Veelgestelde vragen industrievloeren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Onze industrievloeren zijn gietvloeren die geheel naadloos en onderhoudsvriendelijk zijn. Een industrievloer is aan te passen naar de werkomgeving. De belasting varieert van gemiddeld tot extreem hoog. Daarbij leveren wij onze vloeistofdichte en slijtvaste industrievloeren altijd op maat. De vraag ernaar is groot en ook komen er regelmatig vragen binnen over deze vloersystemen. Daarom voorzien wij hier in een lijst met veelgestelde vragen over industrievloeren met een korte toelichting als antwoord. Mocht u een andere vraag hebben, neem dan gerust contact op met G-vloeren.

Wat is een industrievloer precies?

Onze industrievloer is een gietvloer die voor uiteenlopende industriële toepassingen geschikt is. Deze vloer die doorgaans van epoxy is gemaakt, beschikt over sterke, slijtvaste en vloeistofdichte eigenschappen. De vloer is naar wens aan te passen met antislip, antistatische eigenschappen en met een combinatie van kleuren.

Wat zijn de kosten van een industrievloer?

De kosten van een industrievloer zijn afhankelijk van prijsfactoren als de uitvoering, afwerkopties en van het aantal vierkante meter. Hier vindt u een indicatie van de industrievloer kosten op basis van epoxy. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoeveel tijd kost het aanbrengen van een industrievloer?

Dat hangt van het type vloer en de samenstelling af. Een epoxy gietvloer heeft meerdere lagen die elk een droogtijd hebben. Een MMA vloer is wat dat betreft sneller gelegd, want deze heeft een uithardtijd van enkele uren.

Hoe kies ik de beste industrievloer?

Maak uw wensen kenbaar aan G-vloeren om de beste industrievloer te laten samenstellen. Wij voorzien in maatwerk en zetten onze expertise in om met u mee te denken.

In welke kleuren leveren jullie industrievloeren?

Industrievloeren zijn in duizenden kleuren aan te brengen en ook in een combinatie van kleuren. Het is onder meer mogelijk om een keuze te maken uit alle RAL-kleuren.

Is een industrievloer ook voor woningen geschikt?

Onze industrievloer op basis van epoxy is niet geschikt om op te wonen. Dat heeft onder meer met een gebrek aan wooncomfort te maken. Wilt u een vloer met een industriële uitstraling in uw woning laten aanbrengen? G-vloeren heeft een breed assortiment met gietvloeren met een industriële look. Bijvoorbeeld een betonlook vloer.

Hebben jullie ook antislip industrievloeren?

Wij hebben industrievloeren die antislip zijn uit te voeren. Het is zelfs mogelijk om met de mate van antislip te variëren door voor een extreme antislip te kiezen of middelmatige antislip vloer.

Hoe moet ik de industrievloer onderhouden?

Onze industrievloeren hebben als voordeel dat deze geen onderhoud nodig hebben. Het vlakke vloeroppervlak maakt het mogelijk om de vloer snel en efficiënt te reinigen. Voor grote oppervlakken kunt u een schrobzuigmachine gebruiken.

Is het mogelijk om ruim vooraf al een industrievloer te bestellen?

Indien er bijvoorbeeld sprake is van een nieuwe bedrijfspand, werkplaats of werkruimte is het mogelijk om ver vooraf al een industrievloer te bestellen. Mocht de nieuwe ruimte een dekvloer hebben dan zijn in staat om de industrievloer al in een vroeg stadium te realiseren.

Wat is de levensduur van industrievloeren?

Onze industrievloeren hebben een lange levensduur. Dat komt omdat deze vloeren speciaal ontwikkeld zijn voor industriële toepassing en belasting. De levensduur hangt uiteraard wel van een aantal factoren af. U mag rekening houden met een periode van tien, vijftien of twintig jaar.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten