Gietvloer print

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer print: origineel en uniek

Een gietvloer print biedt allerlei mogelijkheden om uw vloer een origineel en uniek karakter mee te geven. Onze gietvloeren zijn standaard leverbaar in allerlei kleuren en in betonlook met een gemêleerd design. Een gietvloer met print is nog even anders, want daarmee creëert u een geheel eigen look. Een uitstraling die echt niemand anders heeft, want de gietvloer print is naar eigen wens te ontwerpen.

Populaire ideeën voor een gietvloer print

Een gietvloer met print is het vaakst te zien in bedrijven en organisaties. Een logo van het bedrijf als afbeelding in de vloer is dan ook populair. Dat draagt direct bij aan de herkenbaarheid als bezoekers het bedrijfspand binnenstappen. Bovendien is er eveneens sprake van een professionele uitstraling. Een andere populaire uitvoering is het aanbrengen van een looproute in de vloer. Dat biedt praktisch gezien uitkomst om bezoekers de weg te wijzen, zoals in een parkeergarage. Het is echter eveneens mogelijk om een foto als print in de gietvloer te verwerken. Dat zorgt voor een origineel en uniek resultaat. Dat maakt het ook interessant voor particulieren om voor een gietvloer print te kiezen. Bijvoorbeeld met de afbeelding van een schilderij, waardoor de vloer ineens een kunstwerk is. Of met een fraai patroon of favoriete foto uit de eigen collectie. Wist u dat het zelfs mogelijk is om houtlook af te beelden op een gietvloer? 

Gietvloer met print: wij denken met u mee

Wij denken graag met u mee als het gaat om de uitvoering van een gietvloer print. Misschien heeft u zelf al een afbeelding in gedachten. Anders is het mogelijk om samen met onze expert te sparren over de beste invulling. Er zijn allerlei originele ideeën mogelijk, variërend van een plattegrond in een kantoorvloer tot een hinkelbaan in een schoolvloer. Zo is het bij het aanbrengen van belijning op een sportvloer van belang dat deze exact op de juiste plek komen. Ook daarin denken wij mee net als bijvoorbeeld bij de realisatie van een showroomvloer met lijnen in andere kleuren. Er is overigens één ding belangrijk bij een gietvloer print om tot een perfecte uitvoering te komen. Dat is een hoge resolutie. Heeft u bijvoorbeeld een foto om in de vloer te verwerken? Dat is mogelijk als er sprake is van een hoge resolutie en digitale aanlevering.

Aanbrengen gietvloer print

Het aanbrengen van een gietvloer met print verloopt volgens de standaardprocedure. Het enige verschil is dat er een extra stap tussen zit en dat is het aanbrengen van de foto, afbeelding, lijnen of bedrijfslogo. Ons applicatieteam lijmt als het ware de print op de gietvloer, waarna er een afwerking volgt met een transparante coating. Deze laag dient ter bescherming van de print en van de gietvloer.

Maak een afspraak

Wilt u een originele en unieke vloer creëren in uw bedrijf, organisatie of in uw woning? G-vloeren is ervaren in het aanbrengen van gietvloer met prints. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken dan gaan wij met u in gesprek om uw ideeën concreet vorm te geven.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten