Gietvloer Betonlook

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer heeft als voordeel dat deze door de haast oneindige mogelijkheden van kleurencombinaties voor ieder interieur perfect zijn. U kiest namelijk niet alleen de kleur, maar ook het design. Het unieke karakter van deze vloer is befaamd voor wat betreft toepassing in industriële woonstijlen. Daarin heeft de betonlook gietvloer een basis gevonden en is er een trend ontstaan, die over is gegaan naar andere woonstijlen. Een samenstelling met beigetinten is bijvoorbeeld ideaal om uw landelijk ingerichte woning karakter te geven. Of wat te denken van een mediterrane stijl door een kleurtint als terracotta als basis te nemen. De betonlook gietvloer voor woningen voeren wij uit op basis van polyurethaan en daar zijn alle kleuren voor beschikbaar.

Pu gietvloer betonlook

Onze PU gietvloer betonlook kenmerkt zich door polyurethaan dat als kunsthars over eigenschappen beschikt, die voldoen aan de moderne wooneisen. Dit soort kunsthars is onderscheidend door de comfortabele, warme en elastische eigenschappen. Hierdoor beloven wij u niet alleen optimaal wooncomfort, maar ervaart u dit iedere dag weer. Zo ervaart u ook met blote voeten een aangenaam gevoel net als op sokken of op schoenen. Wilt u extra warme voeten dan is het een optie om de PU gietvloer betonlook samen met vloerverwarming uit te voeren.

Gietvloer betonlook prijs

Wij stellen de prijs voor de gietvloer betonlook samen op basis van verschillende kostenaspecten. Het aantal vierkante meters vormt daarbij het belangrijkste aspect als onderdeel van de totaalprijs. Daarbij hanteren wij een voordeel voor u, want meer m2 laat de m2 prijs voor de gietvloer met betonlook dalen. Wij kijken verder ook naar de ondergrond, want het is wellicht nodig om deze te egaliseren. Zo zijn er meerdere kostenaspecten betrokken bij het bepalen van de prijs voor uw gietvloer betonlook. Daar zijn wij overigens transparant in, want u krijgt een gedetailleerde offerte.

Gietvloer betonlook in sfeervolle kleurcombinaties

De gietvloer betonlook wordt gecreëerd door twee kleuren met elkaar te vermengen. Door dit proces ontstaat een kleurcombinatie met een eigen structuur en uitstraling.

De gietvloer betonlook kan qua uiterlijk zowel een drukke als rustige aanblik geven. Omdat elke kleurcombinatie en structuur mogelijk is, is er een sfeervolle gietvloer betonlook voor elke denkbare ruimte.

Betonlook gietvloer geeft ieder interieur een eigen kleur

De betonlook gietvloer heeft deze naam omdat de combinatie van twee standaard grijskleuren de aanblik van een betonnen vloer oplevert. Anders dan het echte beton is de betonlook gietvloer echter van hard-elastisch kunststof dat zacht aanvoelt. Omdat de betonlook gietvloer ook wordt vervaardigd in donkerder kleurcombinaties is het in elk interieur op zijn plaats.

Betonlook gietvloeren bestaan uit een mengeling van twee verschillende kleuren. Door de grote variatie in mogelijke structuren, kleurcombinaties en originele patronen zijn betonlook gietvloeren absoluut uniek. Wij kunnen iedere consument betonlook gietvloeren aanbieden die geheel voldoet aan de persoonlijke wensen

Betonlook gietvloer is duurzaam en geluiddempend

Kwaliteit en bestendigheid geven de betonlook gietvloer een uitzonderlijke levensduur. De betonlook gietvloer zorgt daarnaast voor een egaal vloeroppervlak zonder naden. De betonlook gietvloer brengt sfeer en is eenvoudig te reinigen.

Gietvloer betonlook is geschikt van klassiek tot modern

Men noemt de gietvloer betonlook zo omdat het combineren van bijvoorbeeld twee grijstinten het uiterlijk van een betonnen vloer geeft. In tegenstelling tot het echte beton is de gietvloer betonlook echter hard-elastisch en voelt deze warm en zacht aan.

De gietvloer betonlook kan natuurlijk ook in donkerder kleurcombinaties worden geleverd. Daarmee past de gietvloer betonlook in elk interieur, van klassiek tot modern.

Betonlook gietvloeren zijn praktisch vanwege hun eenvoudige onderhoud

Betonlook gietvloeren zijn praktisch en hygiënisch in het gebruik. Betonlook gietvloeren bestaan uit gemakkelijk te reinigen hard elastisch kunststof wat het onderhoud van betonlook gietvloeren erg eenvoudig maakt. Zij zijn 100% poriëndicht waardoor vloeistoffen als water, frisdranken etc.er niet in kunnen doordringen.

Betonlook gietvloeren voor een stijlvol warm aangekleed interieur

Onze klanten hebben lang plezier van hun fraaie betonlook gietvloeren. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit en verwerken duurzaam materiaal in onze betonlook gietvloeren.

Betonlook gietvloeren hebben een zachte, warme uitstraling. Wie toe is aan een stijlvol interieur vindt in de gevarieerdheid waarin de betonlook gietvloeren leverbaar zijn, ongetwijfeld de betonlook gietvloer waar naar hij op zoek is.

Gietvloer betonlook garandeert lange levensduur

Dankzij de duurzame kwaliteit heeft de gietvloer betonlook een lange levensduur. Daarnaast is het materiaal geluiddempend en eenvoudig in onderhoud. De gietvloer betonlook ligt bovendien naadloos en is scheur overbruggend en UV-stabiel.

Wilt u meer weten over de gietvloer betonlook

Meer informatie over de gietvloer betonlook vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 – 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact met ons opnemen.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een garagevloerkunststofvloerenkantoorvloertroffelvloerenantislipvloersiergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Goedkope gietvloer

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten