Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Grindvloeren

Grindvloeren zijn harde vloeren die vanwege het gebruik van grind een natuurlijke uitstraling aan uw ruimte geeft. Een siergrindvloer kan in elke ruimte worden aangebracht, maar de vloer wordt vooral gelegd in woonwinkels, bouwmarkten, tuincentra, zwembaden, atriums en serres.

U kunt een grindvloer ook combineren met een gietvloer om de vloer te voorzien van een extra design coating.

  • Keuze uit 3 verschillende steendiktes
  • Leverbaar in elke kleur
  • Uitstekend geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer slijtvast en onderhoudsarm
  • Voor elke ondervloer
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Of bel één van onze grindvloer specialisten via 020 846 36 94

Hierbij willen wij G-vloeren bedanken voor de mooie grindvloer. De service is met één woord: klasse! Er zullen zeker nog meerdere projecten volgen. - Ernst Interieurbouw

Grindvloer voor uw woning

De multifunctionele HD grindvloeren van G-vloeren worden steeds vaker in woonhuizen toegepast. De specialisten van G-vloeren realiseren maatwerk voor uw grindvloer. De grindvloeren voldoen qua kleur en samenstelling volledig aan al uw persoonlijke woonwensen. Hierdoor zijn de multifunctionele HD grindvloeren van G-vloeren bij elk interieur van uw woning in te passen en zorgen de hoogkwalitatieve grindvloeren ervoor dat uw meubels nog beter tot hun recht komen. De maatwerk HD grindvloeren van G-vloeren komen de sfeer en ambiance in uw woning ten goede.

Soorten grindvloeren

Een grindvloer is leverbaar in verschillende soorten:

Naturel grindvloer

Een naturel grindvloer is de basisuitvoering. De vloer bestaat uit afgerond riviergrind. De korrels in deze vloer worden niet gebroken voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. U kunt een naturel grindvloer zowel binnen als buiten laten leggen. De vloer is leverbaar in verschillende natuurtinten.

Gekleurde grindvloer

Een gekleurde grindvloer is de basis grindvloer gecombineerd met een epoxyhars. Deze hars kan gekleurd geleverd worden, hierdoor kunt u de grindvloer lagen leggen in elke RAL of Sikkens kleur. Kijk voor inspiratie bij onze kleursamples.

Naturel kwarts grindvloer

Een kwarts grindvloer wordt opgebouwd uit speciaal soort bergkristal. Deze steensoort is harder en ronder dan het grind dat gebruikt wordt in de standaard grindvloer. Daarnaast is de kwarts grindvloer egaler van kleur.

Gekleurde kwarts grindvloer

Bij de gekleurde kwarts grindvloer wordt ook epoxyhars toegevoegd. Net als bij de reguliere gekleurde grindvloer kan de epoxylaag geleverd worden in diverse kleuren.

Grindvloeren in onze showroom

U ziet het verschil tussen de verschillende soorten grindvloeren het beste in onze showroom in Amsterdam. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Grindvloer in de keuken

Wat kost een grindvloer per vierkante meter?

Wij berekenen de prijs voor een grindvloer per vierkante meter. Deze prijs staat echter niet vast; door de vaste kosten binnen een project wordt de prijs per vierkante meter lager wanneer een project in zijn totaliteit groter wordt. De uiteindelijke kosten voor uw project zijn op dan ook onmogelijk op voorhand te bepalen.

Bij G-vloeren kunt u om die reden gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen met onze adviseurs via 020 846 3694. U kunt telefonisch een afspraak maken in onze showroom in Amsterdam. Hier is het mogelijk om op uw gemak al onze grindvloeren te bekijken en u te laten adviseren over de toepassingen in uw woning of bedrijfspand.

Grindvloer in de woning

De eigenschappen van de HD grindvloeren van G-vloeren

Grindvloeren van G-vloeren zijn vanwege hun multifunctionele, naadloze en stofvrije karakter zeer geschikt voor elke woning. HD grindvloeren bestaan uit miljoenen grindkorreltjes die worden gebonden door transparante kunstharsen. Deze grindkorreltjes kunnen in vele kleuren en korrelgroottes worden geleverd. De specialisten van G-vloeren gebruiken voor het aanbrengen van HD grindvloeren de duurzaamste grindkorrels en de meest heldere kunstharsen.

De HD grindvloeren van G-vloeren gaan uitstekend samen met vloerverwarming. Ze zijn zeer slijtvast, duurzaam, decoratief en brandveilig. Grindvloeren bieden daarnaast de mogelijkheid en ruimte om speelse accenten en details aan te brengen. Grindvloeren zijn geschikt voor elke ruimte in en om de woning, ook voor ruimtes die snel vochtig worden zoals de badkamer. Daar komt bij dat zij onderhoudsarm zijn en dat is in deze tijd waar de meesten van ons tijd te kort komen een positieve bijkomstigheid.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Of bel één van onze grindvloer specialisten via 020 846 36 94

Grindvloeren met een open structuur

Vanzelfsprekend kunt u bij G-vloeren kiezen voor een HD grindvloer met een 'open structuur'. Wij raden dit echter af. Dit zijn de vloeren die voor een lagere prijs aangeboden worden bij de prijsvechters. Stofdeeltjes, huisvuil en etensresten kunnen bij deze grindvloeren eenvoudig tussen de korrels van deze vloer verdwijnen. Door een grindvloer te voorzien van een transparante seallaag of een afdeklaag kan er geen vuil tussen de grindkorrels komen. Hierdoor wordt het onderhoud van de HD grindvloeren zeer eenvoudig. Wilt u geen beschermde seallaag, omdat u toch de uitstraling van een 'open structuur' wilt behouden? Breng dan beslist een extra afdeklaag aan. Deze zorgt voor een extra UV-bescherming. Wilt u het helemaal perfect doen? Breng dan eerst een seallaag en daarna een extra afdeklaag aan. De adviseurs van G-vloeren denken graag met u mee over de grindvloer die qua design past binnen uw (budgettaire) wensen en toch voldoende stofwerend en hygienisch is. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Multifunctionele HD grindvloeren van G-vloeren passen in elk interieur

Gladde of grove grindvloer

Grindvloeren kunnen worden geleverd met gladde of grove structuur. Bij grindvloeren met een grove structuur is het grind goed zichtbaar. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan een ruimte. Bij grindvloeren met een gladde structuur worden de ruimtes tussen de grindkorrels opgevuld met een vulmiddel. Daar gaat een coating overheen. Hierbij kunt u kiezen tussen een glanzende of matte coating. Grindvloeren zijn, zowel bij de gladde als de grove structuur, altijd naadloos.

Grindvloeren met design

Het bijzondere van grindvloeren is dat u uw eigen design kunt ontwerpen en aanleveren. U ontwerpt, wij maken. Het design geeft uw grindvloeren een prachtige persoonlijke tint. Grindvloeren kunnen we in elke gewenste kleur leveren en tegen een zeer concurrerende prijs.

Veelgestelde vragen over een grindvloer

De specialisten van G-vloeren krijgen regelmatig vragen over de toepassing van een grindvloer. Wij behandelen de meest gestelde vragen op deze pagina.

Kan een grindvloer gecombineerd worden met vloerverwarming?

Ja dat kan. Een grindvloer is zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming. De epoxy- en sealmassa geleid de warmte goed. U heeft dus een behaaglijke vloer.

Hoe lang moet een gelegde grindvloer drogen?

Na het leggen moet de grindvloer ongeveer 3 tot 4 dagen drogen. Tijdens deze tijd kunt u de vloer niet belopen.

Hoe lang gaat een grindvloer mee?

Een grindvloer gaat een leven lang mee. Een voorwaarde hiervoor wel is dat u de vloer op de juiste manier onderhoudt.

Moet ik de grindvloer laten sealen?

Het is niet strikt noodzakelijk om een grindvloer te laten sealen. Wij raden dit echter wel aan. Door de seallaag is uw vloer beter beschermd tegen vuil.

Heb je een speciaal schoonmaakmiddel nodig voor een grindvloer?

Er zijn speciale cleaners op de markt om een grindvloer te reinigen. Deze schoonmaakmiddelen ontvetten de vloer en maken daardoor extra goed schoon. Het is echter niet noodzakelijk om altijd met dit speciale middel schoon te maken. Voor de reguliere schoonmaak is een huis-tuin-en-keuken schoonmaakmiddel voldoende.

Kan een grindvloer op elke ondergrond gelegd worden?

Ja, elke bestaande ondergrond is geschikt voor een grindvloer. Het kan wel nodig zijn om de vloer te egaliseren of om oneffenheden op te heffen voordat er gelegd wordt.

Contact en showroom

U kunt ons aanbod aan grindvloeren en andere vloeren bekijken in onze showroom in Amsterdam. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Maak telefonisch een afspraak via 020 846 3694

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike