Tandartsvloer / praktijkvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Subliem te onderhouden tandartsvloer voor tandartspraktijken en orthodontisten

Heeft u een tandartspraktijk en zoekt u naar een duurzame, hygiënische en makkelijk te onderhouden vloerafwerking voor de praktijkruimte? G-vloeren BV biedt u als tandarts of orthodontist de meest duurzame gietvloeren. Een groot voordeel van onze tandartsvloer is dat deze geheel naadloos wordt aangebracht en gelijk zorgt voor een anti-allergeen oppervlak. De complete vloer is dus vuilafstotend, watervast en gelijk slijt- en krasvast. Een PU tandartsvloer van G-vloeren kan in honderden verschillende kleuren worden uitgevoerd en kan op elk interieur of elke praktijkruimte worden aangepast. Met een tandartsvloer van polyurethaan maakt u uw praktijk visueel groter en beschikt u over een vloerafwerking die allerlei mechanische belastingen van tandartsstoelen, röntgenapparatuur en zwaardere instrumenten kan weerstaan.

“Onze tandartspraktijk heeft recent de vloer een nieuw jasje gegeven, het tempo van G-vloeren BV heeft er voor gezorgd dat wij onze praktijk maar twee dagen hoefde te sluiten”

Korting voor tandartspraktijken op diverse hoogwaardige tandartsvloeren

G-vloeren biedt tandartsen en orthodontisten de meest duurzame tandartsvloeren voor een vaste lage prijs. Onze alifatische PU gietvloeren worden inmiddels in heel Nederland toegepast en bieden u als tandarts of orthodontist een uitstekend te onderhouden vloer voor de eerst komende 15 tot 20 jaar. Met een goed geteste slijtvastheid en ongekende UV-stabiliteit, zal uw praktijkruimte nog lang uitstekend schoon te houden zijn. Tandartsen die zich collectief aansluiten krijgen bij G-vloeren nog eens extra collectiviteitkorting die kan oplopen tot maar liefst 15% van de gietvloer prijs per m2.

Hygiënische tandartsvloer en infectiepreventie

Micro-organismen kunnen niet of slecht tegen droogte. Het infecterend vermogen neemt bij droogte zeer snel af. Polyurethaan vloeren zijn anti-allergeen en vuilafstotend. Ze zijn razendsnel schoon te maken en drogen al binnen 5 minuten. Dit maakt de PU tandartsvloer een probaat middel om infecties buiten de deur te houden. Onze tandartsvloer is zelfs bestand tegen alcohol en is dus goed bestand tegen allerlei alcoholische schoonmaakmiddelen.

Tandartsvloer met sta- en loopcomfort

Een tandarts staat net als de tandartsassistenten een groot gedeelte van de werkdag op de vloer. Het is dan wel belangrijk dat de vloer voorziet in comfort om langdurig te werken in een staande houding. Onze tandartsvloeren komen daaraan tegemoet. Bijvoorbeeld als het gaat om onze polyurethaan gietvloeren. Deze vloersoort is gemaakt van licht elastisch materiaal en dat merkt u aan het sta- en loopcomfort. Een harde vloersoort die niet meebeweegt, is minder comfortabel om de hele dag op te staan. Uiteraard adviseren wij u graag als het gaat om de mate van comfort en de beste keuze voor een tandartsvloer. In een wachtruimte waar uw cliënten op stoelen plaatsnemen, is het comfort om te staan bijvoorbeeld minder van belang.

Eenvoudig te reinigen tandartsvloer

De hygiëne is in elke tandartspraktijk van groot belang. Het is dan ook logisch dat er veel tijd in de schoonmaak wordt gestoken. Niet alleen van de instrumenten en hulpmiddelen die u tandartsen en tandartsassistenten gebruiken. Ook de tandartsstoel en ander meubilair in de tandartskliniek verdienen de nodige aandacht. Het is eveneens van groot belang om de tandartsvloer steeds te reinigen om een optimale hygiëne te waarborgen. In dat kader is het praktisch gezien handig om de vloer in de tandartspraktijk op een snelle en efficiënte manier te reinigen. Onze tandartsvloeren zijn naadloos en dat biedt al het eerste gemak als het om de eenvoudige en snelle reiniging gaat. Daarnaast zijn onze vloeren voor tandartsklinieken zo uitgevoerd dat deze stof en vuil afstoten. Dat maakt het extra eenvoudig om de naadloze vloer in een handomdraai schoon te krijgen.

Tandartsvloeren in kleur

Een tandartsvloer is door ons in iedere gewenste kleur uit te voeren. Een kleur net even van het wit af is populair in tandartsklinieken. Wit staat in dat kader voor steriliteit en voor een hygiënische ruimte. Wit is een prima keuze, maar dat betekent niet dat er geen andere kleuren zijn die eveneens geschikt zijn. Het is namelijk zo dat blauw ook regelmatig als kleur is terug te zien in tandartsvloeren. Blauw staat voor koelheid en frisheid en is daarom ook uitstekend toe te passen in een hygiënische omgeving. Het is eveneens mogelijk om een stijlvolle look te creëren in uw tandartskliniek met de keuze voor een gietvloer in betonlook. Bijvoorbeeld in de ruimte waar de receptie zich bevindt of in de wachtruimte. Verder is het mogelijk om met een combinatie van kleuren te werken. Zo zijn de vloeren van verschillende ruimtes in uw tandartskliniek in een andere kleur uit te voeren.

Tandartsvloeren prijzen per m2

Wij hebben uiteenlopende tandartsvloeren in ons vloerenaanbod beschikbaar. De prijzen komen op basis van het aantal m2 tot stand in combinatie met de materiaalkeuze en afwerking. Het is interessant om niet alleen de tandartsruimte van een van onze vloeren te voorzien, maar ook de rest van de kliniek. Een hoger aantal m2 laat de prijs per m2 voor onze tandartsvloeren namelijk dalen. Dat is eveneens interessant als u met meerdere tandartspraktijken in een tandartskliniek bent gehuisvest.

Meer weten over de hygiënische tandartsvloeren van G-vloeren BV ? Bespreek al uw wensen of vragen met onze technische adviseurs. Bel tijdens kantooruren met 020 – 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl

Veelgestelde vragen over tandartsvloeren

Heeft u een vraag over onze tandartsvloeren? Bekijk de lijst met veelgestelde vragen hieronder om snel het antwoord op uw vraag te vinden. Uiteraard zijn wij ook graag bereid om u verder te helpen en op andere vragen over onze tandartsvloer u persoonlijk van een antwoord te voorzien.

Wat is de perfecte tandartsvloer voor mijn tandartspraktijk?

De perfecte tandartsvloer voor uw tandartsenpraktijk is een alifatische PU gietvloer. Deze is zowel geschikt om in uw praktijkruimte als in de wachtkamer te plaatsen. Deze tandartsvloer is met een anti-allergeen en vuilafstotend oppervlak bijzonder hygiënisch. Bovendien is deze tandartsvloer kleurvast, schoonmaakvriendelijk, slijtvast en bestand tegen zowel zware belasting als vloeistoffen, zoals alcoholische schoonmaakmiddelen.

Hoe onderhoud ik een tandartsvloer?

Onze tandartsvloeren zijn gemakkelijk in het onderhoud. Er is sprake van een vloeistofdicht vloersysteem voor uw praktijkruimte en stof en vuil blijven op het oppervlak liggen. Bij de dagelijkse reiniging van de tandartsvloer is het voldoende om stof en vuil weg te nemen. Bijvoorbeeld met een stofzuiger en stofwisser, waarbij dweilen eveneens snel en simpel is uit te voeren dankzij het naadloze vloeroppervlak.

Hoelang gaat een tandartsvloer mee?

Onze tandartsvloeren voor tandartspraktijken gaan lang mee, waarbij u rekening mag houden met een periode van vijftien tot twintig jaar. Een alifatische PU tandartsvloer heeft bovendien het voordeel kleurvast te zijn. Deze uitvoering voorkomt dat er verkleuring ontstaat door invallend uv-licht.

Wat zijn de kosten voor een tandartsvloer?

De kosten zijn van het oppervlak, materiaal keuze en extra toevoegingen afhankelijk.

Maakt uw tandartsenpraktijk onderdeel uit van een groter centrum met meerdere praktijken? Bijvoorbeeld een orthodontistenpraktijk of mondhygiënekliniek? Of kent u andere tandartsen die de praktijkruimte of wachtkamer van een nieuwe tandartsenvloer wilt laten voorzien? In dat geval is het aan te raden om in overleg te gaan, want wij bieden voor collectieve afname een aantrekkelijke korting.

Welke kleuren zijn er beschikbaar voor tandartsvloeren?

Tandartsvloeren zijn in elke kleur beschikbaar, zodat u wat dat betreft de mogelijkheid heeft de kleur af te stemmen op de interieurkleuren in uw praktijk. De praktijkruimte in een tandartskliniek is vaak wit in verband met een steriele uitstraling. Het is onder meer mogelijk om een witte tandartsvloer te plaatsen, maar alle andere kleuren zijn eveneens beschikbaar.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten