Zwembadvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren BV – Ervaren professionals in het aanleggen van zwembadvloeren

Zwembadvloeren zijn bij uitstek vloeren die over de juiste vloeistofdichte en hygiënische eigenschappen moeten bezitten. G-vloeren BV is de vakspecialist voor het aanleggen en renoveren van zwembadvloeren die voor de eerst komende 15 tot 20 jaar goed te onderhouden moeten zijn. Door gebruik van zeer hoogwaardige epoxycoatings kunnen wij elke nieuwe of bestaande zwembadvloer behandelen. Belijningen en looppaden kunnen gelijk worden meegenomen en worden voorzien van een anti-slipcoating zodat ook de gebruiksveiligheid van de zwembadvloer gegarandeerd is. Onze EP coatings hebben een korte droogtijd dus de vloer kan weer snel in gebruik worden genomen. Onze zwembadvloerafwerkingsmiddelen zijn goed bestand tegen chloor en andere vloeistoffen zoals schoonmaakmiddelen.

Hoogwaardige EP vloer of gietvloer voor uw zwembadvloer

Epoxy is een thermohardende kunststof die door het mengen van twee componenten zijn karakteristieke eigenschappen krijgt. Naadloos aan te brengen, slijtvast, krasvast en bovendien te voorzien van toplagen die het multifunctionele gebruik van de zwembadvloer bevorderen. Het handige van epoxycoatings en epoxy gietvloeren is ook dat gelijk de wanden van het zwembad kunnen worden meegenomen. Voor te renoveren zwembaden en zwembadvloeren zijn er tal van hoogwaardige transparante coatings op de markt zodat de onderliggende kleur goed zichtbaar blijft. Maar ook als u een zwembadvloer van een geheel frisse kleur wilt voorzien, zijn er allerlei oplossingen voorhanden. De keuze tussen een EP coating of een EP gietvloer is afhankelijk van de ondergrond en het budget. Voor reeds zeer glad afgewerkte ondergronden kan een epoxycoating uitstekend werken, ruwere wanden van zwembaden en zwembadvloeren zijn mogelijk beter te behandelen met een iets dikkere gietvloer of watervaste pleisterlaag.

De veilige en gebruiksvriendelijke antislipvloer voor zwembaden

Veiligheid en hygiëne spelen bij binnen- en buiten zwembaden een belangrijke rol, omdat de exploitanten van zwembaden de gezondheid en veiligheid van hun badgasten zo optimaal mogelijk willen waarborgen. Met name de vloeren in zwembaden vervullen hierbij een cruciale rol, want de kwaliteit en de eigenschappen van de vloeren in zwembaden bepalen voor het overgrote deel de mate van veiligheid en hygiëne. De vakbekwame en ervaren applicateurs van G-vloeren hebben op basis van hun jarenlange ervaring met het appliceren van kunststofvloeren in zwembaden een speciale kunststof vloer voor zwembaden weten te appliceren die voldoet aan de strengste eisen en voor exploitanten kostenbesparend is.

De innovatieve kunststofvloer van G-vloeren voor zwembaden

De innovatieve kunststof vloer voor zwembaden wordt geappliceerd van hoogwaardige kunststoffen die vrij zijn van schadelijke stoffen. De speciale kunststof vloer voor zwembaden is mede dankzij een toplaag vloeistofdicht en voorzien van antislip. De antislip, die in verschillende gradaties verkrijgbaar is, doet de kans op uitglijden sterk verminderen. Omdat de kunststof vloer voor zwembaden van G-vloeren vloeistofdicht is, houdt de zwembadvloer aanmerkelijk minder bacteriën vast en is hij eenvoudig te onderhouden en desinfecteren. Dit zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen. Natuurlijk is de innovatieve kunststof vloer van G-vloeren voor zwembaden duurzaam bestand tegen chemicaliën als chloor.

Een professionele en duurzame multifunctionele zwembadvloer

De duurzame kunststofvloeren voor zwembaden zijn door G-vloeren als EP coatingvloer of EP gietvloer toe te passen. De beide zwembadvloersystemen van G-vloeren zijn zeer veilig. Belijningen, looppaden en bedrijfslogo’s kunnen duurzaam in de vloeren verwerkt worden. De professionele kunststofvloeren voor zwembaden zijn tot stand gekomen op basis van praktijkervaringen. Wanneer u een nieuwe kunststof vloer wilt laten appliceren hoeft u geen inkomsten te missen, omdat de vloeren zeer snel belastbaar zijn en gefaseerd geappliceerd kunnen worden. Ook kunnen wij de werkzaamheden voor u in de avonduren verrichten.

Voordelen van de zwembadvloeren van G-vloeren

 • Naadloos en duurzaam
 • Hygiënisch
 • Vloeistof werend
 • Veilig en brandwerend
 • Geeft optimaal zwemplezier
 • Antislip en veilig
 • Duidelijke belijningen
 • Geschikt voor multifunctioneel gebruik
 • Bestand tegen chemicaliën
 • Slijtvaste coating
 • Alle kleuren zijn mogelijk
 • Zeer gebruiksvriendelijk

Zwembadvloer in iedere gewenste kleur

De kleur van de zwembadvloer is aan te passen aan de kleuren in de omgeving. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de vloer rond het zwembad te voorzien van een opvallend kleur, zoals groen of blauw. Daarnaast is het mogelijk om een wat minder opvallende kleur toe te passen, zoals antraciet. Alle kleuren zijn beschikbaar om uw zwembadvloer uit te voeren en een combinatie van kleuren is eveneens een optie. Het is wel belangrijk om de kleur van de zwembadvloer te laten afwijken van de kleuren in het zwembad. Dat zorgt namelijk voor een contrast en maakt de scheidslijn tussen het water en het looppad duidelijk.

Zwembadvloer in overige ruimtes

De vloer rond het zwembad dient uiteraard aan veiligheidseisen en hygiëne-eisen te voldoen. Het zwembad is echter groter dan alleen het zwembad met de vloer eromheen. Denk maar aan de doucheruimte net als aan de kleedkamers en gang. Ook daarin bieden wij met onze brede toepassing van zwembadvloeren de ideale oplossing. Het voordeel is dan ook dat er een eenheid ontstaat in het zwembad. Dezelfde vloerkeuze zorgt ervoor dat er sprake is van een gelijke uitstraling in het hele zwembad. Het is zelfs mogelijk om ook de kantine indien deze aanwezig is van een geschikte vloer te voorzien die aansluit bij de zwembadvloer. Wist u dat het ook voordeliger is om alle ruimtes in één keer van ons vloersysteem te voorzien? U bespaart daarmee namelijk op de m2 prijs.

Technische knowhow over zwembadvloeren

G-vloeren BV beschikt over ruim 15 jaar technische knowhow op het gebied van zwembadvloeren en alles wat daarbij komt kijken. Bestaande betonvloeren en wanden worden zorgvuldig geïnspecteerd waarna er een gedetailleerd advies wordt opgesteld voor de afwerking en verduurzaming van zwembadvloeren en andere bijbehorende oppervlakken. Ook kunnen wij brandwerende coatings op dragende elementen aanbrengen indien dat noodzakelijk is. G-vloeren BV beschikt over een goed op elkaar ingespeeld uitvoeringsteam dat professioneel geschoold is en werkt volgens de laatste veiligheidseisen in de afbouwbranche. Wij zijn lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven en bieden onze klanten de bijbehorende NOA afbouwgarantie

Zwembadvloer voor publieke en particuliere zwembaden

G-vloeren werkt aan zwembaden voor particulieren en aan zwembadvloeren van publieke zwembaden. Voor referenties kunt altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om uw zwembadvloer te inventariseren.

Aanbrengen van de zwembadvloer

Het aanbrengen van de zwembadvloer gebeurt niet van de ene op de andere dag. Het is niet zo dat u langskomt of wij bij u en er een keuze wordt gemaakt dat wij de volgende dag aan de slag gaan. Wij plannen het aanbrengen van uw zwembadvloer zorgvuldig in. Bijvoorbeeld door rekening te houden met het gebruik van het zwembad. Het is natuurlijk ideaal als wij aan de slag gaan op het moment dat het zwembad dicht is. Of tijdens een bepaalde periode is gesloten.

U hoeft dan geen bezoekers buiten de deur te houden. Voor dat het zover is, beginnen wij eerst met het in kaart brengen van uw wensen. Daarbij denkt onze expert vanuit de kennis en ervaring met u mee. Zo letten wij onder meer op de veiligheidsaspecten net als op het design en kleurkeuze. Onze uitvoerder komt voor de uitvoering van de zwembadvloer nog bij uw zwembad langs. Pas daarna brengen wij uw zwembadvloer aan en vindt de oplevering ervan plaats.

Zwembadvloeren kosten per m2

Wij hanteren voor zwembadvloeren een m2 prijs en op die wijze komen de kosten dan ook tot uitdrukking. Daarbij spelen verder een aantal factoren een rol, zoals het materiaal van de zwembadvloer net als het totaaloppervlak. Mochten er voorbereidende werkzaamheden in het zwembadcomplex nodig zijn aan de ondervloer dan nemen wij dat mee in de kosten. Dat geldt eveneens voor de uitvoering van specifieke wensen. Onze technisch adviseur stelt daarom graag met u een vloer op maat samen om daar een prijs op maat aan te koppelen.

Veelgestelde vragen over zwembadvloeren

G-vloeren geeft uitgebreid advies over het samenstellen van zwembadvloeren en uiteraard is er tijdens een gesprek altijd gelegenheid om vragen te stellen. Wij kunnen ons voorstellen dat u nu al een aantal vragen heeft. Daarom geven wij hier alvast antwoord op een aantal veelgestelde vragen over onze zwembadvloeren.

Uit welk materiaal bestaan de zwembadvloeren?

Het belangrijkste materiaal van onze zwembadvloeren is epoxy en wij leveren en plaatsen zowel epoxycoatings als epoxy gietvloeren. Deze vloeren van epoxyhard zijn waterdicht, slijtvast, hygiënisch en veilig.

Hoe stroef is een zwembadvloer met het oog op de veiligheid?

De veiligheid in zwembaden is uiteraard belangrijk en daarom zijn onze zwembadvloeren samen te stellen met antislip. Er zijn hierop verschillende gradaties van toepassing die de mate van stroefheid bepalen. Uiteraard voldoen onze zwembadvloeren aan de strengste eisen en niet alleen voor wat betreft de veiligheid, maar ook met betrekking tot de hygiëne.

Welke kleuren en designs zijn er mogelijk bij zwembadvloeren?

Onze zwembadvloeren zijn in iedere kleur leverbaar en het is mogelijk om een speciaal design op basis van maatwerk uit te voeren. Bijvoorbeeld door belijning in een afwijkende kleur aan te brengen of door loopbanen met een contrasterende kleur uit te voeren. Het is zelfs mogelijk om uw logo op een duurzame wijze in de zwembadvloer te verwerken. Alle kleuren zijn uiteraard ook af te stemmen op de zwembadomgeving. Wij raden altijd aan om de kleuren van het zwembad zelf te laten afwijken van de kleur van de vloer rondom. Dit geeft namelijk een duidelijk contrast aan.

Hebben jullie ook vloeren voor de kleedruimtes in het zwembad?

Ja, naast zwembadvloeren voorzien wij ook in vloeren voor ruimtes die bij het zwembad horen. Wij leveren dan ook vloeren voor kleedkamers net als voor de sanitaire ruimtes of voor de kantine in het zwembad. Het voordeel is bovendien dat wij u in prijsvoordeel bieden in verband met schaalvoordeel, waar u dan van profiteert.

Wat zijn de kosten van een zwembadvloer?

De kosten van een zwembadvloer zijn afhankelijk van het type vloer, zoals keuze voor epoxycoating of epoxy gietvloer. Daarnaast rekenen wij op basis van het aantal m2 en voorzien wij in maatwerk dat invloed heeft op de kosten.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten