Wasstraat vloer en wasserette vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een hoogwaardige wasstraatvloer voor wasstraten en de moderne “Carwash”

G-vloeren BV biedt eigenaars van wasstraten, garagehouders, pomphouders en automontagebedrijven de beste kunststof afgewerkte wasstraatvloeren, voor binnen en buiten. Met een superieure wasstraatvloer hebben olie, zuur, smeer en alle schoonmaakmiddelen geen vat meer op de ondergrond. Bovendien is de wasstraatvloer van G-vloeren BV geheel vloeistofdicht en biedt deze dus een uitstekende bodembescherming. Wasstraatvloeren van epoxy of polyurethaan van G-vloeren BV zijn zeer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden, ze bieden weerstand tegen alle chemische belastingen die op de wasstraatvloer veelvuldig voorkomen. Onze epoxy wasstraatvloeren zijn naadloos, slijt- en krasvast en zijn goed bestand tegen weekmakers zoals de rubberen banden van voertuigen.

Alle voordelen van de G-vloeren wasstraatvloer op een rij:

  • Korte uitvoeringstijd door snel drogende coatings
  • Geheel naadloze en slijtvaste wasstraatvloer
  • Vloeistofdicht uit te voeren volgens de CUR-richtlijnen
  • Makkelijk aan te sluiten op goten en afvoeren
  • In honderden kleuren en tinten uit te voeren
  • Bestand tegen zuren, olie en andere smeermiddelen
  • Uit te voeren met anti-slip coating
  • Bestand tegen weekmakers zoals rubber

Het efficiënt aanleggen van een wasstraatvloer

Een wasstraatvloer van G-vloeren BV is snel aan te leggen door onze zeer snel drogende coatings. Uiteraard is de uitvoeringssnelheid afhankelijk van een stabiele en schone ondergrond. Bestaande wasstraatvloeren, doorgaans betonvloeren of reeds gecoate vloeren, kunnen door ons uitvoeringsteam goed worden verduurzaamd met de daartoe bestemde snel uithardende epoxycoatings. Aansluitingen op afvoeren en roosters kunnen in dit systeem makkelijk worden meegenomen. Wasstraatvloeren van G-vloeren BV kunnen binnen een paar dagen geheel rijklaar worden gemaakt.

Troffelvoer als wasstraatvloer

Een van onze wasstraatvloeren betreft de troffelvloer die perfect is voor de toepassing in wasstraten, wasboxen en carwashes. De troffelvloer is een van de sterkste vloersystemen die aan alle eisen van een wasstraat voldoet. Zo is het mogelijk om deze vloer heel zwaar te belasten. Uiteraard is de vloer vloeistofdicht en is er sprake van bestendigheid tegen chemicaliën. De troffelvloer is als wasstraatvloer bovendien uit te voeren in allerlei kleuren. Indien gewenst is het eveneens mogelijk om een extra kraswerende bovenste laag aan te brengen. Of om een bepaald logo in de wasstraatvloer te verwerken.

Wasserettevloer van G-vloeren BV

Wasserettevloeren zijn bij uitstek ondergronden waar dagelijks veel publiek overheen loopt. Men neemt vuil, zanddeeltjes en allerlei andere verontreinigingen mee naar binnen. Dit type vloeren moet goed en efficiënt te reinigen zijn en vragen dus om de meest slijtvaste afwerkingen. Met polyurethaan coatings en gietvloeren creëert u snel en efficient een uitstekend te onderhouden wasserettevloer. Ook kunt u uw wasserettevloer extra slipbestendig maken door de toepassing van anti-slip coatings. G-vloeren BV kan uw wasserettevloer binnen kort tijdsbestek voorzien van een hoogwaardige afwerklaag, een prachtige gietvloer of coating die binnen een paar dagen geheel is uitgedroogd en beloopbaar is.

Uitgebreide toepassingen

Onze naadloze vloeren zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen geschikt, waarbij chemicaliën een rol spelen. Dus niet alleen voor complete wasstraten en wasserettes, maar ook voor autoverhuurbedrijven die over een wasbox beschikbaar. Op het gebied van carwash zijn onze vloeren veelzijdig in gebruik. Zo zijn onze wasstraatvloeren eveneens toe te passen voor een wasbox bij een benzinepompstation. Onze vloeren voldoen daarbij aan alle belangrijke richtlijnen.

Aanbrengen wasstraatvloer of wasserettevloer

De wijze van aanbrengen van een wasstraatvloer of wasserettevloer varieert. Er is wat dat betreft namelijk een onderscheid aan te brengen in de vloersoort. Een coating is een van de meest snelle vloeroplossingen als het om de realisatie gaat. Het aanbrengen van een gietvloer neemt in verhouding tot een coatingvloer meer tijd in beslag. Dat komt omdat een gietvloer meer lagen kent en iedere laag dient een bepaalde periode te drogen. Uiteraard is het mogelijk om met de werksituatie rekening te houden en de werkonderbreking te beperken.

Prijzen wasstraatvloeren en wasserettevloeren

De prijzen van onze wasstraatvloeren variëren net als die van onze wasserettevloeren. Een van de factoren die bepalen wat de prijs is, betreft het vloeroppervlak van de wasstraat net als van de wasserette. Net als bij al onze andere vloeren geldt dat de m2 prijs minder is als het oppervlak groter is. Daar zit dus een voordeel in als er sprake is van een groot vloeroppervlak. Het aantal m2 is medebepalend, maar niet de enige factor die invloed heeft op de totaalprijs. Het soort materiaal is eveneens van belang. Zo valt een troffelvloer in een hogere prijsklasse in vergelijking met een epoxycoating. Een polyurethaan coating is in verhouding weer goedkoper dan een PU gietvloer. Aangezien er veel verschillende materialen beschikbaar zijn, is het belangrijk dat wij u van een goed advies voorzien.

Wasplaats aanleggen

Het is bij een wasplaats aanleggen belangrijk dat deze op een professionele manier gerealiseerd wordt met de toepassing van het juiste vloermateriaal. G-vloeren is daar expert in en heeft verschillende opties beschikbaar om een wasplaats aan te leggen. De wasplaats dient zowel waterdicht te zijn als bestand tegen vloeistoffen als olie. Bovendien is het van belang de inrichting van de wasplaats zo uit te voeren dat het afvoerwater op gecontroleerde wijze is af te voeren. Er is wet- en regelgeving van toepassing indien er sprake is van een milieubelastende activiteit, waarbij er voor de aanleg van een wasplaats een vergunning aanwezig dient te zijn. De vloer van de wasplaats dient vloeistofdicht te zijn en er is daarvoor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening vereist. Bij wasplaatsen aanleggen, geldt dat het milieuaspect van de afvoer van verontreinigd afvalwater het belangrijkst is. G-vloeren beschikt over de kennis en ervaring om wasplaatsen volgens de geldende regelgeving aan te leggen.

Advies van onze expert

Onze technisch adviseur beschikt over de juiste expertise om u bij de keuze voor een wasstraatvloer van het beste advies te voorzien. Dat geldt uiteraard eveneens indien er sprake is van de keuze voor een wasserettevloer. Als u even bent met G-vloeren dan is het mogelijk om een afspraak te maken. Onze adviseur brengt in dat geval een bezoek aan uw wasstraat of wasserette om uw wensen door te spreken. Bovendien biedt het bezoek de gelegenheid om de situatie van de bestaande vloer en ruimte eveneens in kaart te brengen. Verder voorzien wij u uiteraard graag van een vrijblijvende offerte. Het is overigens ook mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken.

Wilt u meer weten over onze wasstraatvloeren of wasserettevloeren? Bespreek al uw wensen met onze technische adviseurs. Bel tijdens kantooruren met 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten