Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor een woning in Zaandam

Gietvloer in een woning te Zaandam

De maand april is een drukke maand geweest voor G-vloeren. Wij hebben verschillende opdrachten ten uitvoer gebracht. Zo hebben wij de plaatsing gerealiseerd van een gietvloer in een woning in Zaandam. Het betrof hier een woning met twee verdiepingen die op dat moment leegstond. De bewoners hadden het huis gekocht en de verhuizing was gepland na het aanbrengen van de gietvloer. De datum voor de plaatsing stond dan ook al geruime tijd vast en het traject is op tijd van start gegaan. G-vloeren staat bekend om betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken. Dat is een van de redenen waarom het gezin ervoor gekozen heeft om ons in te schakelen voor de plaatsing van een gietvloer in de woning in Zaandam.

Gietvloer in Zaandam op meerdere verdiepingen

Het is natuurlijk een voordeel dat een huis leegstaat op het moment van plaatsing van een gietvloer. Dat was in Zaandam het geval en gaf bij de nieuwe bewoners de doorslag om op meerdere verdiepingen een gietvloer aan te brengen. Dat betekent dat wij zowel de woonkamer als de woonkeuken net als de slaapkamers hebben voorzien van een schitterende PU gietvloer. De naadloze vloer in huis heeft niet overal dezelfde kleur en design gekregen. Er is op de benedenverdieping gekozen om een DUO gietvloer aan te brengen in de kleur PEARL WHITE en in de slaapkamers boven een MONO gietvloer aan te brengen. DUO staat voor de manier waarop de kleuruitvoering en design tot stand komen. Een is een uitvoering die in een levendig effect voorziet met een natuurlijk patroon. Een MONO gietvloer is volledig effen in een kleur naar keuze te realiseren.

Praktische voordelen voor het hele gezin

De gietvloer in de woning in Zaandam biedt voordelen voor het hele gezin. Niet alleen ziet elke ruimte er fantastisch uit, maar ook de praktische kant staat centraal in het verhaal. Het is voor kinderen fijn om bijvoorbeeld op de slaapkamer op een vloer te spelen die comfortabel aanvoelt. Dat comfort is dus in de hele woning in Zaandam aanwezig, zoals in de woonkamer en in de woonkeuken. Naast de comfortabele kenmerken geldt dat het praktisch gezien ideaal is dat een gietvloer van G-vloeren stof afstoot en vuil zich niet hecht. Zo hoeven de bewoners veel minder tijd te besteden aan het schoonmaken. Even met een stofwisser erover of de stofzuiger gebruiken en af en toe dweilen. Dat is het enige onderhoud wat nodig is om de gietvloer mooi te houden.

Hygiënisch en slijtvast

Bovendien is de vloer natuurlijk ook nog eens extra hygiënisch vanwege het ontbreken van naden en met het waterdichte karakter. Gietvloeren zijn slijtvast en om kleine krasjes te voorkomen, zijn er simpele maatregelen te treffen. Zo hebben wij de bewoners geadviseerd om viltjes onder meubels te plaatsen om te voorkomen dat er krasjes op de gietvloer in de woning in Zaandam ontstaat. G-vloeren voorziet altijd in een uitgebreid onderhoudsadvies voor gietvloeren en geeft daarbij handige tips. De bewoners zijn uitermate tevreden met het resultaat en wij wensen hen veel woonplezier met de gietvloer in de woning in Zaandam.