Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor een woning in Haarlem

Gietvloer voor een woning in Haarlem

In de maand maart heeft G-vloeren meerdere projecten uitgevoerd en één daarvan betrof een gietvloer voor een woning in Haarlem. De bewoners hebben vol overtuiging voor een gietvloer in meerdere ruimtes van het huis gekozen. Zo ligt er nu niet alleen een schitterende naadloze vloer in de woonkamer met open keuken, maar eveneens in de verschillende slaapkamers. Het was wel de wens om de kleur van de woonkamer anders te laten zijn dan de kleurtinten voor de slaapkamers. Dat is uiteraard gewoon mogelijk en bovendien zijn er kleuren genoeg om een keuze uit te maken.

Trendy gietvloer in modern interieur

De woning in Haarlem is van een modern interieur voorzien en daar past een gietvloer als trendy vloer natuurlijk perfect bij. Overigens is het zo met trends dat deze doorgaans een tijdelijk karakter hebben, maar dat is voor de PU gietvloer voor een woning in Haarlem allerminst het geval. De gietvloeren van G-vloeren hebben het tijdelijke karakter van trends allang overstegen en daarom is er eerder sprake van een tijdloze vloer. Bovendien is het voor moderne interieurs in meerdere opzichten een geweldige vloer te noemen. De strakke eenheid van de uitvoering zorgt voor een uitstraling in het interieur die één geheel vormt. Er is sprake van gelijkheid qua uitstraling in de woonkamer en in de slaapkamers, waarbij alleen de kleur het verschil maakt. Dat geeft rust in het modern samengestelde interieur.

Praktisch voor elk type huishouden

De bewoners die voor een gietvloer voor een woning in Haarlem hebben gekozen, vormen als jong gezin een huishouden. Het is bekend van gietvloeren dat deze voor allerlei typen huishoudens geschikt zijn. Denk daarbij maar aan het optimale praktische gemak als het om schoonmaken gaat. Dat is niet eens een fluitje van een cent te noemen, want het is nog gemakkelijker dankzij de naadloze eenheid in combinatie met de vuilafstotende werking. Het is voor kinderen prettig om op een comfortabel ondergrond te spelen met bijvoorbeeld blokken of in een eigen speelgoedkeukentje. Daar komt nog bij dat er geen onderhoudsvereisten zijn anders dan de normale reiniging. Bijkomend voordeel is het waterdichte karakter. Spat er water over de wasbak in de keuken op de grond dan is simpel op te nemen. Zo geldt dat ook voor het knoeien met een glas drinken.

Onderhoudsadvies voor extra lange levensduur

Uiteraard hebben wij het jonge gezin voor de gietvloer voor een woning in Haarlem van een onderhoudsadvies voorzien. Het is niet zo dat een gietvloer totaal niet kwetsbaar is, want het schuiven met zware meubelen kan bijvoorbeeld voor krasjes zorgen. Zo geldt dat overigens voor vrijwel alle vlakke vloeren, zoals voor laminaat en pvc. Ons onderhoudsadvies voorziet in het nemen van voorzorgsmaatregelen om dergelijke krasjes te voorkomen. Onze gietvloeren zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben van zichzelf daarom al een slijtvast karakter. Dat neemt niet weg dat het verstandig is om onder meubelen viltjes te bevestigen die krasjes tegengaan. De bewoners van de woning in Haarlem zijn in elk geval superblij met de gietvloer die praktisch door het hele huis ligt en jarenlang in woonplezier voorziet.