Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Stalvloeren en loopvloeren voor melkstallen

Voor het voeren van een melkveebedrijf heeft u als bedrijfsvoerder een reeks van vergunningen nodig, uiteraard ook een milieuvergunning en alles wat daar bij hoort, zoals een inrichting die voldoet aan bijvoorbeeld de “Regeling Ammoniak en Veehouderij”. Ook uw stalvloer moet voldoen aan het type stalvloeren dat genoemd wordt in deze RAV-lijst. Voor het zorgvuldig uitvoeren van een stalvloer zult u zich moeten buigen over de diverse vloertypen die hier voor gelden. G-vloeren BV is specialist op het gebied van de toepassing van gietvloeren voor melkveehouderijen, wij brengen op professionele wijze stalvloeren aan die voldoen aan de meest stringente eisen.

Gietasfalt op stalvloeren van melkveebedrijven

Stalvloeren moeten niet al te ruw zijn maar ook niet al te glad. Het oppervlak moet een goede bodem zijn voor de klauwen van rondlopend vee en moet uiteraard makkelijk schoon te houden zijn. Een bijzonder goed vloerafwerkingsproduct is gietasfalt. Het is een sterk en duurzaam materiaal dat zeer goed bestand is tegen zuren en agressieve stoffen. Een stalvloer van gietasfalt heeft een niet al te ruwe maar wel stroeve structuur. Gietasfalt kan ook voor de renovatie van een stalvloer gemakkelijk worden ingezet want het is goed aan te brengen over bestaande betonnen stalvloeren. De vloeistofdichte eigenschappen van het materiaal bevorderen de bodembeschermende eigenschappen van de totale stalvloer. Sinds het Besluit huisvesting in werking is getreden, is er een toenemende belangstelling voor de ontwikkeling van stalvloeren met bepaalde oppervlaktestructuren in gietasfalt die zowel goed scoren op beloopbaarheid en comfort als op gebied van ammoniakemissie. Voor het op de juiste wijze aanbrengen van een stalvloer met gietasfalt heeft u een professional nodig die de juiste hechting op bestaande betonvloeren kan garanderen. Ook het verwerken van afschot in stalvloeren van gietasfalt is een zaak van de specialist. G-vloeren BV heeft ruime ervaring met bovenstaande werkzaamheden en kan uw stalvloer voorzien van de meest optimale afwerking.

Epoxyvloeren voor paardenfokkerijen en maneges

Voor bedrijven waar minder stringente voorwaarden gelden voor stalinrichting en emissie, kunnen epoxyafwerkingen voor de stalvloer een probaat middel zijn om de stalvloer duurzaam en onderhoudsvrij te maken. Denk daarbij aan stallen voor paardenmaneges of kinderboerderijen. Bij G-vloeren kunt u kiezen uit een groot assortiment coatingsystemen en gietvloeren op basis van epoxy. Epoxygebonden afwerkingen zijn als stalvloer geheel naadloos aan te brengen en hebben een dusdanige sterke toplaag dat agressieve chemische en zware mechanische belastingen makkelijk worden opgevangen. Het materiaal leent zich dan ook uitstekend voor agrarische bedrijven die over een vloeistofdichte vloer moeten beschikken en daarvoor vergunningsplichtig zijn. Meer over epoxy gietvloeren vindt u hier

Wilt u op maat advies omtrent de meest optimale vloerafwerking voor uw stalvloer? Onze technische adviseurs komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking. Bel met 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

Supermarktvloer >>

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten