Fitnessvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Fitnessvloeren van G-vloeren BV

G-vloeren BV biedt fitnessbedrijven een grote collectie hoogwaardige en hygiënische fitnessvloeren. Onze fitnessvloeren onderscheiden zich door een grote keuze in kleuren en afwerklagen. Het zijn vloeren die de grote drukpuntbelastingen en trillingsbelastingen van fitnessapparatuur prima kunnen weerstaan en bovendien ook nog eens zeer makkelijk te onderhouden zijn. Bij fitnessvloeren speelt uiteraard nog ook een andere bepalende factor een rol; de slipresistentie. Het gebruiksgemak en de veiligheid van fitnessvloeren staat of valt met de juiste ruwheid en de juiste weerbaarheid tegen rubberen schoeisel.

De meest ideale fitnessvloer is een gekleurde en flexibele vloer op basis van polyurethaanharsen. Deze kunststof gebonden fitnessvloeren hebben het voordeel dat ze volkomen naadloos kunnen worden aangelegd over elke mogelijke ondergrond. In vergelijking met bijvoorbeeld rubberen vloeren of linoleum vloeren zijn PU fitnessvloeren een stuk slijtvaster en makkelijker te onderhouden. Ze zijn bestand tegen schoonmaakmiddelen, zuren en andere vloeistoffen. Bovendien kunt u dit type vloeren ook laten aanleggen in kleedkamers en sanitaire ruimten, de vloer kan in één continue werkgang worden aangebracht en dat kan zeker kostenbesparend werken. De fitnessvloeren houden de kosten van vloeronderhoud permanent laag en worden verwerkt op basis van geluidsnormeringen conform EN ISO 140-8 en de brandveiligheidsnorm ISO 8302. Grotere fitnessvloeren op basis van polyurethaan zijn efficient schoon te houden met schrobmachines.

Geluidreductie en trillingsdemping bij fitnessvloeren

Voor vloeren waar veel fitnessapparatuur op staat kan een extra geluidsisolerende vloer belangrijk zijn. Bij gietvloeren denkt u al snel aan een zeer stijve en laag akoestische vloer of in ieder geval een fitnessvloer met slechte akoestische eigenschappen. Maar met polyurethaan als bindmiddel kunt u een zeer hoogwaardige en trillingsdempende fitnessvloer creëren. Dit is mede het gevolg van de goede buigzaamheid van polyurethaan in tegenstelling tot bijvoorbeeld epoxy.

Prijsvoordeel voor uw fitnessvloer bij G-vloeren BV

Wilt u een nieuwe fitnessvloer laten aanleggen of bent u niet tevreden over uw bestaande vloer? G-vloeren BV biedt u aantrekkelijke vloerprijzen voor projecten groter dan 200 m2. Bovendien geven wij op onze collectie alifatische PU gietvloeren 5 jaar garantie op de kleurechtheid van uw fitnessvloer. Bijkomend voordeel is dat u de totale preparatie van een bestaande betonvloer of betonnen ondergrond geheel aan ons kunt overlaten. G-vloeren BV beschikt over een allround uitvoeringsteam van gespecialiseerde vakmensen die elke ondergrond professioneel kunnen behandelen.

Voordelen van de fitnessvloeren van G-vloeren

U profiteert van onze fitnessvloeren die een lange levensduur en nog veel meer voordelen te bieden hebben. De veiligheid staat in de fitnessruimte uiteraard voorop en daar dragen onze fitnessvloeren volop aan bij. Dat is slechts een van de vele voordelen, want het is ook belangrijk om geluidshinder zoveel mogelijk te beperken. De dempende eigenschappen zorgen ervoor, dat de sporters tijdens het fitnessen geen geluidsoverlast veroorzaken of ervaren. Bekijk hieronder de belangrijkste voordelen van onze fitnessvoordelen met korte toelichting.

 • Fitnessvloeren met uitstekende slipresistente eigenschappen door toepassing van hoogwaardige anti-slipcoatings:
  U verhoogt hiermee de veiligheid van de sporters in uw fitnessruimte.
 • Trillingsvrije en geluiddempende fitnessvloeren:
  De geluidsoverdracht bij beweging op de vloer en bij het neerleggen van gewichten wordt hierdoor zoveel mogelijk beperkt.
 • Keuze uit meer dan duizend verschillende kleuren fitnessvloeren, Ral, NCS of Sikkens kleur:
  U kiest simpelweg de kleur die het beste aansluit bij de uitstraling, identiteit en huisstijl van uw fitnessbedrijf. Het is mogelijk om met verschillende kleuren te werken, bijvoorbeeld als u meerdere fitnesszalen heeft.
 • Brandvertragende fitnessvloeren:
  De veiligheid heeft niet alleen betrekking op een stroeve vloer om ongelukken te voorkomen, maar ook op andere risico’s. Bijvoorbeeld als er brand ontstaat, zorgen de brandvertragende eigenschappen voor een minder snelle verspreiding van de brand.
 • Korting op fitnessvloer projecten groter dan 200 m2:
  U profiteert in een grote fitnesschool al snel van een extra hoge korting. De korting op de m2 prijs is het grootste vanaf een oppervlak van meer dan 200 m2.
 • Alles-in-één: zowel preparatie van betonnen ondergronden als aanleg gietvloer:
  U heeft bij de keuze voor een fitnessvloer van G-vloeren nergens omkijken naar. Wij verzorgen ook de werkzaamheden aan de ondergrond om een perfect resultaat neer te leggen.
 • Korte doorlopen, droogtijden fitnessvloer minder dan één week:
  De korte doorlooptijd garandeert een minimale onderbreking van de fitnessactiviteiten, want uw fitnessruimte hoeft niet voor lange tijd dicht
 • Alifatische fitnessvloeren met 5 jaar garantie op kleurechtheid:
  Kleurechtheid is van belang, omdat er dan geen sprake is van kleurvervaging door uv-licht. De kleur van uw fitnessvloer blijft dan ook op een duurzame manier behouden en dat komt de uitstraling ten goede.

Fitnessvloer voor uw nieuwe sportschool

Gaat u binnenkort een sportschool starten en voldoet de bestaande vloer niet aan de eisen van een fitnessvloer? In dat geval is het belangrijk om tijdig in actie te komen en voor een professionele fitnessvloer te kiezen. Ook als u een nieuwe sportschool laat bouwen of nieuwe fitnessruimte realiseert, zijn wij u graag van dienst. Onze sportvloeren zijn bij uitstek geschikt om fitness op te beoefenen. Wij stellen de vloer voor uw fitnessruimte of sportschool geheel op maat samen. Daarbij mag u rekenen op een deskundig advies van de specialisten van G-vloeren.

Fitnessvloer aan vernieuwing toe?

Als uw sportschool of fitnessruimte al lange tijd bestaat, treedt er door veelvuldig gebruik slijtage op aan de vloer. Het is in sportruimtes zo dat de vloer dé basis vormt voor fitnesstrainingen. Daar lopen de sporters overheen, maar daar staat ook de fitnessapparatuur op opgesteld. Het is niet alleen voor de uitstraling van belang dat uw fitnessvloer in goede staat is. Het is ook qua schoonmaak en hygiëne van belang dat de vloer aan alle belangrijke eisen voldoet. Mocht de vloer in uw fitnessruimte slijtage vertonen of zijn er beschadigingen neem dan contact met ons op. Dan beoordelen wij de vloer en leggen wij u de mogelijkheden voor ter renovatie, herstel of vernieuwing van uw fitnessvloer.

Kosten voor een fitnessvloer

Er is bij al onze vloeren en ook voor een fitnessvloer sprake van een bepaalde kostenopbouw. Dat betekent simpelweg dat wij diverse aspecten meenemen om tot een totaalprijs te komen. Een van de aspecten heeft op het oppervlak van de fitnessvloer betrekking. Meer m2? Lagere m2 prijs. Zo simpel is dat. De materiaalkeuze voor de samenstelling van de fitnessvloer is eveneens een aspect dat meetelt. Net als eventuele toevoegingen om de vloer veilig te maken, zoals met antislipmateriaal. Daarnaast geldt dat er ook nog transportkosten onder de noemer van de totaalprijs vallen. Overigens brengen wij door heel Nederland fitnessvloeren aan, van Amsterdam tot Groningen en van Leeuwarden tot Maastricht.

Veelgestelde vragen over fitnessvloeren

Wij merken dat er bij de overweging om een fitnessvloer te kopen verschillende vragen bij ons binnenkomen. Een aantal daarvan betreft algemene vragen die vaker voorkomen en deze hebben wij samen met de antwoorden in een overzicht met FAQ beschikbaar gesteld. Heeft u een andere vraag over onze fitnessvloeren? Stel deze gerust, wij staan voor u klaar.

Hoe zit het met de geluiddemping bij fitnessvloeren?

Het is bij het gebruik van een fitnesvloer uiteraard belangrijk dat er sprake is van geluiddemping. Tijdens het fitnessen komen er bijvoorbeeld halters met gewicht op de vloer terecht. De geluidswerking wordt uitstekend opgevangen door onze geluiddempende fitnessvloeren. Bovendien combineert de geluiddemping met het dempen van trillingen.

Is de fitnessvloer ook aan te brengen in de kleedruimte?

Het voordeel van onze fitnessvloeren is dat deze in allerlei ruimtes is toe te passen en dus ook in de kleedkamer net als bijvoorbeeld in een sanitaire ruimte. Hierdoor heeft u de mogelijkheid een uniforme uitstraling te realiseren met deze sportvloer.

Zijn fitnessvloeren eenvoudig te reinigen?

Het is uiteraard belangrijk om sporters in een schone sportomgeving te laten fitnessen. Onze fitnessvloeren zijn naadloos uitgevoerd en gemakkelijk schoon te maken. Dit komt onder meer door de vuilafstotende werking en vloeistofdichte karakter.

Wat zijn de eisen voor onderhoud van fitnessvloeren?

Onze fitnessvloeren zijn onderhoudsvrij en u hoeft dan ook alleen maar rekening te houden met normale reinigingsbeurten.

Er ligt nu beton, kunnen jullie daar een fitnessvloer op aanbrengen?

Wij zijn specialist in het aanbrengen van fitnessvloeren op beton en stellen de vloer perfect op maat samen.

Is het mogelijk onze bestaande fitnessvloer te vernieuwen?

Indien uw bestaande fitnessvloer aan vernieuwing toe is, neem dan contact op met G-vloeren. Wij komen ter plekke langs om de bestaande fitnessvloer te beoordelen en u advies te geven over de vernieuwing die wij kunnen uitvoeren. Dit is eveneens mogelijk als de fitnessvloer is beschadigd of versleten is.

Wat betaal ik voor een fitnessvloer?

De prijs van een fitnessvloer is onder meer afhankelijk van het aantal m2, het soort materiaal en extra toevoegingen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor de kosten van een fitnessvloer. Overigens komt u voor een korting in aanmerking indien er sprake is van een fitnessvloer met een groot oppervlak, waarbij wij schaalvoordeel toepassen.

Hoeveel tijd neemt de plaatsing van een fitnessvloer in beslag?

Het gehele proces van aanbrengen inclusief het drogen van de afzonderlijke lagen van een fitnessvloer en oplevering neemt ongeveer een week tijd in beslag.

Doen jullie alles zelf?

Als specialist in gietvloeren en in de plaatsing van fitnessvloeren voeren wij alles in eigen beheer uit. Dit betekent dat wij niet alleen maatwerk bieden voor de samenstelling, maar ook dat wij de fitnessvloer zelf komen plaatsen.

Is de showroom met fitnessvloeren zonder afspraak te bezoeken?

Wij vinden het belangrijk om alle tijd te nemen om u van advies en informatie te voorzien als u bij ons in de showroom komt. Daarom is onze service erop gericht om uitsluitend op basis van een afspraak de showroom te openen.

Onze service, onze kracht

Wij willen niet alleen het onderscheid maken als het gaat om de kwaliteit van onze fitnessvloeren. Daarom hebben wij van onze service ook onze kracht gemaakt. Zo profiteert u dubbel en zelfs driedubbel als u onze lage prijzen voor fitnessvloeren in ogenschouw neemt. Onze service is daarom ook onze kracht waarmee wij het onderscheid maken. Dat merkt u bij het eerste contact, maar ook tijdens het bezoek aan onze showroom. Of op het moment dat onze uitvoerder in uw fitnessruimte of sportschool langkomt. Dat gebeurt kort voor de plaatsing van uw fitnessvloer. In onze service stellen wij het persoonlijke contact met korte communicatielijnen voorop.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werken door heel Nederland. Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking met onze fitnessvloeren in onze showroom. Belt u ons even voor een afspraak, want wij plannen een ruimte tijd in voor uw ontvangst en bezoek. Wij zijn te bereiken via 020 – 846 36 94 of via info@g-vloeren.nl. Of vraag eerst vrijblijvend meer informatie of vul online het offerteformulier in.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten