PU CORK Gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een PU Cork gietvloer is helemaal de trend van deze tijd. Deze vloer combineert natuurlijke elementen op een unieke manier om daarmee een fantastisch design en geweldig comfort te realiseren. Kurk en polyurethaan vormen wat dat betreft een perfecte match. Een andere benaming voor deze vloer is dan ook een kurk gietvloer of Cork gietvloer op basis van polyurethaan. Onze PU Cork gietvloer brengt comfort en praktisch gemak met zich mee, maar is bovenal een plaatje om te zien.

Wat is een PU Cork gietvloer?

Een PU Cork gietvloer bestaat uit een mix verschillende materialen, waarvan kurk en polyurethaan het hoofdbestanddeel zijn. Het is een mix van kurk en kunsthars met de toevoeging van pigmenten, natuurlijke vulstoffen, houtmeel en lijnolie. Het resultaat mag er zijn met de natuurlijke kracht die voor een fantastische uitstraling zorgt. Een Cork gietvloer van G-vloeren voorziet altijd in een aantal belangrijke kenmerken en eigenschappen:

  • Krachtige mix van kurk en polyurethaan
  • Licht gemêleerde natuurlijke look
  • Heerlijk comfort met loopvriendelijk karakter
  • Naadloos met een rustige uitstraling
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Blijvend mooi met lange levensduur
  • Optimaal onderhoudsgemak
  • Leverbaar in elke kleur
  • Energiezuinig: geschikt voor vloerverwarming

Heerlijk in huis en comfortabel op kantoor

Onze PU Cork gietvloeren zijn heerlijk om in huis te hebben liggen en voorzien uw kantoor van optimaal comfort. Staat u er met blote voeten op dan voelt het fijn aan net als met sokken of met schoenen. Het loopvriendelijke karakter zorgt in huis voor een aangename beleving, maar ook op kantoor ervaart u het licht elastische karakter van deze natuurlijk ogende vloer. De kurkdeeltjes die erin verwerkt zijn, dragen in combinatie met polyurethaan bij aan het comfort, maar zorgen ook voor een slijtbestendig karakter.

Naadloos met rustige uitstraling

Het design van PU Cork gietvloeren spreekt direct aan, want de uitvoering is volledig naadloos en vrijwel egaal in kleur met een subtiel gemêleerde look. Deze vloer is een juweel voor de woonkamer en zorgt voor een natuurlijke verbinding met andere ruimtes. Bijvoorbeeld met het laten doorlopen van deze kurk gietvloer in de hal en keuken tot naar boven in de slaapkamers. Hierdoor ervaart u, in welke ruimte u ook bent, eenheid en verbinding in het interieur. De naadloze uitvoering zorgt er ook voor dat de PU Cork gietvloer rust uitstraalt.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Consumenten en bedrijven zijn steeds milieubewuster bezig. Ook bij de aanschaf van een vloer worden er daarom hoge eisen gesteld aan duurzaamheid. Het is voor G-vloeren vanzelfsprekend om duurzaam en verantwoord te ondernemen. Daarom hebben wij ook PU Cork gietvloeren in ons vloerenassortiment opgenomen. Bij deze vloeren is er sprake van natuurlijke grondstoffen en van een duurzaam productieproces. Daarbij is er rekening gehouden met het minimaliseren van de CO2 uitstoot.

Mooi blijvende vloer met lange levensduur

De duurzaamheid uit zich ook op een andere manier bij een PU Cork gietvloer, want onze kurk gietvloeren hebben een lange levensduur. Dit betekent dat u veel minder snel tot vervanging over hoeft te gaan dan bij vele andere vloersoorten het geval is. De eigenschappen van deze kurk gietvloer voorzien in een hoge slijtvastheid. Daar komt bij dat het onderhoud minimaal is en het daarbij vooral gaat om de schoonmaak. Het is met het oog op de lange levensduur natuurlijk een uitkomst dat Cork gietvloeren mooi blijven om naar te kijken. U raakt er dan ook niet snel op uitgekeken.

Optimaal onderhoudsgemak: snel schoon

Het voordeel van onze PU Cork gietvloer is dat u vrijwel geen omkijken heeft naar het onderhoud. U maakt het vloeroppervlak razendsnel schoon. Een kurk gietvloer is namelijk uitgevoerd met een stofafstotend oppervlak. Dat is pas handig, want zo verdwijnt vuil als sneeuw voor de zon in de stofzuiger. Ziet u door lichtinval op de vloer stof liggen? Dit is snel op te lossen met een stofwisser in de hand. Stof blijft niet plakken aan de vloer en is daarom gemakkelijk weg te nemen. U maakt de PU Cork gietvloer na een stofbeurt of na het stofzuigen simpel extra fris door het vloeroppervlak te dweilen met een lichtvochtige doek.

PU Cork gietvloer: leverbaar in alle kleuren

Heeft u al een mooie kleur in gedachten? Houd die gedachte vast, want onze PU Cork gietvloeren zijn in alle kleuren leverbaar. Dit geldt zowel voor de bekende RAL-kleuren als voor NCS-kleuren en Sikkens-kleuren. Let bij de keuze voor een kleur wel op de lange levensduur van de kurk gietvloer. Het is soms beter om voor een meer neutrale kleur te kiezen waar u niet op uitgekeken raakt dan voor een te opvallende kleur die u na een paar jaar misschien niet meer zo geweldig vindt. Dit is ook handiger als u bijvoorbeeld regelmatig wisselt met kleuren en meubels in het interieur. Door een Cork gietvloer in een kleur te kiezen die overal bij past, zit u altijd goed.

Energiezuinig: geschikt voor vloerverwarming

Cork gietvloeren hebben niet alleen een warme uitstraling, maar zorgen ook voor warme voeten. Dit comfort neemt zelfs nog verder toe als u een PU Cork gietvloer met vloerverwarming door ons laat aanbrengen. Vloerverwarming is als hoofdverwarming toe te passen en levert door het hoge rendement met een kurk gietvloer een energiebesparing op. Het is wat dat betreft een energiezuinige combinatie, zodat u van extra warmtecomfort en van een kostenvoordeel profiteert.

Kosten kurk gietvloeren

De kosten van kurk gietvloeren, zoals van onze PU Cork gietvloer, lopen uiteen en zijn in de eerste plaats van het oppervlak afhankelijk. Andere factoren spelen eveneens een rol, zoals de complexiteit van het traject, afstand tot locatie en specifieke wensen. Vraag daarom gerust een offerte aan, zodat wij de gelegenheid krijgen om u een maatwerk offerte te doen komen.

Showroom Cork gietvloeren: inspiratie en advies

In onze showroom met PU Cork gietvloeren voorzien wij u graag van nog meer inspiratie en van persoonlijk advies. Bijvoorbeeld om tot de ideale samenstelling te komen en daarbij de perfecte kleur te kiezen.

FAQ

Is een PU Cork gietvloer geluiddempend?

Ja, kurk gietvloeren met polyurethaan hebben een geluiddempende werking. Het voordeel is dat beide materialen dempende eigenschappen hebben, zodat contactgeluiden beperkt worden.

In welke kleuren zijn kurk gietvloeren beschikbaar?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uit alle denkbare kleuren een keuze te maken. Er zijn verschillende kleurlijnen beschikbaar met kleuren die variaties in tinten hebben.

Is een PU Cork gietvloer gemakkelijk schoon te maken?

Ja, het oppervlak is vlak zonder naden en de kurk gietvloer heeft een afstotende werking als het om vuil en stof gaat. Bovendien is het oppervlak vloeistofdicht en zowel te stoffen als te stofzuigen en te dweilen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten