Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

G-vloeren deals | G-vloeren.nl

Spraakmakende en kostenbesparende deals bij G-vloeren

Uit de onderzoeksresultaten van consumentenpanels en inkooppanels blijkt dat G-vloeren steeds meer landelijke bekendheid krijgt als kunstvloeren specialist bij zowel de particuliere als zakelijke markt. De representatieve onderzoeken geven aan dat G-vloeren dit vooral te danken heeft aan de kwaliteit van de geappliceerde kunststofvloeren, de deskundigheid van de medewerkers, het serviceniveau en de spraakmakende en kostenbesparende deals.

Unieke deals voor mensen die samen een gietvloer kopen

Hoe meer zielen hoe meer vreugd geldt bij G-vloeren in het bijzonder wanneer het aankomt op het maken van een aantrekkelijke deal. U kunt bij G-vloeren al in aanmerking komen voor een deal wanneer u samen met uw buurman, vriend of collega besluit om bij G-vloeren een kunststof vloer aan te kopen. En dit geldt al voor 2 woningen. Wanneer u met meerdere gezinnen besluit om gelijktijdig een kunststof vloer bij G-vloeren te bestellen bespaart u gegarandeerd flink op de kosten.

Unieke deals met behoud van keuzevrijheid

Een toenemend aantal huishoudens maakt gebruik van de mogelijkheid om met G-vloeren een kostenbesparende deal af te sluiten. Dit roept ongenoegen en jaloezie op bij onze concurrenten. Men beweert dan ook, dat iedereen verplicht is om dezelfde kunststof vloer te kiezen. Natuurlijk is dit niet waar. G-vloeren staat niet alleen voor kwaliteit, maar natuurlijk ook voor keuzevrijheid. Elke deelnemer aan een deal mag een type gietvloer laten samenstellen in de kleur(encombinatie) die volledig voldoet aan zijn / haar persoonlijke woonwensen.

De G-vloeren deals gelden ook voor PU professional gietvloeren

De unieke deals van G-vloeren kunnen voor elke kunststof vloer worden afgesloten. Dus ook voor de volledig UV bestendige PU professional gietvloer van G-vloeren. Ook geldt er op het gebied van kleur- en kleurcombinatie geen enkele restrictie. Het tegenovergestelde is waar. De kunststofvloeren van G-vloeren zijn Garantie-vloeren en Groene-vloeren. De specialisten van G-vloeren geven u indien gewenst ook kleur- en interieuradvies. Wilt u met ons een aantrekkelijk deal afsluiten? Dan bent u van harte welkom in onze showroom.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike