Lavasteen gietvloer voordelen en nadelen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het is heel verstandig om voordat u een definitieve keuze maakt voor een lavasteen gietvloer de voordelen en nadelen te kennen. Dat is namelijk de manier om de pluspunten tegenover de minpunten te zetten en te onderzoeken wat voor u de doorslag geeft. Wij zijn de specialist in lavasteen gietvloeren en van ons hoort u natuurlijk alle voordelen. Dat neemt niet weg dat wij als expert uiteraard ook weten dat er nadelen zijn. Daarom krijgt u van ons zowel de lavasteen gietvloer voordelen als nadelen te horen.

Lavasteen gietvloer voordelen:

Er zijn praktische en esthetische voordelen te onderscheiden. Een lavasteen gietvloer heeft een uniek uiterlijk met een natuurlijke en authentieke look. Het is bovendien een vloer die warmte afgeeft en comfortabel is. Dit is te danken aan de samenstelling van kunsthars met vulkanisch gesteente. Deze samenstelling zorgt er ook voor dat de lavasteen gietvloer slijtvast en sterk is, waardoor deze jarenlang deel uitmaakt van uw interieur.

Het is overigens ook een vloer die overigens uitstekend met vloerverwarming te combineren is. Een ander voordeel van een lavasteen gietvloer is de naadvrije en vloeistofdichte uitvoering. Dit maakt het tot een hygiënische vloer die gemakkelijk in onderhoud is. Verder is het er het voordeel dat de vloersamenstelling over isolerende eigenschappen beschikt, zowel voor wat betreft de warmte als geluid. Om nog even op het design terug te komen, lavasteen gietvloeren zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs.

  • Uniek, origineel en authentiek design
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Warm en comfortabel
  • Slijtvast, sterk en duurzaam
  • Hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud
  • Geluiddempend

Lavasteen gietvloer nadelen:

Een van de nadelen van een lavasteen gietvloer is dat het niet de goedkoopste vloer uit ons assortiment is. Het is wel een kostenefficiënte vloer, want de lange levensduur zorgt ervoor dat u er jarenlang wat aan heeft. Het aanbrengen van een lavasteen gietvloer kan als ook als nadeel aan te merken zijn. Dit is een vloer die wij niet in een dag leggen, maar waar wij een aantal dagen overdoen. Daar is echter overheen te komen, want wij plannen uiteraard vooruit, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kiest u voor vloerverwarming onder de lavasteen gietvloer, dan is het echt belangrijk dit door een specialist te laten doen. Wij nemen deze taak graag op ons. Lavasteen gietvloeren zijn slijtvast en sterk, maar dat betekent niet dat er nooit een ongelukje kan gebeuren. Het is dan als nadeel te zien dat er geen 100% garantie is dat er nooit en te nimmer een krasje op kan ontstaan.

  • Niet de goedkoopste vloer
  • Niet in een dag gelegd
  • Geen 100% krasvrije garantie

Wat laat u zwaarder wegen?

Nu u de voordelen en nadelen van lavasteen gietvloeren zo op een rijtje ziet, wat weegt voor u dan zwaarder? De vele voordelen of de nadelen, waar mee te leven valt? Mochten de voordelen het winnen van de nadelen, neem dan gerust contact met ons op om uw ideale lavasteen gietvloer te laten samenstellen. Wij zien er graag naar uit.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten