Design betonvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Design betonvloer van G-vloeren BV

G-vloeren BV is de erkende vakspecialist voor het aanleggen van design betonvloeren. Maar wat is een design betonvloer eigenlijk precies en hoe onderscheidt deze benaming zich van regulier afgewerkte betonvloeren met coatings? Een design betonvloer is voorzien van een zeer hoogwaardig technisch en esthetisch product. Een afwerking die de betonvloer van glans, kleur en structuur voorziet. Een design betonvloer is een vloer die zeer intensief te gebruiken is en die moet beschikken over een aantal eigenschappen die het predikaat “design” waard is, oftewel, de betonvloer moet op maat in kleur of transparant zijn afgewerkt en niet met de zoveelste inferieure coating of gietvloer. G-vloeren BV gebruikt daarom het beste van het beste, veelal alifatische polyurethaan gietvloerproducten die in duizenden kleuren zijn samen te stellen en die zorgen voor naadloze en slijtvaste betonvloeren van uitstekende kwaliteit. Dit type design betonvloeren wordt door ons bij zowel particulieren als ondernemers aangelegd in badkamers, kantoren, showrooms en nog vele andere ruimten.

De ultieme design betonvloer met een alifatische gietvloerafwerking

In strikt scheikundige termen is een “alifatische” gietvloer een afwerking met een speciale moleculaire structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat de grondstoffen in de vloer geen verbinding aangaan met water of andere vervuilende elementen. Het gevolg hiervan is dat ook de UV-stabiliteit van de betonvloer verhoogd wordt. UV zorgt er namelijk bij inferieure afwerkingen voor dat vuil en water wel verbindingen aangaan met de gietvloer waardoor na verloop van tijd “vergeling” optreedt. Design betonvloeren zijn veel kleurstabieler en dat zorgt voor duurzamere kwaliteit en stabiliteit van de betonvloer. De gietvloeren op design betonvloeren zijn geheel naadloos aan te brengen en zeer eenvoudig schoon te houden. Het enige nadeel van design betonvloeren die met behulp van gietvloeren zijn afgewerkt is dat kleine steentjes nog wel eens voor wat krasjes kunnen zorgen.

Design betonvloer in cementgebonden woonbeton

Onder de groep design betonvloeren is nog een andere bekende afwerking te noemen. Woonbeton is een cementgebonden design betonvloer die ook in diverse kleuren en structuren kan worden aangebracht. Het verschil met kunststof gebonden gietvloeren zoals PU vloeren zit ‘m in de gebruikte grondstof. Door de toevoeging van zand en speciale kwartsen is woonbeton als design betonvloer zeer slijtvast en robuust. Net als gietvloeren zijn woonbeton vloeren zeer goed te gebruiken als ondergrond in badkamers of andere natte ruimten. Een design woonbeton vloer wordt doorgaans afgewerkt met een was of sealer die zorgt voor de vloeistofdichtheid en vuilafstotendheid van de betonvloer. Ga naar onze woonbeton pagina voor meer informatie over dit mooie vloerafwerkingsproduct.

Kiezen voor een design betonvloer is kiezen voor een superieure vloerafwerking met bewezen kwaliteit. Vraag onze technische experts naar de voor u meest optimale design betonvloer of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten