Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Beton beschermen of beton verfraaien, G-vloeren BV biedt u een groot aantal beton-verduurzamingsproducten betonnen vloeren. Onze gietvloeren en coatings voor beton zijn afkomstig van gerenommeerde leveranciers waardoor wij uitstekende garanties kunnen bieden op kleurechtheid.

Gietvloerspecialist voor elke gietvloer ter verfraaiing of verduurzaming van beton

G-vloeren BV is de erkende gietvloerspecialist voor verduurzaming, bescherming en verfraaiing van beton. Wij appliceren naadloze en superdunne gietvloeren en coatings op alle betonondergronden, vloeren en wanden. Bij G-vloeren kunt u kiezen uit een zeer breed pakket beton gietvloeren die kunnen worden uitgevoerd in honderden kleuren en oppervlaktestructuren. In betonlook, metallic tint of welke andere kleur u maar wenst. Al onze gietvloeren voor beton worden voorzien van hoogwaardige topcoatings ter bescherming tegen UV-straling en om uw betonvloer slijt- en krasvast te maken. Onze beton gietvloeren worden toegepast in woningen, kantoren maar ook in productiecentra en werkplaatsen waar vloeren allerlei mechanische en chemische belastingen moeten opvangen. Denk aan zware transportvoertuigen of het werken met olie en zuren. Het zijn bij uitstek ruimtes waar een gietvloer op beton de ondergrond beschermt en verduurzaamd.

Gietvloer op beton op basis van 2-componenten epoxy

Een gietvloer aanbrengen op beton op basis van epoxy heeft een significant voordeel; de toplaag heeft een twee maal zo grote druk- en treksterkte als regulier beton. Een epoxy gietvloer die op een betonnen ondergrond is aangebracht is geheel naadloos en watervast en door toepassing van diverse topcoatings kunnen extra voordelige eigenschappen worden verkregen. Denk aan anti-slip coatings voor extra gebruiksveiligheid of anti-statische coatings voor het afvoeren van statische elektriciteit op betonvloeren. Deze laatste wordt dan ook veelvuldig als gietvloer toegepast op betonvloeren van laboratoria en ziekenhuizen alsmede bedrijven waar met gevoelige electronische apparatuur wordt gewerkt. Een epoxy gietvloer op beton is niet alleen een zeer sterke vloerafwerking, de toplaag kan door een net wat andere compositie meerdere functionele voordelen opleveren.

Polyurethaan gietvloer op beton ondergronden

Gietvloeren voor betonvloeren die op basis van polyurethaan worden aangebracht zijn minder scheurgevoelig dan epoxy gietvloeren. Door toepassing van extra beschermende coatings kan evenwel een zeer goede slijtvastheid en krasvastheid worden verkregen. Het voordeel van PU voor gietvloeren op beton is de enorme keuze in kleuren en tinten alsmede de toepasbaarheid in sanitaire ruimten. Een PU gietvloer voor beton kan in aromatische of alifatische versie worden uitgevoerd. Het verschil is dat moderne alifatische gietvloeren een stuk minder snel verkleuren doordat pigmenten en vulstoffen van hogere kwaliteit zijn. Ons hoge segment alifatische PU gietvloeren voor beton blijft tot in lengte van jaren kleurecht, vandaar dat wij voor dit soort gietvloeren voor betonondergronden 5 jaar garantie op de kleurechtheid bieden.

Beton gietvloer binnenshuis toepassen

U kunt een beton gietvloer zoals woonbeton overal in huis toepassen, ook in sanitaire ruimten. Door de beton gietvloer af te werken met een sealer, wordt de waterdichtheid van de ondergrond verzekerd. Uw beton gietvloer is simpel schoon te houden met wat lauw water en een dweil en is voor de eerst komende 15 jaar geheel krasvast. Het voordeel van een beton gietvloer is dat elk vloerverwarming systeem gelijk in de vloer kan worden meegenomen. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat een betonnen gietvloer wat dikker is en dus dat er bij renovaties van betonvloeren extra scherp moet worden gekeken naar aanpassingen van de dorpelhoogte bij deuropeningen. Beton gietvloeren kunnen over een akoestisch dempende ondergrond worden aangelegd conform de NEN ISO 717, en dat maakt ze ook geschikt voor de toepassing in appartementengebouwen.

Keuze in kleuren voor de beton gietvloer

Bij G-vloeren heeft u ruime keuze in kleuren, tinten en oppervlaktestructuren. U kunt uw beton gietvloer geheel egaal in kleur laten aanbrengen of een meer korrelige uiterlijk uitkiezen. Uw beton gietvloer kan geheel op maat voor u worden samengesteld. Ook voor de renovatie van bestaande beton gietvloeren kunt u bij G-vloeren terecht. Ons technische team heeft ruime ervaring met het opwaarderen van verouderde betonvloeren en beton gietvloeren.

Beton gietvloer ter bescherming van uw vloer

Een beton gietvloer voor bescherming van de ondergrond is de meest functionele toepassing voor een gietvloer. Door gebruik te maken van een kunststof gietvloer is een betonnen ondergrond weer voor jaren watervast en ondoordringbaar te maken. Er bestaan eigenlijk in hoofdzaak drie productgroepen waarmee u een beton gietvloer kunt realiseren; epoxy, polyurethaan en woonbeton. Deze laatste is een bijzondere vorm van betonapplicatie en heeft vooral ook een esthetische functie in woningen. Een 2-componenten beton gietvloer van epoxy heeft een zeer sterke toplaag. De technische eigenschappen van deze kunststof gebonden gietvloer zijn zeer voordelig in ruimten waar hoge chemische en mechanische belastingen dagelijks een rol spelen. Denk daarbij aan productiecentra, magazijnen, garages en fabrieken. Daar waar gereden wordt met transportvoertuigen, waar gewerkt wordt met olie en zuren en daar waar de vloer bestand moet zijn tegen temperatuurswisselingen of zware belastingen van stellingen.

Woonbeton – nieuwe generatie beton gietvloer

Woonbeton is een andere variant beton gietvloer. Deze afwerkingslaag is een stuk dikker dan PU gietvloeren en epoxy gietvloeren en kan tot een dikte van 6-8 mm worden aangebracht. Woonbeton is een cementgebonden beton gietvloer, vergelijkbaar met een anhydriet dekvloer maar dan uitgevoerd met cement in plaats van gips als bindmiddel. Het woonbetonmengsel heeft tijdens het aanbrengen hetzelfde zelfnivellerende en vloeibare karakter als anhydriet deklagen. Woonbeton gietvloeren zijn populair door de grote keuze en mogelijkheden wat betreft afwerking, structuur en kleur. G-vloeren BV levert en appliceert woonbeton van superieure kwaliteit in honderden oppervlaktestructuren en tinten. Daarbij kunt u kiezen uit een volwaardige woonbeton gietvloer waarbij de pigmenten door de gehele betonmassa worden gemengd of ons ‘toplaag woonbeton’ waarbij alleen de toplaag van een kleur wordt voorzien. Lees meer over woonbeton.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten