Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Een hoogwaardige wasstraatvloer voor wasstraten en de moderne “Carwash”

G-vloeren BV biedt eigenaars van wasstraten, garagehouders, pomphouders en automontagebedrijven de beste kunststof afgewerkte wasstraatvloeren, voor binnen en buiten. Met een superieure wasstraatvloer hebben olie, zuur, smeer en alle schoonmaakmiddelen geen vat meer op de ondergrond. Bovendien is de wasstraatvloer van G-vloeren BV geheel vloeistofdicht en biedt deze dus een uitstekende bodembescherming. Wasstraatvloeren van epoxy of polyurethaan van G-vloeren BV zijn zeer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden, ze bieden weerstand tegen alle chemische belastingen die op de wasstraatvloer veelvuldig voorkomen. Onze epoxy wasstraatvloeren zijn naadloos, slijt- en krasvast en zijn goed bestand tegen weekmakers zoals de rubberen banden van voertuigen.

Alle voordelen van de G-vloeren wasstraatvloer op een rij:

  • Korte uitvoeringstijd door snel drogende coatings
  • Geheel naadloze en slijtvaste wasstraatvloer
  • Vloeistofdicht uit te voeren volgens de CUR-richtlijnen
  • Makkelijk aan te sluiten op goten en afvoeren
  • In honderden kleuren en tinten uit te voeren
  • Bestand tegen zuren, olie en andere smeermiddelen
  • Uit te voeren met anti-slip coating
  • Bestand tegen weekmakers zoals rubber

Het efficiënt aanleggen van een wasstraatvloer

Een wasstraatvloer van G-vloeren BV is snel aan te leggen door onze zeer snel drogende coatings. Uiteraard is de uitvoeringssnelheid afhankelijk van een stabiele en schone ondergrond. Bestaande wasstraatvloeren, doorgaans betonvloeren of reeds gecoate vloeren, kunnen door ons uitvoeringsteam goed worden verduurzaamd met de daartoe bestemde snel uithardende epoxycoatings. Aansluitingen op afvoeren en roosters kunnen in dit systeem makkelijk worden meegenomen. Wasstraatvloeren van G-vloeren BV kunnen binnen een paar dagen geheel rijklaar worden gemaakt.

Wasserettevloer van G-vloeren BV

Wasserettevloeren zijn bij uitstek ondergronden waar dagelijks veel publiek overheen loopt. Men neemt vuil, zanddeeltjes en allerlei andere verontreinigingen mee naar binnen. Dit type vloeren moet goed en efficiënt te reinigen zijn en vragen dus om de meest slijtvaste afwerkingen. Met polyurethaan coatings en gietvloeren creëert u snel en efficient een uitstekend te onderhouden wasserettevloer. Ook kunt u uw wasserettevloer extra slipbestendig maken door de toepassing van anti-slip coatings. G-vloeren BV kan uw wasserettevloer binnen kort tijdsbestek voorzien van een hoogwaardige afwerklaag, een prachtige gietvloer of coating die binnen een paar dagen geheel is uitgedroogd en beloopbaar is.

Wilt u meer weten over onze wasstraatvloeren of wasserettevloeren? Bespreek al uw wensen met onze technische adviseurs. Bel tijdens kantooruren met 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten