Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Betrouwbare, slipresistente en duurzame Hotelvloeren van G-vloeren BV

G-vloeren BV levert en appliceert superieur belastbare en goed te onderhouden hotelvloeren, voor openbare ruimten, centrale hallen alsmede hotelvloeren voor groothoreca keukens van hotels, ondersteunende ruimten zoals magazijnen en opslagruimten maar ook voor badkamers en hotelkamers. Onze epoxy gebonden hotelvloeren, PU vloeren alsmede onze bio gietvloeren beschikken over de juiste mechanische, thermische en akoestische eigenschappen die zowel de duurzaamheid als het onderhoudsgemak van uw hotelvloer bevorderen. De hotelvloeren van G-vloeren BV zijn kostenbesparend en zorgen voor het blijvend laag houden van exploitatiekosten en onderhoudskosten. Met onze hotelvloeren beschikt u over over een zeer brandveilige vloer volgens de norm ISO 8302 en creëert u een akoestische prettige ruimte volgens de EN ISO 140.

Epoxy hotelvloeren en bio gietvloeren

Voor hotels bestaat er een groot aantal type gietvloeren die geschikt zijn voor intensief gebruikte ruimtes en loopzones in openbare ruimtes. Onze hotelvloeren zijn dan ook prima bestand tegen allerlei piekbelastingen en zijn ook in combinatie met vloerverwarming aan te leggen. G-vloeren BV biedt u een ruim assortiment high-end hotelvloeren die in diverse kleuren zijn aan te brengen en zijn te voorzien van anti-slipcoatings of andere kwaliteitsbevorderende eigenschappen. Ook kunt u bij ons terecht voor bio hotelvloeren die voldoen aan de *BREEAM certificatiemethode of het certificatieprogramma van *LEED.

Brandveilige hotelvloeren

Brandveiligheid is een belangrijk onderdeel van het ontwerp en uitvoering van hotelvloeren. G-vloeren BV heeft haar assortiment hotelvloeren op de meest stringente eisen voor hotels aangepast door alleen vloeren te appliceren die voldoen aan ISO 8302 en alle andere brandveiligheidsnormen die op hotelvloeren van toepassing zijn.

Versterkte loopzones in hotelvloeren en slipresistente toplagen

In centrale hallen en loopzones kan de hotelvloer extra beschermend worden uitgevoerd met anti-slip coatings of andere hoogwaardige toplagen. Het bijzondere is ook dat onder transparante toplagen afbeeldingen of logo’s kunnen worden aangebracht. Versterkte loopzones moeten niet al te glad zijn maar net de juiste ruwheid hebben om intensief gebruik goed te kunnen verwerken. Tijdens de uitvoering van de hotelvloer kan een extra slipresistente toplaag worden aangebracht.

*BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. De methode omvat verschillende keurmerken. Allereerst BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie. Dit is sinds september 2009 operationeel en kan ook voor een hotelvloer worden toegepast.

*LEED is een afkorting voor Leadership in Energy & Environmental Design, het is een certificatieprogramma dat gebouwen erkend en herkent die ontworpen zijn duurzaamheid en milieu in gedachte.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten