Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Intensief gebruik van museumvloer vergt betere slijtvastheid

Over museumvloeren wordt niet alleen gelopen door bezoekers, ze moeten ook op gezette tijden worden onderhouden en schoongemaakt. Bovendien kunnen er aan een museumvloer behoorlijke esthetische eisen worden gesteld. Bezoekers moeten niet worden afgeleid door een te opvallende museumvloer, de afwerking moet naadloos aansluiten bij het totale interieurconcept. G-vloeren BV biedt diverse mogelijkheden en toepassingen om van uw museumvloer een mooie en duurzame vloer te maken. Met onze speciale kunststof gebonden epoxy en PU gietvloeren alsmede onze grindvloeren kunnen wij uw museumvloer afwerken met het beste dat tegenwoordig op dit gebied te verkrijgen is. Museumvloeren van polyurethaan kunnen in heel veel verschillende kleuren worden aangelegd. Het gehele oppervlak is naadloos, kras- en slijtvast en verkleurt niet. Onze hoogwaardige alifatische PU gietvloeren maken van uw museumvloer een prachtige neutrale achtergrond waardoor de kunst op vloeren en wanden prima tot zijn recht komt. G-vloeren BV heeft ruime ervaring met het aanleggen van diverse museumvloeren door heel Nederland.

Creatief werken aan een museumvloer

Musea willen doorgaans altijd iets speciaals, iets unieks. Met PU gietvloeren zijn allerlei kleuren aan te brengen alsmede een mix van kleuren of een gemêleerde vloer. Er kunnen kleurige details in de vloer worden aangebracht, prints en zelfs verlichting. U kunt zelfs mozaïeken in de vloer laten leggen en deze bedekken met een transparante topcoating. Maar ook voor een zeer neutrale betonlook tint zijn PU gietvloeren bijzonder geschikt. Betonlook is erg populair omdat het de neutrale eigenschappen van beton weergeeft maar in feite veel beter te onderhouden is dan regulier gevlinderde betonnen vloeren. PU museumvloeren zijn moeiteloos te combineren met vloerverwarming en andere installaties.

Museumvloer – Keuze tussen PVC en een gietvloer

Veel museumvloeren beschikken over PVC of vinylvloeren. Sommige PVC museumvloeren vertonen naden en die kunnen na verloop van jaren los gaan zitten. Dit type museumvloeren is ook na een groot aantal jaren intensief gebruik behoorlijk verweerd. De enige optie is dan om een geheel nieuwe museumvloer te laten aanleggen. Met gietvloeren hoeft u alleen de coating van uw museumvloer te vervangen. Pu coatings van G-vloeren BV worden met een roller aangebracht en zijn binnen 24 uur alweer beloopbaar. Dat is stuk makkelijker en efficiënter dan al het PVC eerst te moeten verwijderen. Er is altijd discussie tussen gietvloerleveranciers en PVC-leveranciers over de aard en kwaliteit van hun producten maar feit blijft dat PU gietvloeren makkelijker te onderhouden zijn op de lange termijn.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten