Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
PU gietvloer taupe

Gietvloer geleverd voor woning in Hilversum

Wij geven u graag een kijkje in de keuken als het gaat om afgeronde projecten. Dat draagt namelijk bij aan het tot leven brengen van onze gietvloeren. Het spreekt toch meer tot de verbeelding als er een echt resultaat te zien is. Bijvoorbeeld met betrekking tot de gietvloer die wij geleverd hebben voor een woning in Hilversum. Het totaaloppervlak van de gietvloer besloeg maar liefst 260 m2. De woning is volledig gerenoveerd en met het sluitstuk van onze PU Professional Gietvloer in een prachtige staat opgeleverd.

PU Professional Gietvloer in de kleur CONCRETE GREY

De PU Professional Gietvloer is de topper onder onze gietvloeren als het gaat om de exclusiviteit, luxe en elegantie. Deze kenmerken qua design combineren met een geweldig comfort. De bewoners van het gerenoveerde huis in Hilversum hebben voor deze gietvloer gekozen in de kleur CONCRETE GREY. Deze lichtgrijze kleur heeft een subtiele uitstraling en zorgt voor een fantastische basis in huis. De kleurkeuze is ideaal omdat elke andere kleur er naadloos bij aansluit. Het interieur is daarom qua kleur en bovendien ook als het om materiaalgebruik gaat altijd passend bij deze gietvloer.

Keuze voor A-kwaliteit en duurzaamheid

Het is altijd een goede keuze om voor A-kwaliteit te gaan en dat hebben de bewoners van het huis in Hilversum dan ook gedaan. Onze PU Professional Gietvloer staat namelijk voor A-kwaliteit en daarmee hebben wij het beste van het beste geleverd. Dit vloersysteem is een 100% alifatische gietvloer en is bovendien oplosmiddelvrij uitgevoerd. Het volledig alifatische karakter betekent onder andere dat de kleurechtheid blijft bestaan. Zo heeft uv-licht minder vat op deze vloer, waardoor verkleuring uitblijft. Het hoge esthetische karakter en kleurechtheid blijven jarenlang op hetzelfde hoge niveau. Deze gietvloer ziet er niet alleen prachtig uit, maar is bovenal ook een comfortabele vloer. Het comfort qua warmte is te danken aan het materiaal en qua loopbeleving eveneens. Er is namelijk sprake van elastische eigenschappen die daarin voorzien.

260 m2 eenheid in huis

260 m2 is een aardig groot oppervlak. De gietvloer die wij hebben aangebracht in Hilversum, bedekt dit oppervlak. De naadloze structuur en kleurkeuze maakt dat er nu sprake is van maar liefst 260 m2 oppervlak aan eenheid in huis. Een belangrijk kenmerk daarvan is dat een dergelijke eenheid de basis vormt voor rust. Een huis hoort ook een rustpunt te zijn voor de bewoners en wij zijn er trots op daar een bijdrage aan te hebben geleverd met onze PU Professional Gietvloer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten