Industriële vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Industriële vloeren zijn speciaal ontwikkeld voor fabrieken of andere industriële omgevingen. De vloeren van G-vloeren zijn duurzaam en multifunctioneel. Natuurlijk houden de ervaren technisch specialisten van G-vloeren voor u alle praktische, technische en wettelijke eisen die gesteld worden aan een industriële vloer nauwlettend in de gaten.

Wij helpen u aan een maatwerk vloer die perfect past binnen uw bedrijf. Heeft u hulp nodig bij de keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 020 846 36 94 of info@g-vloeren.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen via onze website.

De verschillende industriële vloeren van G-vloeren

G-vloeren biedt verschillende soorten industriële vloeren. Al onze vloeren hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen. De onderstaande voordelen zijn van toepassing op elke vloer:

  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Veilig en brandwerend
  • Vloeistofdicht
  • Stof en allergievrij
  • Kras en slijtvast
  • Snel belastbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in alle kleuren

Elke industriële vloer heeft daarnaast een aantal unieke eigenschappen die de vloer geschikt maken voor bepaalde branches of bedrijven.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer bestaat uit meerdere lagen van 2 tot 3 millimeter dikte. De vloer is vergelijkbaar met een gietvloer, maar is door deze verschillende lagen vele malen sterker. Een epoxyvloer is chemisch en mechanisch goed belastbaar en wordt hierdoor veel toegepast in een industriële setting.

Troffelvloer

Een troffelvloer wordt gemaakt van fijngemalen kwarts- of grindkorrels. De korrels worden samengebonden door epoxy kunsthars. Deze samenstelling creëert een zeer sterke en vloeistofdichte vloer. Een troffelvloer is ideaal voor industriële toepassingen, maar komt tegenwoordig ook steeds meer terug in woningen voor bijvoorbeeld een garage.

MMA vloer

Een MMA vloer is ideaal voor bedrijven waar het productieproces niet te lang stil mag liggen door het leggen van een nieuwe vloer. De MMA vloer heeft een korte droogtijd en kan zeer snel gegoten worden. Binnen 2 uur is de vloer volledig uitgehard en beloopbaar.

ESD vloer

ESD staat voor Electro Status Discharge. Deze term houdt in dat de vloer statische lading op een veilige manier kan afvoeren. Ongewenste statische lading op mens en machine wordt hierdoor voorkomen. De ESD-vloer wordt om deze reden veel toegepast binnen bedrijven waar elektrische apparatuur gemaakt wordt. Statische lading kan in deze branche namelijk veel schade aanrichten aan het product.

De prijs van een industriële vloer

De prijs van een industriële vloer hangt sterk af van het type vloer. Op de pagina van de specifieke vloer kunt u meer informatie vinden over de prijsberekening en de richtprijzen per vierkante meter. Het is belangrijk om te vermelden dat de uiteindelijke prijs van de vloer kan afwijken van de richtprijzen op de website. Zaken als de staat van de ondergrond, het aantal vierkante meter en de gewenste afwerking zullen de uiteindelijke prijs beïnvloeden.

Type vloer en samenstelling materiaal

Het type vloer is dus een van de prijsbepalende factoren van een industriële vloer. Zo zit er prijsverschil tussen een epoxyvloer en een MMA vloer, maar ook tussen een troffelvloer en een ESD vloer. Dat heeft met de toepassing van verschillende materialen te maken. Er zijn voor de uitvoering van een ESD vloer als industriële vloer bijvoorbeeld koperstrips nodig. Dit om de statische lading te geleiden. Deze strips zijn niet nodig bij de keuze voor een epoxyvloer. Bovendien is een troffelvloer weer anders van samenstelling in vergelijking met epoxy en MMA.

Vloeroppervlakte

De vloeroppervlakte is een andere factor die van invloed op de industriële vloer prijs kan zijn. Daarbij kan gezegd worden dat wij aflopende prijzen per m2 hanteren bij grotere vloeroppervlakken. Nu is het meestal zo dat industriële ruimten doorgaans van een behoorlijk oppervlak zijn voorzien. In dat opzicht profiteert u vrijwel altijd van de laagste m2 prijs bij het aanbrengen van een industriële vloer. Het schaalvoordeel qua lagere prijs per m2 doet zich namelijk al voor bij een vloeroppervlak vanaf 51m2 en loopt verder op bij een toenemend vloeroppervlak.

Gewenste afwerking met extra opties

Nog een factor die de prijs van een industriële vloer bepaalt naast het vloertype en oppervlak is de gewenste afwerking. G-vloeren staat bekend om het leveren van maatwerk als het om industriële vloeren gaat. Dat komt omdat wij ook in de gelegenheid zijn om met veel verschillende wensen rekening te houden. Voor elk type industriële vloer bieden wij bijvoorbeeld een breed scala aan afwerkopties. Deze zijn optioneel en dus volledig naar wens samen te stellen. Antislip is een voorbeeld net als het aanbrengen van kleurvakken of het opnemen van lijnen in de vloer.

Kies voor de mammoet onder de industriële kunststof vloeren

De kunststof industriële vloer van G-vloeren wordt in de markt steeds vaker omschreven als de ‘mammoet’ onder de industriële vloeren. En daar zijn wij bij G-vloeren trots op. De hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze industriële vloeren worden door steeds meer klanten op basis van hun ervaringen gewaardeerd. De ijzersterke industriële vloeren van G-vloeren zijn bestand tegen zeer zware mechanische belastingen, chemicaliën, hoge temperaturen, vocht en zuren. Daarnaast zij de industriële kunststofvloeren van G-vloeren naadloos, stofvrij en vloeistofdicht. Hierdoor zijn grote machines en thermische apparatuur geen probleem.

Een industriële vloer van G-vloeren is geluiddempend, stootvast en voorzien van antislip. Bacteriën, stof en vuil hebben op een industriële vloer van G-vloeren geen grip. Een industriële vloer van G-vloeren is leverbaar in alle kleuren en kleurencombinaties en kan indien gewenst geleverd worden met holle plinten in dezelfde kleurstelling. Onze industriële vloeren zijn toe te passen in elke industriële omgeving. U vindt onze industriële vloeren o.a. bij ESD-ruimtes, fabriekshallen, magazijnen en werkplaatsen.

De industriële vloer die staat voor continuïteit en gebruiksgemak

In uw industriële vloer kunnen desgewenst patronen en een bedrijfslogo verwerkt worden. Dit geldt ook voor functionele belijningen, looppaden en afbeeldingen. Kortom. U kunt een industriële vloer van G-vloeren volledig volgens uw persoonlijke wensen en eisen laten appliceren. G-vloeren heeft de volgende industriële vloeren beschikbaar: EP Professional gietvloeren, EP Professional coatingvloeren, MMA vloeren en troffelvloeren. Al deze industriële vloeren worden gemaakt van hoogwaardige producten en zijn aantrekkelijk geprijsd.

Industriële vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een industriële vloer kent per type vloer een vaste werkwijze. De ondergrond voorbereiden maakt deel uit van de werkzaamheden voor het aanbrengen van de industriële vloer. Een van de belangrijke aspecten bij de realisatie van een dergelijke vloer is dat er sprake is van een goede hechting. Daarom maken wij van kwalitatief hoogstaande primers gebruik die als eerste worden aangebracht. Het hangt daarna van het type industriële vloer af wat de volgende stap is. Daarnaast is er een verschil in de tijd die het aanbrengen in beslag neemt. Een MMA vloer is bijvoorbeeld een industriële vloer die erg populair is om dat deze al na twee uur helemaal is uitgehard.

Werkbezoek van onze uitvoerder

Onze uitvoerder brengt voorafgaand aan de aanvang van de werkzaamheden een werkbezoek aan uw locatie. Dat is nodig om onder meer na te gaan of de omstandigheden optimaal zijn voor de uitvoering van de industriële vloer. Zo vindt er een check plaats van de ondergrond net als een nameting van het totale vloeroppervlak. De vochtigheid wordt eveneens gemeten met speciale apparatuur om zo niets aan het toeval over te laten. U ontvangt een rapport met daarin alle informatie die onze uitvoerder geconstateerd heeft. Uiteraard lopen wij bij het samenstellen van de industriële vloer op maat het hele traject met u door. U krijgt dan ook alle informatie die nodig is en heeft uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen.

Industriële vloeren in onze showroom

Voor meer informatie over de industriële vloeren van G-vloeren kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 020 846 3694 of info@g-vloeren.nl. Ook kunt u de pagina veelgestelde vragen over industrievloeren raadplegen. Om onze showroom in Amsterdam te bezoeken, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxy coatingvloer, vloerverwarmingkunststofvloerenbetonlook vloersiergrindgrindvloeren en vele andere vloeren voor professioneel en particulier gebruik.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten