Witte gietvloer keuken
Witte gietvloer keuken

Witte gietvloer

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Skip links

De witte gietvloer van G-vloeren BV

Naast de duizenden andere kleuren en tinten, kunt u uiteraard ook kiezen voor een mooie witte gietvloer. Een vloer die het frisse en lichte van wit combineert met het zachte en warme gevoel van een gietvloer. Deze helder witte vloer heeft een warme ondertoon en is te combineren met alle interieurstijlen en interieurdesigns. De grote aantrekkingskracht van deze goed lichtreflecterende witte gietvloer is natuurlijk dat hij andere elementen in een ruimte sterk naar voren laat komen en dat elke ruimte visueel groter wordt gemaakt. Gecombineerd met natuurlijke materialen en inrichtingselementen zoals houten meubilair, krijgt deze veelzijdige witte gietvloer juist een stoer uiterlijk.

“Een witte gietvloer maakt elke ruimte visueel groter en zorgt ervoor dat andere designelementen prominenter aanwezig zijn”

100% alifatisch witte gietvloer met 5 jaar garantie op kleurechtheid

De witte gietvloer van G-vloeren is een 100% alifatisch product dat geheel naadloos over elke ondergrond kan worden aangebracht. Het is niet alleen een prachtige afwerking voor thuis maar biedt extra kwaliteit voor showrooms en verkoopvloeren alsmede vloeren in supermarkten en andere bedrijven waar de sfeer en inrichting bepalend zijn. Onze witte gietvloer is een puur alifatisch product, alle grondstoffen zijn a-polair en gaan geen verbinden aan met andere vloeistoffen. In essentie is het een zeer onderhoudsvriendelijke afwerking die over elke ondergrond kan worden toegepast. G-vloeren biedt u 5 jaar garantie op deze hoogwaardige witte PU gietvloer

De voordelen van onze witte gietvloer op een rij:

  • 100% alifatische witte gietvloer (kleurecht)
  • Slijtvast en krasvaste gietvloer
  • Vloeistofdicht en watervast
  • Fris en licht uiterlijk passend bij elk interieur
  • Maakt een kleine ruimte visueel groter
  • Anti-allergeen, vuilafstotend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Wordt geheel naadloos aangebracht
  • Ook goed te combineren met vloerverwarming

Kwaliteitscontrole op onze witte gietvloer

G-vloeren biedt u een superieure witte gietvloer kwaliteit. Door onze strenge selectie op alifatische grondstoffen en de meest hoogwaardige pigmenten, kunnen wij onze klanten de meest hoogwaardige witte gietvloeren bieden.

Op zoek naar een superieure witte gietvloer of witte woonbeton vloer? Bespreek al uw wensen met onze technische adviseurs. Bel tijdens kantooruren met 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

Witte gietvloer in polyurethaan, cement of epoxy

Witte gietvloeren zijn in meerdere soorten uit te voeren, zoals in polyurethaan, cement en in epoxy. Het is voor particulieren in een woning het meest geschikt om een witte gietvloer op basis van polyurethaan te nemen. Deze vloer is krasbestendig en scheurt niet snel, maar voorziet wel in comfort en warmte.

Bovendien is het onderhoudsgemak groot, een witte gietvloer schoonmaken is zo gebeurd. Even stofzuigen of stofwissen en af en toe een vochtige schoonmaakbeurt houden uw vloer mooi. Een witte gietvloer in epoxy is voor andere dan particuliere toepassingen geschikt. Bijvoorbeeld om te plaatsen in een bedrijfshal, werkplaats, fabriek en overigebedrijven. Het voordeel is dat deze vloer zwaar gewicht kan verdragen en bestand is tegen chemicaliën.

Wordt een witte gietvloer niet snel vuil?

Een witte gietvloer wordt niet sneller vuil dan bijvoorbeeld een betonlookvloer in antraciet. Het verschil is wel dat stof en vuiltjes sneller opvallen op een wit oppervlak. Dat is met alle soorten vloeren in wit dan ook het geval. Het is echter ook zo dat vuil en stof heel snel en simpel te verwijderen zijn. Een kruimel pakt u terloops in het voorbij gaan even op en voor stofzuigen heeft u wellicht al een vast patroon. Het is vaak de angst van het snel vuil worden van het oppervlak om niet voor een witte gietvloer te kiezen. Dat is jammer, want de gietvloeren zijn werkelijk in schitterende wittinten verkrijgbaar.

Het staat modern, strak en bovendien is wit als vloer ook nog eens origineel. Er is daarmee in uw interieur echt een onderscheid te maken. Het ruimtelijk effect is bovendien groot en zelfs groter dan een gietvloer in welke andere kleur dan ook. Naadloos wit in uw huis dat voor een unieke eenheid zorgt. Mocht er een keer vuil te zien zijn dan is dat zo weer weg. Een schoenstreep is bijvoorbeeld weg te nemen met een vochtige microvezeldoek. Zo is kalk te verwijderen met een oplossing van water en schoonmaakazijn. Zorg dan wel voor een goede verdunning. Of maak gebruik van een speciale gietvloerreiniger om uw witte gietvloer weer perfect schoon te krijgen.

Witte gietvloer prijs

De witte gietvloer prijs is afhankelijk van het type vloer, zoals polyurethaan of epoxy. Het aantal vierkante meters in uw woning, bedrijf of organisatie speelt eveneens een rol. Dat de gietvloer wit is, heeft niet direct invloed op de kosten. Gietvloeren zijn door ons namelijk in elke kleur aan te brengen. Het is bij een witte gietvloer wel aan te raden om voor een extra coating te kiezen. Er is in de standaardsituatie sprake van een enkele coating als toplaag voor gietvloeren. Bij een witte gietvloer zorgt een extra coating ervoor dat eventuele vlekken bijvoorbeeld minder kans krijgen om in de vloer te trekken. Verder speelt de ondergrond nog een rol bij het bepalen van de prijs van uw witte gietvloer. Het is afhankelijk van de staat van de ondergrond welke voorbereiding wij moeten treffen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze technische adviseur voor meer informatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten