Restaurantvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De meest onderhoudsvrije en multifunctionele restaurantvloer voor de horeca

Een bestaande restaurantvloer weer helemaal up-to-date maken of een geheel nieuwe restaurantvloer aanleggen, dat doet u met de hoogwaardige gietvloer- en troffelproducten voor keukenvloeren van G-vloeren BV. Wij beschikken over een groot assortiment naadloos aan te brengen polyurethaan producten, epoxy gietvloeren en troffelgietvloeren voor koel- of vriesruimte. Met onze alifatische PU gietvloeren haalt u de meest kleurrijke restaurantvloeren in huis en met onze robuuste troffelvloeren kunt u uw gehele keuken of een koel-vriesruimte voorzien van een zeer mechanisch, chemisch- en thermische belastbare vloerafwerking voorzien. G-vloeren beschikt over een goed op elkaar ingespeeld uitvoeringsteam dat garant staat voor korte doorlooptijden en een professioneel vakwerk voor restaurantvloeren en horecavloeren, uw horecagelegenheid of restaurant hoeft niet voor langere termijn te sluiten.

Horecakeukens en de robuuste troffel restaurantvloeren van G-vloeren BV

Keukenvloeren moeten bestand zijn tegen allerlei belastingen en voldoen aan de meest stringente HACCP-normen. Door het gebruik van robuuste troffelvloeren is dit type restaurantvloeren bestand tegen zowel extreem hoge als lage temperaturen. Koelcellen kunnen gewoon op dit type restaurantvloeren worden geplaatst alsmede zwaar wegende keukenapparatuur. Om het grote aantal eisen waaraan restaurantvloeren moeten voldoen te verduidelijken is het onderstaande lijstje maatgevend:

  • Chemische weerbaarheid – Restaurantvloeren moeten goed te onderhouden zijn en bestand zijn tegen agressieve schoonmaakmiddelen en verontreinigingen
  • Mechanische weerbaarheid – In keukens van restaurants staat zware apparatuur opgesteld (puntbelastingen bij werkbladen, vrieswerkbanken etc..)
  • Gebruiksveilige restaurantvloer – Op restaurantvloeren en binnen keukens wordt gewerkt, dat betekent frequente verplaatsing van mensen en materieel. Looppaden moeten soms voorzien worden van een extra anti-slip coating om veilig werken mogelijk te maken
  • Slijt- en krasvast – Op vloeren van restaurants wordt vaak meubilair verplaatst, keukens worden geschrobd met schoonmaakborstels, door toepassing van een volledig slijtvaste topcoating worden restaurantvloeren tegen al deze behandelingen beschermd
  • HACCP norm – Vooral belangrijk bij keukens die hygiënisch schoon te maken moeten zijn. Het leggen van een troffelvloer behoeft kennis van al deze eisen en richtlijnen

Professionele uitvoering van uw restaurantvloer door G-vloeren

Voor het goed uitvoeren van gietvloeren en troffelvloeren is het noodzakelijk om eerst een strakke en stabiele ondergrond te creëren. Door betonondergronden goed te behandelen komen onze producten het beste tot hun recht. G-vloeren BV beschikt over de noodzakelijke knowhow omtrent betonconservering- en reparatietechnieken zodat wij letterlijk vanaf de grond uw restaurantvloer of horecavloer vakkundig kunnen aanpakken.

Sfeerbeleving in uw restaurant

De praktische eigenschappen van de vloer in uw restaurant zijn uiteraard van groot belang om aan allerlei eisen te voldoen. Er is echter nog een belangrijk aspect dat bij de samenstelling en keuze voor een vloer belangrijk is. Dat is de sfeerbeleving. De aankleding van uw restaurant met tafels, stoelen en details als decoratie creëert een bepaalde sfeer. De restaurantvloer draagt daar in een grote mate aan bij. Het is belangrijk dat uw gasten bij het binnenstappen in uw restaurant de wow-factor ervaren. Dat begint met het leggen van een goede basis en dat is in dit geval de restaurantvloer. De eerste stap van uw gasten in uw restaurant wordt op de vloer gezet. Het is daarom belangrijk om rekening te houden met de kleur, dessin en het comfort van de vloer.

Wat is de stijl van uw restaurant?

De hele entourage in uw restaurant draagt bij aan de beleving en u wilt natuurlijk dat die perfect is. Wij leveren daar met onze restaurantvloer graag een belangrijke bijdrage aan. Een bijdrage die aansluit op de stijl in uw restaurant. Onze vloeren voorzien in een perfecte afstemming op allerlei soorten restaurantstijlen. Bijvoorbeeld met een uitvoering van een restaurantvloer in terracotta kleur voor een pizzeria. Of met een industriële betonlook voor een trendy grandcafé. Uw keuze voor het type restaurantvloer en de kleur zijn af te stemmen op het interieur en de gewenste sfeerbeleving. Ons ruime vloerassortiment maakt dat mogelijk en uiteraard in combinatie met onze expertise. Onze adviseurs weten als geen ander hoe het soort restaurantvloer en kleur invloed hebben op de uitstraling. Daarom denken wij ook gewoon met u mee als het gaat om het samenstellen van de vloer.

Prijzen restaurantvloer

Ons vloerenaanbod voor restaurants is veelzijdig en dat betekent automatisch dat er ook sprake is van prijsverschil. De restaurantvloer prijs is in de eerste plaats van het gekozen materiaal afhankelijk. Daarnaast speelt het restaurantoppervlak een grote rol in de totstandkoming van de prijs. Een groot restaurant heeft daarbij het voordeel dat de prijs van de restaurantvloer per m2 lager uitvalt. Er is namelijk in dat geval sprake van de toepassing van schaalvoordeel. Het type vloer en het aantal m2 zijn twee belangrijke factoren, maar ook een speciale afwerking bepaalt de prijs. Misschien wilt u de naam van uw restaurant wel terug zien in de vloer of het logo of een afbeelding. Wij voorzien daarom voor elke restaurantvloer in een prijs op maat. Vraag vrijblijvend maar een offerte aan of laat u eerst inspireren in onze showroom.

Laat u inspireren in onze showroom

Het is mogelijk dat onze adviseur bij u langkomt in het restaurant om de mogelijkheden te bespreken. U heeft echter ook de keuze om bij ons in de showroom inspiratie op te doen. Wij laten aan u graag de keuze. Beide opties zijn beschikbaar en u hoeft alleen maar even te bellen of een berichtje te sturen om een afspraak te maken. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw restaurantvloer? Ook dat is gewoon mogelijk.

Meer weten over onze de aantrekkelijke kortingen op onze restaurantvloeren? Onze technische adviseurs komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking. Bel met 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten