Pandomo Wanden

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Pandomo wanden met gestuukte- of gladde uitvoering

U wilt een zeer exclusieve wandafwerking voor uw woning of bedrijf? Dan zijn de Pandomo wanden van G-Vloeren precies wat u zoekt De moderne stukadoortechniek, die G-Vloeren met de Pandomo wanden hanteert, maakt dat uw muren er strak gestuukt uitzien en toch glad en zuiver van textuur zijn.

Pandomo wanden zijn watervast en waterdicht door de speciaal ontwikkelde olie waarmee ze afgewerkt worden. Dit maakt de Pandomo wanden zeer geschikt als vervanger voor tegelwanden in natte ruimtes, zoals badkamers en toiletten.

Pandomo wanden geven een stijlvolle en modieuze wandbekleding

Pandomo wanden zijn innovatief, modieus en stijlvol. Pandomo wanden geven uw huis of bedrijf een karaktervolle uitstraling. De bijna oneindige variatie in kleur maakt dat u met Pandomo wanden voor elke ruimte altijd precies de juiste sfeervolle toon treft waar u al zo lang naar op zoek was.

Luxe uitstraling met de look van marmer

Pandomo komt van origine uit Duitsland en is een cementgebonden decorpleister. Het bijzondere is dat Pandomo wanden een luxe uitstraling hebben met de look van marmer. Daarom is dit materiaal perfect als u een stijlvol interieur wenst te realiseren. Er is door ons overigens op verschillende manieren uitvoering te geven aan het marmereffect. Er zijn namelijk ook andere effecten mogelijk. De exacte feel en look zijn namelijk afhankelijk van de pigmenten die wij gebruiken en van de wijze van schuren, sponzen en polijsten. Er is dan ook meer mogelijk dan u wellicht verwacht.

Pandomo wand: ruime keuze uit kleuren en structuren

U heeft bij ons een ruime keuze uit kleuren en structuren om een geheel eigen look in uw interieur te realiseren. De marmerlook is populair, maar het is eveneens mogelijk om uw wad een andere steenachtige uitstraling te geven. Bijvoorbeeld in de stijl en structuur van leisteen met een mooie gemêleerde look. Het is uiteraard belangrijk dat u inzicht krijgen in de vele kleuren en structuren voor Pandomo wanden. Daarom nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken en naar onze showroom in Amsterdam te komen. Overigens werken wij in heel Nederland en België, zodat het niet uitmaakt waar u woont als het gaat om de uitvoering van het project. Neem daarom contact op om met ons een afspraak te maken, zodat wij u binnenkort welkom heten in onze showroom. Wij nemen ruim de tijd voor, want het is belangrijk u uitgebreide informatie krijgt over de mogelijkheden, toepassing en uitvoering.

Pandomo wanden van hoogste kwaliteit

Onze Pandomo wanden zijn van de hoogste kwaliteit en hebben uiteraard een ideale basis als het gaat om de Duitse degelijkheid. De kwaliteit en ons vakmanschap voorzien in perfect afgewerkte muren met vuilafstotende eigenschappen. Het voordeel is dan ook dat de muren heel eenvoudig schoon zijn te maken. Verder zijn onze Pandomo wanden tegen een stootje bestand, zodat er niet snel beschadigingen optreden. Dat is bij regulier stucwerk of pleisterwerk uiteraard wel anders. Verder is het een voordeel dat Pandomo als materiaal snel te verwerken is. Daarnaast is er sprake van een betrekkelijk korte droogtijd en tijd van uitharding.

Professionele uitvoering Pandomo wanden

Het realiseren van Pandomo wanden is professioneel vakwerk. Het is materiaal dat wij op een ambachtelijke manier aanbrengen. Bovendien komen er allerlei werkzaamheden bij kijken, zoals schuren, sponzen en polijsten. Het vereist vakkennis en ervaring in het werken met het materiaal om Pandomo wanden perfect aan te brengen. Onze applicatiemedewerkers beschikken over de expertise om met dit materiaal te werken. Dat geldt overigens niet alleen voor wanden, maar eveneens voor Pandomo vloeren. Het materiaal is veelzijdig en voor allerlei toepassingen te gebruiken. G-vloeren is gecertificeerd als het gaat om de realisatie van Pandomo wanden en vloeren. Zo weet u zeker dat u bij een vakspecialist terechtkomt als u ons inschakelt voor de uitvoering van uw project.

Advies en informatie over onze prachtige Pandomo wanden

G-Vloeren heeft alle expertise in huis om ook uw wensen en ideeën met betrekking tot Pandomo wanden te vertalen in een persoonlijk advies op maat. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen: www.g-vloeren.nl. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend en zonder kosten een offerte voor Pandomo wanden aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten