Coaten beton

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Is uw betonvloer lelijk geworden? G-vloeren biedt een betaalbare oplossing in de vorm van beton coaten. Beton coaten kan worden toegepast op elke egale betonnen vloer, bijvoorbeeld in uw garage, in de fabriekshal of zelfs op de betonnen oprijlaan.

Het coaten van beton door de specialisten van G-vloeren BV

Voor elk conserveringsvraagstuk beschikt G-vloeren BV over de meest hoogwaardige coatingsystemen voor het coaten van verouderd of nieuw beton, coatings die voor allerlei toepassingen inzetbaar zijn, zowel voor binnen als voor buiten. Voordat wij aan de slag gaan met het coaten van beton brengen onze specialisten de bestaande situatie eerst goed in kaart. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van het bestaande beton en of eerst mogelijke structurele problemen moeten worden opgelost. Eigenlijk bestaan er twee manieren om beton te coaten; impregneren/hydrofoberen van beton zodat het beton waterafstotend wordt of het esthetisch opwaarderen en slijtvast maken van beton d.m.v. 2-componenten coatings. Impregneren wordt met behulp van een rolcoating of spuitcoating gedaan, veelal zijn dit siliconaten, alkylalkoxysilanen en andere vormen van siliconenharsen. Impregneer coatings voor beton geven beton weer voor circa 10 jaar een goed schoon te houden waterafstotend oppervlak. Al onze impregneer coatings voor beton worden door vakmensen aangebracht op zeer professionele wijze met inachtneming van de noodzakelijke ARBO veiligheidseisen. Impregneercoatings voor beton kunnen helpen om mogelijke graffiti in de toekomst beter te kunnen verwijderen.

Afdichtingscoatings en esthetische coatings, het coaten van beton om slijtage te voorkomen

Wilt u meer aan beton doen dan alleen impregneren? Dan heeft u coatings nodig die goed dekkend zijn en ook scheuren en andere beschadigingen kunnen overbruggen. Doorgaans zijn daarvoor drie varianten voorhanden; epoxy-, polyurethaan- of acrylaatcoatings. Met epoxycoatings voor beton krijgt u een beschermingslaag met zeer goede slijtvaste eigenschappen. Met polyurethaan coatings voor beton kunt u kleinere scheuren overbruggen zodat het betonoppervlak er weer als nieuw uitziet. Met PU coatings heeft u iets meer mogelijkheden wat betreft kleur. Acrylaten hebben als betoncoating uitstekende dekkende eigenschappen, maar zijn minder slijtvast als epoxy. Epoxy coatings worden dan ook overal toegepast, voor parkeergarages, brugdekken, galerijen en op balkons. Epoxy coatings zijn bij uitstek het middel om verouderde of verweerde betonconstructies een nieuw leven te geven.

Beton coaten is populair

Beton coaten is niet meer en niet minder dan uw bestaande betonnen vloer te voorzien van een toplaag. Deze toplaag bestaat uit twee componenten: hars en verf. Beton coaten wordt toegepast op betonnen vloeren die nog in goede staat verkeren, maar in de loop der jaren sterk vervuild zijn. Showrooms, parkeergarages en productiehallen zien er weer uit als nieuw zonder al te grote investering.

Beton coaten, eenvoudig, snel, mooi, praktisch en betaalbaar

Beton coaten kan in elke RAL-kleur worden toegepast. Met beton coaten in kleur ontstaat een zijdeglans afwerking. In de loop der jaren is beton coaten dan ook heel populair geworden voor de afwerking van betonnen vloeren. Kortom, beton coaten is een betaalbare en duurzame oplossing om elke betonnen vloer te renoveren. De vloerspecialisten van G-vloeren geven u graag advies over beton coaten.

Ruim vijftien jaar ervaring in het coaten van betonnen constructies, vloeren en wanden

De specialisten van G-vloeren BV hebben ruim 15 jaar ervaring met beton coatingsystemen en het verduurzamen van betonnen wanden en vloeren. Inmiddels vindt u onze verduurzamingsoplossingen in vele steden in heel Nederland, vaak ook in combinatie met gietvloeren. Wij werken nauw samen met de VBR, de Vereniging van gecertificeerde Beton Reparatiebedrijven en zijn lid van het Bedrijfschap Afbouw.

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende coatingsystemen.

Toepassingsgebieden beton coatings G-vloeren BV:

  • Hoogwaardige betoncoatings parkeergarages
  • Vloeistofdichte beton coatings fabriekshallen en productiecentra
  • Design betoncoatings voor showrooms en winkelcentra
  • Coatings voor brugdekken en infrastructuur
  • Coatings voor betonnen onderdelen van trappenhuizen, galerijen en balkons bij appartementengebouwen

Wilt u meer weten over beton coaten?

Meer informatie over het coaten van beton vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten