanafprijs waarbij geen rekening is gehouden met het aantal vierkante meters, de ondergrond of extra werkzaamheden. Door deze factoren kan de prijs altijd nog verschillen. Wij leggen dit graag aan u uit.

De voorbereidende fase

Om een vloercoating te plaatsen is het noodzakelijk dat de ondergrond egaal is. Wanneer de vloer nog hobbelig is en er nog scheuren en gaten in de huidige ondergrond aanwezig zijn, dienen wij dit eerst te herstellen en te egaliseren. Aangezien elke ondervloer anders is, gaat dit altijd om maatwerk. De kosten van het egaliseren kunnen wij pas inschatten nadat wij de vloer hebben geobserveerd.

De grootte van de ruimte

Er valt veel voordeel te halen door een coatingvloer te laten aanbrengen in een grotere ruimte. Hierdoor zakt de prijs per vierkante meter namelijk. In kleine kamers met veel bochten en hoekjes ligt de prijs per m2 hoger dan wanneer u een grote ruimte laat voorzien van een coatingvloer.

Profiteer van korting op een coatingvloer

Door een coatingvloer aan te laten brengen als collectief of samen met uw buren profiteert u van kortingen tot wel 15% op een coatingvloer. Zo betaalt u als ondernemer, winkelier of VvE een scherpere prijs wanneer u meerdere panden of ruimtes laat voorzien van een nieuwe vloer.

Voor meer informatie over korting op een coatingvloer of onze coatingvloer prijzen neemt u contact met ons op 020 846 3694.

coatingvloer museum

Coatingvloeren zijn van toegevoegde waarde in elke woning

Coatingvloeren van G-vloeren zijn niet alleen een sieraad voor iedere eigentijdse woning, maar dankzij de unieke eigenschappen ook nog eens dé ideale vloerbekleding voor elk dynamisch en hedendaags gezin. De hoogkwalitatieve coatingvloeren van G-vloeren zijn qua kleurstelling en uitvoering volledig op uw interieur af te stemmen. Hierdoor neemt de sfeer, ambiance en het wooncomfort in uw woning significant toe. Daarnaast zijn onze naadloze hoogkwalitatieve coatingvloeren stof- en vuilafstotend, slijtvast, vloeistofwerend en bijzonder aantrekkelijk geprijsd.

De ideale vloer voor mensen met een allergie

Coatingvloeren zijn door hun stof- en vuilafstotende eigenschappen zeer geschikt voor mensen die last hebben van allergie. Onze coatingvloeren zijn anti-allergeen, waardoor klachten zoals rode ogen, jeuk en eczeem worden voorkomen.

Coatingvloeren zijn een goedkoper alternatief voor gietvloeren

Coatingvloeren beschikken over het algemeen over dezelfde bijzondere eigenschappen als gietvloeren. Het belangrijkste verschil tussen coatingvloeren en gietvloeren is de dikte van de vloer. Coatingvloeren zijn in de meeste gevallen niet dikker dan 1 millimeter. Hierdoor blijft de ondergrond zichtbaar, waardoor een vloersysteem ontstaat met unieke patronen. Net als bij gietvloeren zijn naadloze coatingvloeren duurzaam en uitstekend toe te passen op anhydriet gebonden, betonnen en cementen ondervloeren. De coatingvloeren van G-vloeren zijn samengesteld uit 1 of 2 componenten acrylaat, epoxy of polyurethaan die door een ervaren applicateur met een vlakspaan en een roller worden aangebracht.

Epoxy coatingvloer voor woningen

De epoxy coatingvloer is een ideale oplossing voor uw garage, hobbykelder, balkon of keuken. U tovert deze plekken in huis om tot makkelijk schoon te maken en kleurrijke ruimtes. De epoxy coatingvloer is in iedere kleur verkrijgbaar, zodat uw nieuwe vloer optimaal bij uw inrichting past.

Epoxy coatingvloer voor bedrijfsruimtes en industriehallen

Een epoxy coatingvloer draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. De slijtvaste epoxy coatingvloer is onder andere geschikt voor het afwerken van bestaande vloeren in keukens, laboratoria, loodsen, parkeergarages en industriehallen.

parkeergarage coatingvloer

Milieuvriendelijke en onderhoudsarme coatingvloeren

Bij G-vloeren speelt het milieu een belangrijke rol. Daarom heeft G-vloeren ervoor gekozen om voor het aanbrengen van coatingvloeren uitsluitend biologische harsen te gebruiken. Onze vloeren kunnen op bijna elke ondergrond en in elke denkbare kleur gerealiseerd worden. Om het optimale resultaat met een coatingvloer te kunnen bereiken, dient de ondergrond zo egaal mogelijk te zijn. Coatingvloeren van G-vloeren kunt u in en om de woning ook gebruiken voor een antisliplaag, op balkons of voor een afwerklaag. Coatingvloeren zijn dankzij de gesloten structuur gemakkelijk in onderhoud, omdat zij geen vocht en vuil opnemen. Schoonheid en gebruiksgemak gaan bij de coatingvloeren van G-vloeren hand in hand.

Bezoek de showroom van G-vloeren

Bekijk onze coatingvloeren en andere vloersystemen in onze showroom in Amsterdam. Maak voor het bezoeken van onze showroom telefonisch een afspraak via 020 846 3694 of stuur een e-mail naar info@g-vloeren.nl.

Showroom G-vloeren
Overtoom 477
1054 LE Amsterdam

T: 020 846 3694
E: info@g-vloeren.nl

Openingstijden
Maandag 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 18:00 uur

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike