Betonlook

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Betonlook gietvloeren weten zich te onderscheiden met kleur en structuur

De betonlook is een omschrijving die gebruikt wordt voor een gietvloer die bestaat uit twee kleuren waarin met behulp van deze kleuren bepaalde patronen of structuren zijn aangebracht.
De term betonlook verwijst eigenlijk naar de betonvloer die men bijvoorbeeld in fabrieken aantreft. Het uiterlijk van de betonlook gietvloer vertoont overeenkomsten met dergelijke industrievloeren, echter een betonlook gietvloer biedt een vloer die warm, zacht en comfortabel aanvoelt.

Betonlook gietvloeren zijn kwalitatief hoogstaand

Betonlook gietvloeren zijn van kwalitatief hoogstaand kunststof gemaakt en eenvoudig schoon te houden. De betonlook gietvloer heeft een zacht en glad oppervlak, terwijl zijn duurzaamheid en bestendigheid veel groter zijn dan die van de traditionele types vloerbedekking. Zo is de betonlook gietvloer bestand tegen vloeistoffen, krassen en andere beschadigingen.

Betonlook gietvloeren zijn sfeervol en bieden aangename comfort

Gietvloeren met betonlook zijn verkrijgbaar in allerlei kleurcombinaties. Hoewel de betonlook vaak geassocieerd wordt met lichte betonkleuren, kunnen desgewenst ook donkere kleuren worden gebruikt. Op deze manier kan iedere woonkamer of elk kantoor zijn eigen betonlook sfeer krijgen zonder aan comfort en onderhoudsgemak te verliezen.

Betonlook en soorten vloeren

Bij een betonlook vloer denken de meeste mensen vooral aan gietvloer in twee gemengde kleuren. Betonlook is inderdaad te realiseren met het aanbrengen van een gietvloer in duo kleur. Er zijn echter ook nog andere soorten vloeren die de structuur en design van beton tot uiting brengen. Een voorbeeld daarvan is woonbeton dat een ander type vloer is dan een betonlook gietvloer. Dat geldt eveneens voor beton ciré en microcement die net als een betonvloer over een natuurlijke betonlook beschikken.

Betonlook is dan ook in andere soorten materiaal door ons aan te brengen in uw woning of bedrijf. De betonlook blijft daarbij centraal staan en die kenmerkt zich door het uiterlijk van echt beton. De kleuren variëren daar overigens weer in. De betonlook is namelijk ook te krijgen door niet voor grijs, maar voor een andere originele kleur te kiezen. Kiest u wel voor grijs dan is dat wel de meest gelijkende overeenkomst met echt beton dat natuurlijk grijs van kleur is.

Kosten van een vloer in betonlook

De kosten van een vloer in betonlook lopen uiteen en zijn daarom ook variabel. Wij kijken voor het bepalen van de prijs van vloeren in betonlook namelijk naar meerdere factoren. Het type vloer is daar al een voorbeeld van. Een betonlook gietvloer is anders geprijsd dan woonbeton. Het eerste onderscheid in de betonlook prijs is daarmee dan ook meteen gemaakt. Er zijn echter nog tal van factoren met een variabele uitkomst van toepassing. Het aantal m2 bepaalt namelijk eveneens de kosten van de vloer in betonlook.

Prijsvoordeel is er te behalen door de betonlook in meerdere ruimtes te laten aanbrengen. Het schaalvoordeel uit zich bij ons namelijk in een lagere prijs per m2 betonlook. Dan is er ook nog de factor waarmee het aanbrengen van de betonlook begint. Dat is namelijk de ondergrond. Is de ondergrond in een goede staat? Als er scheuren inzitten of de vloer is niet van een gelijke hoogte dan komen wij in actie. Het is dan eerst taak om de ondergrond geschikt te maken voor het aanbrengen van betonlook. De kosten van de vloer zijn verder van specifieke uitvoeringen afhankelijk. Bijvoorbeeld als u een voorkeur heeft voor een extra coating over de betonlook. Dat biedt extra bescherming.

Inspiratie opdoen? Bekijk de DUO kleursamples

Wilt u alvast een idee krijgen van de kleurmogelijkheden van betonlook. Wij hebben voor u online kleursamples duo gietvloeren beschikbaar. U ziet dan ook meteen de mono kleuren en daardoor valt het verschil met betonlook extra goed op. De vermenging van kleuren tot een DUO gietvloer is heel subtiel en komt op een verfijnde manier tot uiting. Overigens is deze vermenging naar uw specifieke wensen aan te passen. Zo is er door ons een elegante betonlook te realiseren of een hele stoere en robuuste betonlook. De gewenste sfeer is wat dat betreft met de vermenging en uiteraard met de kleurkeuze te bepalen. Heeft u vragen over onze vloeren met betonlook? Neem gerust contact op of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over onze betonlook gietvloeren?

Dan kunt u ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken. U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, epoxyvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten