Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Vloeren kapsalons hygiënisch schoon te houden met naadloze gietvloeren

Een kapsalonvloer heeft in de loop der jaren heel wat te verduren. Kappersvloeren die opgebouwd zijn uit tegelwerk of plavuizen verweren en de voegen tussen het tegelwerk vervuilen. Bovendien wordt in kapsalons gewerkt met waterstofperoxide en kleurstoffen, wel of niet in de vorm van spuitbussen. En een beetje kapper maakt zijn vloer elke dag schoon met een hygiënisch schoonmaakmiddel. Uw kappervloer moet tegen al deze belastingen bestand zijn en daar kan G-vloeren als gietvloerspecialist u zeker bij helpen. Wij beschikken over een hele reeks comfortabele en op maat in te kleuren vloeren voor kapsalons, zowel in polyurethaan als epoxy. Met een kapsalon vloer van G-vloeren haalt u een chemisch weerbare en zeer onderhoudsvriendelijke vloer in huis. Deze is zeer snel schoon te maken en is bovendien anti-allergeen. Vuil en stof kunnen niet op het oppervlak vast blijven zitten. Onze gietvloeren worden zacht elastisch uitgevoerd en hebben uitstekende contactgeluiddempende eigenschappen.

Een stijlvolle vloer voor de kapsalon met alifatische polyurethaan

Alifatische polyurethaan is een zeer geschikt product voor de moderne kapsalonvloer. Door toevoeging van zeer hoogwaardige pigmenten en een sterke topcoating wordt verkleuring voorkomen. Uw kappersvloer wordt geheel naadloos uitgevoerd en behoudt nog jaren zijn technische en esthetische eigenschappen. Dit type kapsalon vloeren kan in duizenden kleuren en tinten worden uitgevoerd, ook in zogenaamde neutrale betonlook kleuren voor zeer moderne interieurs. Voor de moderne kapperszaak biedt een PU gietvloer tal van voordelen; onderhoudsgemak, hygiëne, een prachtige egale kleurstelling en een zeer slijt- en krasvast oppervlak.

Profiteer van onze aantrekkelijke kortingen op kappersvloeren

Bij G-vloeren ontvangt u een vaste korting op onze kappersvloeren inclusief een aantrekkelijke garantie van maar liefst 5 jaar op de alifatische PU gietvloer. Ons uitvoeringsteam kan binnen een week een totale gietvloer voor u aanleggen en dat betekent weinig omzetverlies door snelle droogtijden van onze producten. Uw kapsalon vloer kan mogelijk worden afgewerkt met zeer hoogwaardige topcoatings die in anti-slip of transparant kunnen worden aangebracht. Ook voor een totale renovatie van bestaande kapsalonvloeren bent u aan het juiste adres. Het is soms mogelijk de gietvloer gewoon rechtstreeks aan te leggen over bestaand tegelwerk of plavuizen.

Meer weten over de voor u meest optimale kapsalon vloer? Onze technische adviseurs komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking. Bel met 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten