Leefbeton

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Leefbeton heeft de krachtige uitstraling van beton, maar wel met het comfort dat bijdraagt aan uw woonplezier. De naam zegt het al, leefbeton is om op te leven en dat betekent dat het voor een brede toepassing geschikt is. Bijvoorbeeld als schitterende gietvloer met een unieke betonlook in uw woonkamer, maar ook als stijlelement uitgevoerd als vloer in een exclusief kantoor. Wilt u nader kennismaken met de unieke en veelzijdige mogelijkheden? Wij helpen u als expert in leefbeton graag op weg.

Uw voordelen met leefbeton

Het is de combinatie van de bestanddelen van het materiaal die zo kenmerkend zijn voor de voordelen van leefbeton. Dit bestaat namelijk onder meer uit speciaal cement en kunsthars, waardoor er sterke en flexibele eigenschappen ontstaan. Het is ook een vloer die geschikt is voor de toepassing van vloerverwarming en aan hoge eisen op het gebied van comfort voldoet.

Een ander voordeel is dat het een naadvrije en vloeistofdichte vloer is, zodat u snel klaar bent met de schoonmaak. Het voordeel is ook dat leefbeton door ons is aan te brengen op onder meer tegelvloeren, houten vloeren en cementdekvloeren. Wij maken indien nodig de ondergrond eerst gereed. U profiteert uiteraard eveneens van het voordeel om uw eigen favoriete kleur te kiezen en het design naar wens te laten uitvoeren.

  • Flexibele kenmerken voor optimaal comfort
  • Sterke eigenschappen voor langdurig woonplezier
  • Uitstekende match met vloerverwarming
  • Naadvrij en vloeistofdicht: snel schoon te maken
  • Toe te passen op vrijwel alle soorten ondergronden
  • Kleur en design naar wens met ruime keuze uit tinten en effecten

Kleuren en designs: authentieke effecten

Onze ervaring leert dat mensen die kiezen voor leefbeton veelal de voorkeur laten uitgaan naar een authentiek betoneffect. Dit betekent dat er een verweven effect ontstaat dat overigens ook een ander design dan de betonlook kan krijgen. Ons applicatieteam is ervaren en realiseert allerlei soorten designs, zo ook met het effect van wolken. Elk effect heeft een andere uitstraling en daarom past leefbeton bij elk interieur.

Match met elke stijl

Het is onder meer mogelijk om de woonstijl een robuust karakter te geven, maar evengoed bestaat de optie om het verweven effect op een minimale manier subtiel aanwezig te laten zijn. Deze vloer is dus met iedere stijl te matchen. Daarbij is grijs veruit de favoriete kleur onder onze klanten die leefbeton laten aanbrengen, maar misschien heeft u wel een hele andere kleur in gedachten. Dat horen wij graag van u, want dan laten wij u verder kennismaken met alle leefbeton kleuren.

Leefbeton kosten: vraag een offerte aan

Wilt u weten wat de kosten zijn als u leefbeton laat aanbrengen? Vraag direct online een offerte aan. Indien u graag persoonlijk advies ontvangt van onze expert in leefbeton, maak dan van de gelegenheid gebruik om naar onze showroom te komen. Deze openen wij op afspraak en dat is, omdat wij in alle rust met u in gesprek willen gaan om uw wensen aan te horen. Onze klanten ervaren deze werkwijze als prettig en deze service en beleving willen wij u ook bieden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten