Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer badkamer

Een gietvloer in de badkamer, is dat wel een goed idee? Een gietvloer is bij uitstek een vloer die toepasbaar is in de badkamer. Het gaat hier om een vochtige ruimte waar een natte vloer regelmatig voorkomt.

Hygiënische en waterdichte coating badkamer

Gietvloeren zijn waterdicht, maar ook hygiënisch. Een van de belangrijkste voordelen van een gietvloer badkamer is dat de vloer naadvrij is, waardoor er geen vocht in de voegen op kan hopen. Bovendien is dit vloertype natuurlijk heel gemakkelijk te drogen en te reinigen. Het is zelfs mogelijk om in de badkamer vloerverwarming te nemen en daar de gietvloer overheen aan te brengen. Vloerverwarming en een gietvloer zijn uitstekend te combineren met elkaar. Heeft u op dit moment een tegelvloer? Het is geen probleem om de nieuwe gietvloer daar overheen aan te brengen.

Welke gietvloer is geschikt voor de badkamer?

In een breder verband zijn er meerdere soorten gietvloeren geschikt voor toepassing in de badkamer. Als het om de kunststof uitvoering gaat, is de PU gietvloer van G-vloeren een uitstekende keuze. Deze vloer staat bekend om het comfort en is niet alleen waterafstotend, maar ook slijtvast en in alle kleuren leverbaar. Om een fraai effect in de badkamer te bewerkstelligen is een betonlook kunststofvloer een aanrader.

Een cementgebonden vloer is eveneens een mogelijkheid, maar deze dient wel voorzien te zijn van een coating. Een epoxyvloer is ook nog mogelijk, maar minder geschikt voor particulier gebruik in de badkamer. Deze vloer is namelijk nogal hard en dus veel minder comfortabel dan een PU gietvloer in de badkamer is. G-vloeren adviseert u uiteraard graag over de mogelijkheden als het gaat om badkamervloeren.

Wat zijn de kleuropties voor een gietvloer in de badkamer?

Als u uw badkamer opnieuw wenst in te richten met een gietvloer heeft u keuze uit alle kleursamples. De eindeloze opties maken het mogelijk om uw badkamer in iedere stijl in te richten. De stijl van de gietvloer zorgt voor eenheid en geeft ook een ruimtelijk effect. De kleuren sluiten op allerlei soorten stijlen aan. Strak en stijlvol of industrieel en robuust, maar ook een minimalistisch design is een optie.

Laat u in de showroom verrassen door het gevarieerde kleuraanbod. Ontdek welke gietvloer voor de gewenste stijl in uw badkamer zorgt. Het is overigens mogelijk om de vloer door te laten lopen naar de hal en de slaapkamers, in een gelijke of andere kleur.

Gaat een badkamer gietvloer wel lang mee?

Een PU gietvloer is een vloer van hoge kwaliteit. Deze vloeren gaan zeer lang mee, terwijl de kleur behouden blijft. Ook bij een PU gietvloer bestaat de mogelijkheid dat er schimmel of kalk ontstaat. De kans op krasjes of beschadigingen van de PU gietvloer is haast nihil. Zo blijft de gietvloer badkamer er geweldig mooi uitzien, waardoor u er jarenlang profijt van heeft!

Is een gietvloer niet glad in de badkamer?

Het is uiteraard belangrijk om aan de veiligheid te denken bij de vloerkeuze voor in uw badkamer. Gietvloeren hebben een vlak oppervlak zonder naden. Bij vocht op de vloer ontstaat er mogelijk gladheid. Dat is bij een gladde tegelvloer uiteraard eveneens het geval. Het is mogelijk om de vloer stroever te maken door antisliplaag toe te voegen. Als er dan water op de vloer ligt, verkleint de antislip gietvloer de kans op uitglijden.

Wat kost het laten plaatsen van een gietvloer in de badkamer?

De kosten van het laten plaatsen van een gietvloer in de badkamer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de grootte van de badkamer. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een specifieke prijsopgaaf.  

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike