Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Hoogwaardige sportvloeren voor sportaccommodaties en sportscholen

Sportaccommodaties hebben over het algemeen één gezamenlijk kenmerk, de vloeren waarop sport en spel wordt bedreven worden zeer intensief gebruikt. Of het nu om een gymzaal gaat op school of een sportvloer van een fitnessruimte, de belastingen op de vloer door wrijving van al die rubberen zolen is behoorlijk groot. In sommige sportaccommodaties worden sportvloeren dagelijks schoongemaakt, gedweild of met een schrobmachine weer glanzend gemaakt. Rubber is een weekmaker. De zachte structuur van rubber alsmede de grote wrijving en hittevorming tijdens het wrijven over de sportvloer maakt dat het schoeisel strepen achterlaat op de sportvloer. Vooral bij explosieve sporten kan de sportvloer flink worden aangetast door dit type verontreinigingen, vooral als ingetrokken rubber voor langere tijd op de sportvloer aanwezig blijft. G-vloeren BV beschikt over gietvloeren die deze belasting uitstekend kunnen weerstaan. Door toepassing van anti-slipcoatings maken wij de sportvloer zowel ruw als goed te reinigen.Voordeel is ook dat dit type sportvloeren (op kunststofbasis) in allerlei kleuren en oppervlaktestructuren aan te brengen zijn. Uw sportvloer kan geheel volgens uw wensen worden geappliceerd, zowel in de sportzalen zelf als in aanpalende ruimten als gangen en kleedruimten.

Sportvloer van alifatisch polyurethaan of epoxy

Een squashzaal, een badminton veld, het zijn typische voorbeelden van sportvloeren die over tal van hele specifieke eigenschappen moeten beschikken die het spel niet hinderen. Sportvloeren van squashhallen worden uitgevoerd in hout zodat het balletje ook weer makkelijk opstuitert. Maar voor aerobic- en fitnessruimte kan juist een PU gietvloer zeer goed werken omdat deze kan worden belast met zowel mechanische als chemische belastingen. Fitnessapparatuur kan moeiteloos op dit type vloeren worden geplaatst en bij hogere belastingen kan een epoxy gietvloer de juiste oplossing zijn. G-vloeren BV brengt alle belastingen op de sportvloer goed in kaart voordat wij met een advies komen. Het is belangrijk om al deze feiten over een sportvloer in kaart te brengen omdat het doorgaans om een flinke investering gaat. Bekijk hier wat bij het bepalen van gietvloer kosten allemaal komt kijken.

Sportvloeren voor een vaste lage m2 prijs

Bent u op zoek naar een uitstekende kwaliteit sportvloer voor uw sportaccommodatie? Voor sportvloeren van meer dan 200m2 biedt G-vloeren BV aantrekkelijke kortingen op onze epoxy en polyurethaan producten. Tevens profiteert u van onze handige budgetcontrole en trajectinstrumenten om de gehele uitvoering strak te plannen en te monitoren. Wij minimaliseren de droogtijd zodat uw sportaccommodatie weer snel in bedrijf is. G-vloeren BV inspecteert de ondergrond met onze technische experts en zorgt ervoor dat uw sportvloer tot in lengte van jaren uitstekend te onderhouden is.

Bekijk meer informatie over onze hoogwaardige epoxyvloeren en PU gietvloeren voor sportvloeren.

De favoriete kunststofvloer van sporters in sportzalen

Bij de meeste sporters gaat de voorkeur in sportzalen uit naar kunststof sportvloeren, omdat dit soort kunststof vloerensystemen in sportzalen als zeer prettig en veilig ervaart worden. Wel wordt door een groot aantal sporters aangegeven dat de kunststof sportvloer van een bekend merk moet zijn, omdat in sommige sportzalen de kunststof sportvloeren niet prettig sporten. Hier doelen sporters op de kwaliteit van sommige kunststofvloeren in sportzalen. Wanneer applicateurs geen polyurethaan of epoxy van hoogwaardige kwaliteit gebruiken gaat dat ten koste van de specifieke eigenschappen van de sportvloer in een sportzaal. Ook gaat dit ten koste van de duurzaamheid en het gebruiksvriendelijke onderhoud. G-vloeren appliceert zijn kunststof sportvloeren uitsluitend uit hoogkwalitatieve kunststofharsen die garant staan voor een perfecte sportvloer in sportzalen.

Optimaal sportcomfort dankzij de sportvloer van G-vloeren

De kunststof sportvloer van G-vloeren onderscheidt zich in sportzalen qua design, kleur en uitstraling. Belijningen, bedrijfslogo’s, clublogo’s en patronen kunnen overzichtelijk en vooral duurzaam worden aangebracht. Er is bij de sportvloeren van G-vloeren volop ruimte om creatieve ideeën tot hun recht te laten komen. Dit geldt ook voor de huisstijl, interieurkleuren en logo’s. De kunststof sportvloeren van G-vloeren zijn in elke kleurstelling te leveren. De vloer in uw gymzaal, fitnessschool of sportzaal kunt u volledig aan laten sluiten bij de identiteit van uw bedrijf en de uitstraling die u voor ogen heeft. De sportvloeren van G-vloeren zijn qua samenstelling volledig uitgebalanceerd op de wensen van sporters in sportzalen. De sportvloeren van G-vloeren beschikken over de perfecte sporttechnische eigenschappen qua dynamiek en krachtopbouw en zorgen bij balsporten voor een excellente ball-rebound.

Voordelen van de sportvloer van G-vloeren

 • Naadloos en duurzaam
 • Veilig en brandwerend
 • Geeft optimaal sportcomfort
 • Blessurepreventie
 • Uitgebalanceerde stroefheid
 • Uitstekend bal-stuit-gedrag
 • Duidelijke belijningen
 • Geschikt voor multifunctioneel gebruik
 • Slijtvaste coating
 • Optimale geluiddemping
 • Alle kleuren zijn mogelijk
 • Zeer gebruiksvriendelijk

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten