PU WOOD Gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
PU wood gietvloer

De PU WOOD gietvloer is ingedeeld in klasse A en dit staat garant voor een uitmuntende kwaliteit. De natuur vormt de inspiratiebron voor onze PU Wood gietvloer en dit komt duidelijk in de vloer naar voren. Deze polyurethaan gietvloer kenmerkt zich namelijk door de toepassing van gerecyclede houtvezels. De natuurlijke vezels maken de PU Wood gietvloer tot een duurzame en milieuvriendelijk vloerconcept met een eigentijds karakter. Voor wat betreft de topkwaliteit is deze houtvezel gietvloer te vergelijken met de PU Professional gietvloer en de PU SAND gietvloer.

De voordelen van de PU WOOD gietvloer:

  • Uniek door toepassing van houtvezels
  • 100% kleurecht
  • Natuurlijk materiaal
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm
  • Geluiddempend en vloeistofdicht
  • Voelt aangenaam aan
  • Eigentijds karakter
  • Made in Holland

PU WOOD gietvloer van natuurlijke houtvezels

Het is in deze tijd van belang om bij de keuze voor een vloer rekening te houden met het milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijke karakter. Deze drie elementen komen samen in onze PU Wood gietvloer met gerecyclede houtvezels als bestanddeel. De recycling van de houtvezels die voortkomen uit gesnipperd afvalhout komt tot uiting in de kleurlaag van de PU WOOD gietvloer. Dit garandeert een natuurlijke look en zorgt voor een unieke en warme sfeer in uw interieur. Het naadloze karakter draagt bij aan een luxe uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een rustig effect.

Keuze uit 16 kleuren

De houtvezels vormen de basis voor de kleurlaag van uw PU WOOD gietvloer, maar de kleur is naar keuze uit te voeren. Wij bieden u de keuze uit maar liefst zestien verschillende kleuren om deze polyurethaan gietvloer in aan te brengen. Dit maakt het mogelijk om de PU WOOD gietvloer in te passen in iedere woonstijl. Bijvoorbeeld in een landelijke woonstijl, maar ook in een strakke en moderne inrichting met een natuurlijke look. De zestien kleuren variëren van grijstinten tot groentinten net als dat er beigetinten aanwezig zijn. Zo maakt u gemakkelijk een keuze voor de uitvoering van deze mooie duokleur gietvloer.

Sterk, slijtvast en vloeistofdicht

De combinatie van natuurlijke vezels en polyurethaan maken de PU WOOD gietvloer tot een sterk en slijtvast vloerconcept. Bovendien is het een vloeistofdichte gietvloer en door de uitvoering is er sprake van een perfecte hygiënische basis. Het design is naadloos en hierdoor ontstaat er optimaal gemak voor wat betreft het schoonmaken en schoonhouden van de vloer. De afwerking is zo uitgevoerd dat deze bestand is tegen uv-licht, zodat de PU WOOD gietvloer 100% kleurecht te noemen is. Er treedt wat dat betreft geen verkleuring op door rechtstreeks zonlicht dat op de vloer schijnt. Het geluiddempende effect is te danken aan de elasticiteit van de bestanddelen. Het comfort is al subliem te noemen, maar wilt u het tot een nog hoger niveau brengen dan is een combinatie met vloerverwarming een optie.

 Meer weten?

Wilt u meer weten over onze PU WOOD gietvloer of inspiratie opdoen in onze showroom? Neem contact op om een afspraak te maken of vraag voor deze unieke gietvloer met natuurlijke houtvezels vrijblijvend een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten