Witte gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De witte gietvloer van G-vloeren BV

Naast de duizenden andere kleuren en tinten, kunt u uiteraard ook kiezen voor een mooie witte gietvloer. Een vloer die het frisse en lichte van wit combineert met het zachte en warme gevoel van een gietvloer. Deze helder witte vloer heeft een warme ondertoon en is te combineren met alle interieurstijlen en interieurdesigns. De grote aantrekkingskracht van deze goed lichtreflecterende witte gietvloer is natuurlijk dat hij andere elementen in een ruimte sterk naar voren laat komen en dat elke ruimte visueel groter wordt gemaakt. Gecombineerd met natuurlijke materialen en inrichtingselementen zoals houten meubilair, krijgt deze veelzijdige witte gietvloer juist een stoer uiterlijk.

“Een witte gietvloer maakt elke ruimte visueel groter en zorgt ervoor dat andere designelementen prominenter aanwezig zijn”

100% alifatisch witte gietvloer met 5 jaar garantie op kleurechtheid

De witte gietvloer van G-vloeren is een 100% alifatisch product dat geheel naadloos over elke ondergrond kan worden aangebracht. Het is niet alleen een prachtige afwerking voor thuis maar biedt extra kwaliteit voor showrooms en verkoopvloeren alsmede vloeren in supermarkten en andere bedrijven waar de sfeer en inrichting bepalend zijn. Onze witte gietvloer is een puur alifatisch product, alle grondstoffen zijn a-polair en gaan geen verbinden aan met andere vloeistoffen. In essentie is het een zeer onderhoudsvriendelijke afwerking die over elke ondergrond kan worden toegepast. G-vloeren biedt u 5 jaar garantie op deze hoogwaardige witte PU gietvloer

De voordelen van onze witte gietvloer op een rij:

  • 100% alifatische witte gietvloer (kleurecht)
  • Slijtvast en krasvaste gietvloer
  • Vloeistofdicht en watervast
  • Fris en licht uiterlijk passend bij elk interieur
  • Maakt een kleine ruimte visueel groter
  • Anti-allergeen, vuilafstotend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Wordt geheel naadloos aangebracht
  • Ook goed te combineren met vloerverwarming

Kwaliteitscontrole op onze witte gietvloer

G-vloeren biedt u een superieure witte gietvloer kwaliteit. Door onze strenge selectie op alifatische grondstoffen en de meest hoogwaardige pigmenten, kunnen wij onze klanten de meest hoogwaardige witte gietvloeren bieden.

Op zoek naar een superieure witte gietvloer of witte woonbeton vloer? Bespreek al uw wensen met onze technische adviseurs. Bel tijdens kantooruren met 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

Witte gietvloer in polyurethaan, cement of epoxy

Witte gietvloeren zijn in meerdere soorten uit te voeren, zoals in polyurethaan, cement en in epoxy. Het is voor particulieren in een woning het meest geschikt om een witte gietvloer op basis van polyurethaan te nemen. Deze vloer is krasbestendig en scheurt niet snel, maar voorziet wel in comfort en warmte.

Bovendien is het onderhoudsgemak groot, een witte gietvloer schoonmaken is zo gebeurd. Even stofzuigen of stofwissen en af en toe een vochtige schoonmaakbeurt houden uw vloer mooi. Een witte gietvloer in epoxy is voor andere dan particuliere toepassingen geschikt. Bijvoorbeeld om te plaatsen in een bedrijfshal, werkplaats, fabriek en overigebedrijven. Het voordeel is dat deze vloer zwaar gewicht kan verdragen en bestand is tegen chemicaliën.

Wordt een witte gietvloer niet snel vuil?

Een witte gietvloer wordt niet sneller vuil dan bijvoorbeeld een betonlookvloer in antraciet. Het verschil is wel dat stof en vuiltjes sneller opvallen op een wit oppervlak. Dat is met alle soorten vloeren in wit dan ook het geval. Het is echter ook zo dat vuil en stof heel snel en simpel te verwijderen zijn. Een kruimel pakt u terloops in het voorbij gaan even op en voor stofzuigen heeft u wellicht al een vast patroon. Het is vaak de angst van het snel vuil worden van het oppervlak om niet voor een witte gietvloer te kiezen. Dat is jammer, want de gietvloeren zijn werkelijk in schitterende wittinten verkrijgbaar.

Het staat modern, strak en bovendien is wit als vloer ook nog eens origineel. Er is daarmee in uw interieur echt een onderscheid te maken. Het ruimtelijk effect is bovendien groot en zelfs groter dan een gietvloer in welke andere kleur dan ook. Naadloos wit in uw huis dat voor een unieke eenheid zorgt. Mocht er een keer vuil te zien zijn dan is dat zo weer weg. Een schoenstreep is bijvoorbeeld weg te nemen met een vochtige microvezeldoek. Zo is kalk te verwijderen met een oplossing van water en schoonmaakazijn. Zorg dan wel voor een goede verdunning. Of maak gebruik van een speciale gietvloerreiniger om uw witte gietvloer weer perfect schoon te krijgen.

Inspiratietips voor witte gietvloer de woonkamer

Een witte gietvloer staat fantastisch in een minimalistisch interieur. Het grote oppervlak trekt de aandacht als de woonkamer niet volstaat met zitmeubels, kasten en andere spullen. De moderne look is in een minimalistische inrichting niet te overtreffen als er een gietvloer in wit ligt. Wit combineert met alle materialen, variërend van roestvrij staal tot hout en kunststof. Dat maakt dat een witte gietvloer eveneens geschikt is voor toepassing in een industrieel interieur. Of in een woonkamer die volledig in Scandinavische stijl is ingericht. Dat is doorgaans een licht interieur met veel hout.

Witte gietvloer in de hal

De hal is de entree van een woning waar iedereen naar binnen komt met de schoenen nog aan. Is het dan wel zo verstandig om een witte gietvloer in de hal te laten aanbrengen? Dat is zelfs een heel goed idee, want een hal is vaak beperkt qua ruimte. Een hele lichte ondergrond zorgt in dat geval voor een optisch effect, waardoor de hal groter lijkt te zijn. Een goede deurmat bij de entree om de schoenen even schoon te vegen, voorkomt dat de witte gietvloer in de hal snel vuil wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om de schoenen na binnenkomst direct uit te doen, zodat er helemaal geen vuil op de vloer komt.

Ook mooi in de keuken

Een hele lichte gietvloer in het wit staat in de keuken eveneens prachtig. Bijvoorbeeld in een keuken met een stoer karakter met een eetbar van hout en industriële barkrukken. Of in een keuken met zwarte hoogglanskasten en aanrecht van beton. Een witte gietvloer in de keuken maakt allerlei stijlen helemaal af. Een van de voordelen van de lichte uitvoering is dat er daardoor rust ontstaat en het ruimtelijk effect balans brengt. Bij de keuze voor een andere kleur is er uiteraard sprake van een totale andere look. Dat neemt niet weg dat er zeker tal van andere kleuren zijn die eveneens perfect binnen meerdere keukenstijlen passen.

Complete etage met een witte basis

Het is mogelijk om een enkele ruimte in uw huis van een witte gietvloer te voorzien. Of om de hele etage op een originele manier met een witte basis uit te voeren. Bijvoorbeeld zowel in de hal als in de woonkamer, keuken en slaapkamers. Er straalt een serene rust en stille kracht vanuit als u voor deze optie kiest. Bovendien is er het voordeel dat alle ruimtes in huis op deze manier bijzonder licht zijn. Dat is dus ook een prima oplossing als u in een benedenhuis woont met maar weinig lichtinval.

Wit met wit combineren

Durft u het aan om wit met wit te combineren en dan op een grootse manier? Bijvoorbeeld door de muren wit te laten schilderen en een witte gietvloer door ons te laten aanbrengen. Dat is sereniteit, licht en eenheid ineen. Een combinatie die niet vaak voorkomt en daarom uniek en origineel te noemen is. Wit met wit staat bijvoorbeeld onder meer prachtig in moderne villa’s net als in bungalows en in nieuwbouwwoningen.

Witte gietvloer prijs

De witte gietvloer prijs is afhankelijk van het type vloer, zoals polyurethaan of epoxy. Het aantal vierkante meters in uw woning, bedrijf of organisatie speelt eveneens een rol. Dat de gietvloer wit is, heeft niet direct invloed op de kosten. Gietvloeren zijn door ons namelijk in elke kleur aan te brengen. Het is bij een witte gietvloer wel aan te raden om voor een extra coating te kiezen. Er is in de standaardsituatie sprake van een enkele coating als toplaag voor gietvloeren. Bij een witte gietvloer zorgt een extra coating ervoor dat eventuele vlekken bijvoorbeeld minder kans krijgen om in de vloer te trekken. Verder speelt de ondergrond nog een rol bij het bepalen van de prijs van uw witte gietvloer. Het is afhankelijk van de staat van de ondergrond welke voorbereiding wij moeten treffen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze technische adviseur voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over een witte gietvloer

Hoe kan ik een witte gietvloer schoonmaken?

Een witte gietvloer is simpel schoon te maken met een stofwisser of stofzuiger net als met een dweil. Er is verder geen specifiek extra onderhoud voor nodig. Het is wel af te raden om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken bij het dweilen van een witte gietvloer.

Is een witte gietvloer gevoelig voor vlekken?

Een witte gietvloer is niet specifiek gevoelig voor vlekken, want de toplaag biedt bescherming en de vloer is waterdicht. Dat wil niet zeggen dat rode wijn bijvoorbeeld geen vlekken kan achterlaten als je de vlek niet direct schoonmaakt. Bij het knoeien met vocht is het daarom aan te raden de vlek meteen schoon te maken.

Kan een witte gietvloer in de badkamer?

Een witte gietvloer staat natuurlijk prachtig in een moderne badkamer. Het is dan ook zeker mogelijk om een witte gietvloer in de badkamer te laten aanbrengen. Het is natuurlijk ideaal dat de vloer waterdicht en naadloos is, zodat er geen vuil tussen naden of voegen kan komen.

Kan er vloerverwarming onder een witte gietvloer in de badkamer?

De badkamer is niet alleen mooi te maken met een witte gietvloer, maar ook extra comfortabel. Het is namelijk mogelijk om er vloerverwarming onder aan te brengen.

Wat is de witte gietvloer prijs?

De witte gietvloer prijs wordt bepaald door het oppervlak, afwerking en eventuele extra wensen als vloerverwarming.

Is een witte gietvloer spierwit of zijn er wittinten?

Er zijn duizenden kleuren beschikbaar en voor een witte gietvloer geldt dat er een keuze is te maken uit allerlei wittinten. Bijvoorbeeld in een tint net even van het wit af. 

Kan een witte gietvloer ook verkleuren?

Onze witte gietvloer verkleurt niet, omdat wij deze vloer 100% alifatisch uitvoeren. Daarmee krijgt u vijf jaar garantie op de kleurechtheid.

Is het mogelijk een witte gietvloer in mijn nieuwbouwhuis aan te brengen?

Ja, het een witte gietvloer is aan te brengen in nieuwbouwhuizen. Het is zelfs mogelijk om ver voor de datum van oplevering bij ons al een gietvloer in wit op maat te laten samenstellen.

Komen er snel krasjes op een witte gietvloer?

Als u met onze onderhoudstips rekening houdt, komen er niet snel krasjes op uw witte gietvloer. Krasjes ontstaan vaak door het schuiven met zware meubelen of door steentjes die in het profiel van schoenzolen zitten. Daar zijn uiteraard maatregelen voor te nemen.

Hoe moet ik een witte gietvloer onderhouden?

Een witte gietvloer blijft gewoon netjes en schoon door regelmatig te stofzuigen of de stofwisser bij de hand te nemen. U hoeft bijvoorbeeld geen jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te voeren.

Zit ik direct aan mijn kleurkeuze vast bij een witte gietvloer?

Nee, de kleurkeuze is niet vanaf het begin al definitief, zodat er nog een aanpassing mogelijk is als u toch twijfelt over een witte gietvloer. Voor de uitvoering van de vloer vindt namelijk de definitieve kleurstelling pas plaats. Wij vertellen u uiteraard meer over het traject in aanloop naar de uitvoering van uw witte gietvloer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten