Betonvloer coating

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Kille cementen of betonnen vloeren hebben een vaal uiterlijk. Vanwege hun poreuze structuur ontstaan snel vochtvlekken. Een betonvloer coating geeft uw betonvloer een nieuw uiterlijk voorzien van een extra beschermlaag.

Gedegen expertise voor elke toepassing betonvloer coating

G-vloeren BV verduurzaamt en beschermt al ruim 15 jaar betonvloeren met hoogwaardige coatings en uitgebalanceerde coatingsystemen. Of u nu een fabrieksvloer wilt laten voorzien van een vloeistofdichte coating of een winkelvloer wilt laten opknappen door middel van een alifatische PU coating, wij beschikken over de nodige knowhow om elke vloer op maat te beschermen en kleur te geven. Wij bieden u een ruime keuze uit vele varianten polyurethaan en epoxy coatings, geschikt voor allerlei ruimten met diverse toepassingen zoals antistatische betonvloeren of anti-slip betonvloeren. Onze coatings hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen wat betreft kwaliteit, duurzaamheid, mechanische- en chemische belastbaarheid.

Polyurethaan betonvloer coating van G-vloeren

Polyurethaan betonvloer coatings worden vooral gebruikt om betonvloeren van een nieuwe beschermende én esthetische afwerklaag te voorzien. Deze zogenaamde rolcoatings worden naadloos en extreem dun aangebracht waardoor preparatie van de ondergrond zeer belangrijk is voor de uiteindelijke spiegelgladde afwerking. Polyurethaan betonvloer coatings van G-vloeren worden toegepast in:

  • Woningen – PU betonvloer coatings voor badkamervloeren, het afwerken van betonvloeren in natte cellen, woon- en slaapkamers alsmede keukens
  • Kantoren – Design betonvloer coatings zijn zeer sfeerbepalend en kunnen in elke kleur (RAL, Sikkens) worden aangebracht over elke bestaande of nieuwe betonvloer
  • Winkels, retailers – PU betonvloer coatings voor showrooms en verkoopvloeren, zowel in transparant als in kleur. Afbeeldingen en logo’s kunnen eventueel onder de betonvloer coating worden aangebracht.
  • Publieke gebouwen – onze PU betonvloer coatings worden toegepast in gemeentehuizen, zwembaden en andere publieke gebouwen.

Epoxy betonvloer coating van G-vloeren

Betonvloer coatings voor industriële toepassingen hebben iets extra’s nodig en meestal is een hoogwaardige epoxy coating het enige coatingproduct dat alle eisen tegemoet kan komen. Dit type coatingsystemen moet bestand zijn tegen extreme mechanische en chemische belastingen en moeten soms fungeren als bodembeschermer (denk aan garagehouders of de chemie). Ook het neutraliseren van statische elektriciteit of het gebruiksveiliger maken van de betonvloer kan een eis zijn die aan onze betonvloer coatings wordt gesteld. Bijzondere eisen kunnen worden gesteld aan parkeergaragevloeren, betonvloeren van professionele slagerijen en bakkerijen en andere branches waar een speciale coating voor de betonvloer bijdraagt aan de continue bedrijfsvoering.

Voordelen betonvloer coating

De verschillende soorten betonvloer coating hebben algemene kenmerken, die in verschillende voordelen voorzien. De coating zorgt voor het vloeistofdicht maken van de betonvloer en weert zowel vuil als vocht. Daarnaast is betonvloer coating met epoxykunsthars tegen chemische vloeistoffen, zuren, olie en zware belasting bestand. De coating sluit de poriën van de open structuur van beton af, zodat het gemakkelijk is om de gecoate betonvloer te reinigen. Een ander voordeel is dat de uitvoering in elke gewenste kleur te leveren is en dat er extra afwerkingsmogelijkheden zijn, zoals antislip. De coating verlengt bovendien de levensduur van uw betonvloer.

Een betonvloer coating is naadloos en modern om te zien

Door middel van een betonvloer coating wordt een toplaag die direct op het kale beton wordt aangebracht. De betonvloer coating bestaat uit twee componenten: kunsthars en verf. U kunt de betonvloer coating in vele verschillende kleuren laten mengen.

Een vloerafwerking met betonvloer coating geeft een zijdeglans uiterlijk welke zorgt voor een chique uitstraling. Betoncoating is ideaal voor winkelvloeren, showrooms en garages.

Betonvloer coating is functioneel en hygiënisch

Betonvloer coating heeft epoxyhars als basis en is daardoor enorm sterk. Uw betonnen vloer is na het aanbrengen van betoncoating beschermd tegen vuil, vocht, olie en andere chemicaliën. U kunt uw vloer ook afwerken met een antislip betonvloer coating voor extra veiligheid.

Kosten betonvloer coating

De kosten van betonvloer coating bepalen wij aan de hand van het soort kunsthars dat wij toepassen en op basis van het vloeroppervlak. Dit zijn de belangrijkste kostenfactoren, maar er zijn meer aspecten die meespelen. Bijvoorbeeld de complexiteit van het project net als de staat van de aanwezige betonvloer, want deze moet eventueel door ons worden voorbereid om u het beste resultaat te garanderen.

Veelgestelde vragen

Welke soorten coatings zijn er voor betonvloeren?

Wij hebben voor u betonvloer coating op basis van polyurethaanhars en epoxyhars beschikbaar. Het hangt van de situatie af, welke soort coating het meest geschikt is.

Welke type betonvloer coating is het beste voor een garage?

Een vloer in een garage moet bestand zijn tegen zware belasting en tegen bepaalde soorten vloeistoffen, zoals chemicaliën. Daarom raden wij aan in uw garage een betonvloer coating op basis van epoxy te laten aanbrengen.

Waar moet een betonvloer aan voldoen om deze te coaten?

Het beste resultaat met betonvloer coating is te behalen als de ondergrond van beton vlak, droog en schoon is. De coating is namelijk maar heel dun en grote en kleine oneffenheden zijn wat dat betreft anders zichtbaar.

Hoe kun je een betonvloer coating reinigen?

Het is mogelijk om een stofzuiger of bezem te gebruiken net als dat een vochtige reiniging tot de opties behoort. De betonvloer coating is verder onderhoudsvrij.

Hebben jullie ook betonvloer coating met antislip?

Ja, wij voeren betonvloer coatings naar wens uit met antislip, waarbij er keuze is uit verschillende antislipgradaties.

Wilt u meer weten over onze betonvloer coating?

Meer informatie over betoncoating vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren, kunt u op afspraak bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten