Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Woonbeton

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur Off White gekozen. Dat is een hele lichte kleur die overigens niet kil aandoet, maar een warme en solide basis vormt.

110 m2 woonbeton door het hele huis

Woonbeton van G-vloeren is typisch een vloer die geschikt is om in allerlei soorten ruimtes toe te passen. Dat is in het huis in Den Haag maar weer eens gebleken. De woonkamer is er mee voorzien, zodat er een modern en stijlvol karakter is ontstaan. De lichte kleur Off White versterkt bovendien ook nog eens het ruimtelijke effect van het naadloze aangebrachte woonbeton.

De woonkamer is niet de enige ruimte waar G-vloeren aan de slag is gegaan. De slaapkamers zijn eveneens aan de beurt gekomen net als de hal. De multifunctionaliteit van ons woonbeton uit zich in deze woning in Den Haag nog op een andere manier. Het vochtbestendige woonbeton is namelijk ook in de badkamer aangebracht. De badkamer is hiermee even luxueus en exclusief ingericht als de woonkamer, slaapkamers en hal.

Waarom woonbeton?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom de voorkeur uitgaat naar woonbeton. De bewoners van de woning in Den Haag wilden graag een exclusieve en stijlvolle look. Dat is met de woonbeton vloer van G-vloeren ook zeker gelukt. Woonbeton is om meerdere redenen aan te raden. Bijvoorbeeld ten aanzien van de variatie in kleurkeuze. Naast Off White zijn er vele andere kleuren beschikbaar.

Onze woonbeton vloer biedt bovendien allerlei voordelen, zoals het watervaste karakter. Daarom is de vloer met een waterwerende coating ook geschikt voor toepassing in de badkamer. De slijtvaste eigenschappen vormen eveneens een voordeel net als de eenvoudige reiniging. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, voelt een woonbeton vloer heerlijk warm en aangenaam aan.

Woonbeton gecombineerd met Italiaans stucwerk op de wanden

Met woonbeton als vloer is het uiteraard belangrijk dat de wanden er op afgestemd zijn. Daarom hebben de bewoners van de woning in Den Haag voor Italiaans stucwerk op de wanden gekozen. Ook deze werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd door G-vloeren. Het Italiaanse stucwerk van de fabrikant San Marco combineert perfect met de strak geplaatste vloer.

De benaming van het stucwerk is Design Wall dat vakkundig door onze medewerkers is aangebracht. Met woonbeton en het Italiaanse stucwerk heeft het interieur een schitterende basis gekregen. Het voordeel is bovendien dat allerlei soorten materialen en kleuren er perfect op af te stemmen zijn. Voor wat betreft de inrichting is er in combinatie met woonbeton en de wandafwerking dan ook van alles mogelijk.