Gietvloer grijs

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer grijs: populair en tijdloos

Grijs is voor een gietvloer ongetwijfeld een van de populairste kleuruitvoeringen. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Zo is een gietvloer in grijs een perfecte basis omdat alle andere kleuren daarbij passen. U hoeft het interieur daarom niet qua kleur te veranderen als je een grijze gietvloer in huis wenst. Of als u na een aantal jaar eens een keer een ander bankstel wenst of de muur een andere kleur wilt geven. Bij een gietvloer in grijs past nu eenmaal alles en bovendien is het ook nog eens een tijdloze uitvoering. Ontdek hier verder wat een gietvloer in grijs zo populair maakt.

Grijze gietvloer in huis: perfect te combineren

Een gietvloer in grijs is tijdloos, past bij alle andere kleuren en is ook uit te voeren in betonlook. Ook voor betonlook vloeren geldt dat grijs mateloos populair is. Dat is ook niet zonder reden, want beton is van zichzelf uiteraard grijs. Om dan een authentieke betonlook te creëren, ligt een grijze tint voor de hand. Een gietvloer in grijs is een neutrale basis in het interieur van uw huis. Bovendien bieden grijstinten de perfecte mogelijkheid om kleuraccenten aan te brengen. Bijvoorbeeld door een muur in een mooie kleur te schilderen. Of door een gele designstoel als blikvanger in de woonkamer te zetten. Naast dat een grijze gietvloer bij alle kleuren past, geldt dat eveneens voor allerlei materialen. Denk maar aan houten meubels of aan bamboe net als aan chroom, glas en roestvrij staal.

Gietvloer in grijs voor bedrijven

Grijs is net als voor interieurs in woonhuizen als vloerkleur eveneens perfect voor bedrijven. Bijvoorbeeld om alle kantoren in een kantoorpand op een neutrale manier van een kantoorvloer te voorzien. Of in een showroom om met een gietvloer in grijs juist de nadruk op de tentoongestelde producten te leggen. Een parkeergaragevloer in grijs uitvoeren is eveneens ideaal omdat andere kleuren ermee te combineren zijn. Bijvoorbeeld door de gietvloer in lichtgrijs uit te voeren en bewegwijzering net als parkeervakken in geel, groen of blauw te markeren. Dat is allemaal mogelijk.

Praktisch in woningen en in bedrijven

Een gietvloer in grijs is zowel in woningen als in bedrijven een praktische kleurtint. Het is namelijk zo dat stof en vuiltjes minder snel opvallen op een grijze ondergrond. Een extra voordeel is uiteraard dat onze gietvloeren naadloos zijn. Dat maakt het schoonmaken wel heel gemakkelijk. Bovendien hoeft er geen groot onderhoud aan te pas te komen. Twijfelt u nog over een gietvloer in grijs of over een ander vloersysteem? Ook woonbeton is prachtig en biedt de gelegenheid om uit uiteenlopende grijstinten een keuze te maken. Dat geldt eveneens voor beton ciré net als voor microcement en Pandomo vloeren. Al onze vloeren zijn geheel naar wens samen te stellen. Bijvoorbeeld met antislip voor vloeren in parkeergarages of met een kleurrijke bedrijfslogo in de grijze gietvloer op uw kantoor. Laat u verrassen door de veelzijdige mogelijkheden van onze gietvloeren in grijs. Bel voor een afspraak om naar onze showroom te komen of vraag online een offerte aan.

FAQ

Waarom is een grijze gietvloer het populairst?

Een gietvloer in grijs is een echte trendkleur en is door ons in allerlei verschillende grijstinten uit te voeren. Grijs is zowel rustig als neutraal en past daarom ook in uw interieur. Bovendien is deze trendkleur het meest authentiek te noemen, omdat een grijze gietvloer lijkt op de kleur van beton. Deze kleurtinten passen bij industriële stijlen, maar ook bij een moderne woonstijl net als in een minimalistisch interieur.

Wat is het effect van een lichte of donkere grijze tint van een gietvloer?

Een lichtgrijze tint van een gietvloer heeft als effect dat een ruimte, zoals een woonkamer of slaapkamer groter lijkt. Een donkergrijze tint van een gietvloer heeft een stijlvolle uitstraling met een chique karakter. In een kleine ruimte gaat de voorkeur vaker uit naar een lichtgrijze gietvloer. In een riante woonkamer staat een donkergrijze gietvloer vaak het mooist. Overigens zijn er nog veel meer tinten van licht naar donker beschikbaar om een gietvloer in grijs mee uit te voeren.

Is een grijze gietvloer effen of gemêleerd?

Dat bepaalt u, want wij voeren zowel grijze gietvloeren in een volledig effen kleur uit als in gemêleerde grijstinten. In het laatste geval is er sprake van een betonlook gietvloer en gebruiken wij twee tinten grijs. De kunst is om deze kleuren net niet helemaal door elkaar te mengen, zodat er een effect van beton of wolken in het design ontstaat. De mate van het levendige effect is op het moment van aanbrengen te bepalen.

Is het mogelijk om een gietvloer in grijs metallic uit te voeren?

Ja, het behoort zeker tot de mogelijkheden om een grijze gietvloer met metallic look uit te voeren, zoals met een mooie zilvertint of met een aluminiumeffect. Er ontstaat bij een metallic grijze gietvloer een glimmende uitstraling met een origineel effect.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten