Gietvloer zandkleur

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Kleuren spelen altijd een belangrijke rol en hebben invloed op de sfeer en gemoedstoestand. Bij het uitzoeken van een vloerkleur is het dan ook aan te raden om met verschillende aspecten rekening te houden. Een gietvloer zandkleur is bijvoorbeeld een uitvoering in een tint die gemakkelijk met andere kleuren combineert. Bovendien straalt een gietvloer in zandkleur een warme en gezellige sfeer uit. Hierdoor past een dergelijke uitvoering heel goed bij een landelijk interieur, maar ook bij een Scandinavisch of romantisch interieur. De kleurtint voorziet in een natuurlijke uitstraling en is ook mede daarom populair.

Gietvloer zandkleur met levendige look

Een gietvloer in zandkleur is uit te voeren met een levendige uitstraling. Dat is bijvoorbeeld mogelijk door twee kleurtinten tijdens het aanbrengproces in elkaar te laten vloeien zonder dat er één specifieke kleur wordt gevormd. Zo ontstaat er een DUO gietvloer in zandkleur en is er in het oppervlak een verweven karakter van kleurtinten zichtbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om de voorkeur naar een MONO gietvloer te laten uitgaan. In dat geval wordt er één zandkleurtint gebruikt om de gietvloer kleur te geven.

 

Keuze uit meerdere zandkleurige tinten

Het is mogelijk om specifiek een bepaalde zandkleur voor de gietvloer uit te kiezen. Er zijn echter enorm veel tinten die de typische zandkleur heel dicht naderen. Daarom is het ook aan te raden om de zandkleurtinten eens naast elkaar te leggen en met elkaar te vergelijken. Op deze manier is het namelijk mogelijk om de gietvloer in zandkleurtint een nog warmere uitstraling te geven. Zo is het ook mogelijk dat in de praktijk blijkt dat een tint naast een zandkleur net even wat beter past bij de kleuren in uw interieur.

 

Toevoeging zandkleur aan de gietvloer

De toevoeging van kleur aan de gietvloer vindt pas plaats op het moment dat de gietlaag wordt aangebracht. Er komt eerst een primer en een schraplaag op de vloer en wellicht daarvoor nog een egalisatiemiddel. Als het zover is dat het tijd is om de gietlaag aan te brengen, voegen wij pigmentvloeistof in de zandkleur toe aan de kunsthars. Bij een DUO gietvloer geldt dat dit ook het moment is dat de verwevenheid van kleuren tot stand komt bij gebruikmaking van twee kleurtinten.

 

Inspirerende combinaties van kleuren

Het voordeel van een zandkleurige gietvloer is dat er allerlei inspirerende combinaties mogelijk zijn met andere kleur. Een donkerbruin lederen bankstel staat bijvoorbeeld fantastisch op een gietvloer in zandkleur. Om meer kleur in het interieur aan te brengen, is het tevens mogelijk om voor groen of voor blauw te kiezen. Ook sereen wit staat er prachtig bij net als dat geldt voor modern zwart en trendy grijs. Wilt u meer inspiratie opdoen of zien hoe de zandkleur in het echt is dan nodigen wij u van harte uit om naar onze showroom te komen. Dat is op afspraak mogelijk, zodat wij voor uw komst en het geven van advies uitgebreid de tijd kunnen nemen. Of wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan uiteraard ook en in dat geval hoort u snel van ons.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten