Stalvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Stalvloeren en loopvloeren voor melkstallen

Voor het voeren van een melkveebedrijf heeft u als bedrijfsvoerder een reeks van vergunningen nodig, uiteraard ook een milieuvergunning en alles wat daar bij hoort, zoals een inrichting die voldoet aan bijvoorbeeld de “Regeling Ammoniak en Veehouderij”. Ook uw stalvloer moet voldoen aan het type stalvloeren dat genoemd wordt in deze RAV-lijst. Voor het zorgvuldig uitvoeren van een stalvloer zult u zich moeten buigen over de diverse vloertypen die hier voor gelden. G-vloeren BV is specialist op het gebied van de toepassing van gietvloeren voor melkveehouderijen, wij brengen op professionele wijze stalvloeren aan die voldoen aan de meest stringente eisen.

Gietasfalt op stalvloeren van melkveebedrijven

Stalvloeren moeten niet al te ruw zijn maar ook niet al te glad. Het oppervlak moet een goede bodem zijn voor de klauwen van rondlopend vee en moet uiteraard makkelijk schoon te houden zijn. Een bijzonder goed vloerafwerkingsproduct is gietasfalt. Het is een sterk en duurzaam materiaal dat zeer goed bestand is tegen zuren en agressieve stoffen. Een stalvloer van gietasfalt heeft een niet al te ruwe maar wel stroeve structuur. Gietasfalt kan ook voor de renovatie van een stalvloer gemakkelijk worden ingezet want het is goed aan te brengen over bestaande betonnen stalvloeren. De vloeistofdichte eigenschappen van het materiaal bevorderen de bodembeschermende eigenschappen van de totale stalvloer. Sinds het Besluit huisvesting in werking is getreden, is er een toenemende belangstelling voor de ontwikkeling van stalvloeren met bepaalde oppervlaktestructuren in gietasfalt die zowel goed scoren op beloopbaarheid en comfort als op gebied van ammoniakemissie. Voor het op de juiste wijze aanbrengen van een stalvloer met gietasfalt heeft u een professional nodig die de juiste hechting op bestaande betonvloeren kan garanderen. Ook het verwerken van afschot in stalvloeren van gietasfalt is een zaak van de specialist. G-vloeren BV heeft ruime ervaring met bovenstaande werkzaamheden en kan uw stalvloer voorzien van de meest optimale afwerking.

Epoxyvloeren voor paardenfokkerijen en maneges

Voor bedrijven waar minder stringente voorwaarden gelden voor stalinrichting en emissie, kunnen epoxyafwerkingen voor de stalvloer een probaat middel zijn om de stalvloer duurzaam en onderhoudsvrij te maken. Denk daarbij aan stallen voor paardenmaneges of kinderboerderijen. Bij G-vloeren kunt u kiezen uit een groot assortiment coatingsystemen en gietvloeren op basis van epoxy. Epoxygebonden afwerkingen zijn als stalvloer geheel naadloos aan te brengen en hebben een dusdanige sterke toplaag dat agressieve chemische en zware mechanische belastingen makkelijk worden opgevangen. Het materiaal leent zich dan ook uitstekend voor agrarische bedrijven die over een vloeistofdichte vloer moeten beschikken en daarvoor vergunningsplichtig zijn. Lees hier meer over epoxy gietvloeren.

Zuurbestendige stalvloer voor voergoten

Wij hebben voor uw stal eveneens een stalvloer beschikbaar die geschikt is voor de toepassing onder voergoten. Het is voor de vloer onder de voergoten van groot belang dat er sprake is van een zuurbestendig karakter. Als er een betonnen ondergrond is zonder verdere afwerking dan bestaat het risico dat kuilvoerzuren het beton aantasten. Het is natuurlijk beter om dat te voorkomen met de toepassing van een geschikte stalvloer. Onze troffelvloer is daar een ideale vloeroplossing voor. Troffelvloeren zijn namelijk zuurbestendig en bovendien ook nog eens ijzersterk en op een hoog niveau slijtvast.

Troffelvloer ook perfect als vervanging van bestaande stalvloer

Onze troffelvloeren zijn eveneens perfect om als vervanging van een bestaande stalvloer te dienen. Het komt op maneges en op paardenfokkerijen regelmatig voor dat een oude vloer van beton scheuren krijgt. Of dat het beton in een dermate slechte staat is dat het gaat afbrokkelen. Bij het vervangen van de vloer in uw stal voorziet onze troffelvloer in een perfecte oplossing. Het is overigens ook mogelijk om de bestaande betonvloer in deze in een goede staat is met een coating te behandelen. Uiteraard is het dan aan te raden om de vloer met antislip door ons te laten uitvoeren. De betonvloer is namelijk te ruw als deze niet is behandeld en krijgt met het aanbrengen van een sterke toplaag een vlak oppervlak. Dat bovendien bestand is tegen zware belasting.

Bestaande betonvloer in stal beschermen

Het is van groot belang om een bestaande betonvloer in een stal te beschermen. Daar heeft G-vloeren zoals u heeft gezien verschillende vloeroplossingen voor beschikbaar. De vloersystemen variëren in prijs en de uitvoering varieert eveneens. Er is bij de keuze voor een bepaalde stalvloer rekening te houden met de aanbrengtijd. Het is voor uw bedrijfsvoering natuurlijk ideaal als de werkonderbreking zo kort mogelijk is. Onze adviseurs denken bij het samenstellen van de stalvloer met u mee.

Stalvloeren prijzen

De prijzen van onze stalvloeren zijn niet in één prijscategorie onder te brengen. Het materiaal van de stalvloer speelt een rol. Het is bijvoorbeeld voordeliger om een antislip coating over beton in de stal aan te brengen dan een troffelvloer als stalvloer te nemen. Daarnaast geldt dat de staloppervlakte van belang is. Een grote stal met een groot vloeroppervlak profiteert van een dalende m2 prijs bij een toenemend oppervlak. De moeilijkheidsfactor voor de realisatie speelt eventueel eveneens een rol. Daarnaast is de bestaande grond van belang om de uiteindelijke prijs van uw stalvloer te bepalen. Bijvoorbeeld of de bestaande grond door ons aangepast moet worden of dat deze al gereed is voor de realisatie van uw stalvloer.

Onze expert bij uw bezoek

Om u van het beste advies te voorzien, is het belangrijk dat onze expert een goed beeld krijgt van de stal en van uw wensen. Daarom komt onze technisch adviseur graag bij uw stal langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om eerst meer informatie over onze stalvloeren aan te vragen. Overigens ontvangt u van ons op uw verzoek altijd een offerte met een vrijblijvend karakter.

Wilt u op maat advies omtrent de meest optimale vloerafwerking voor uw stalvloer? Onze technische adviseurs komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking. Bel met 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

Veelgestelde vragen over stalvloeren

Een vloer in de stal van uw melkveebedrijf of manage dient te voldoen aan vele aspecten en het is logisch dat u vragen heeft over onze stalvloeren. Een aantal van de veelgestelde vragen over stalvloeren komen daarom hier aan bod. Neem voor andere vragen die er niet bij staan vermeld gerust contact op met G-vloeren. Wij staan voor u klaar en zijn graag bereid u verder te helpen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van jullie stalvloeren?

Onze stalvloeren zijn naadloos, stroef en bestand tegen agressieve stoffen en zuren. Bovendien zijn onze stalvloeren vloeistofdicht en uitgevoerd met een comfortabel loopcomfort voor mens en dier. Daarnaast is elk soort stalvloer in ons assortiment gemakkelijk schoon te maken.

Welke soorten stalvloeren zijn er?

G-vloeren heeft verschillende soorten stalvloeren voor uiteenlopende stallen beschikbaar. Onze epoxyvloeren zijn bijvoorbeeld onder meer geschikt voor toepassing in stallen van maneges net als in paardenfokkerijen. Ook in stallen van kinderboerderijen zijn onze epoxyvloeren als stalvloer toe te passen. Onze stalvloeren voor melkveebedrijven bestaan onder meer uit zogenoemde gietasfalt, maar wij hebben ook supersterkte troffelvloeren beschikbaar. Deze zijn onder meer geschikt voor toepassing onder voergoten net als om bestaande stalvloeren mee te renoveren.

Voldoen de stalvloeren aan de geldende eisen?

Wij hebben stalvloeren in ons assortiment die aan de strengste eisen voldoen en ook aan de eisen die gesteld worden in de Regeling Ammoniak en veehouderij. G-vloeren heeft de expertise en de stalvloeren in huis om voor uw stal de stalvloer samen te stellen die aan alle geldende eisen voldoet.

Wat zijn de kosten voor een stalvloer?

De kosten van een stalvloer zijn van het oppervlak in de stal afhankelijk en van het gekozen type materiaal. Indien er sprake is van extra toevoegingen hebben deze invloed op de kosten. Wij zorgen bij het samenstellen van stalvloeren altijd voor maatwerk en dit geldt eveneens voor het opstellen van een offerte.

Komt er iemand van G-vloeren langs in mijn stal?

Indien u belangstelling heeft voor een van onze stalvloeren komt onze technisch adviseur bij uw stal langs. Dit is een belangrijk aspect om maatwerk te garanderen, waarbij onze expert uw wensen aanhoort, met u meedenkt en de mogelijkheden voorlegt. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst telefonisch informatie in te winnen over onze stalvloeren. Wij komen wat dat betreft graag met u in contact.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten