Lavasteen gietvloer kleuren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Heeft u wel eens lava uit een vulkaan zien komen? De kleur oranje geeft de hitte van de lavamassa aan. Deze kleur verandert als lava neerkomt, afkoelt en uithard naar een roodbruine kleur, maar ook wel naar een meer grijze of zwarte tint. De natuurlijke kleur van het vulkaangesteente hebben wij uiteraard ook beschikbaar in ons aanbod met lavasteen gietvloer kleuren. Maar aangezien niet iedereen dezelfde smaak heeft, hebben wij ook een groot aantal andere kleuren om de lavasteen gietvloer in uit te voeren.

Natuurlijke lavasteen gietvloer kleur: roodbruin

Een mooie roodbruine tint als natuurlijke en authentieke kleur staat prachtig in een landelijk interieur, waarin u een warme sfeer wilt aanbrengen. De natuurlijke lavasteen gietvloer kleuren, zoals een warme roodbruine kleur is authentiek en puur. Het is ook een tint die goed past in een meer klassiek interieur, zoals in combinatie met meubels in donker eiken. De natuurlijke lavasteen gietvloer kleuren scheppen een fijne basis in huis en zorgen voor een knusse en gezellige sfeer. Mocht u liever een andere kleur willen, dan zijn er nog tal van andere kleuropties beschikbaar.

Populaire lavasteen gietvloer kleuren: grijs en zwart

Er zijn allerlei kleuren mogelijk om uw lavasteen gietvloer in uit te voeren. Wilt u aansluiten bij de massa en kiest u het liefst een veilige kleur? In dat geval komt u al snel uit bij de populairste kleuren voor lavasteen gietvloeren, namelijk grijs en zwart ofwel grijstinten en zwarttinten. Er zit natuurlijk veel variatie in grijze kleuren net als in zwart. Dit noemen wij veilige kleuren, omdat deze met elk ander soort kleur te combineren zijn.. Rood past bij zwart, wit past bij grijs, maar ook groen, blauw, beige, geel, bruin en oranje eveneens. Het maakt dan ook niet uit welke kleuren er in uw interieur te zien zijn, omdat een lavasteen gietvloer in grijs of zwart er altijd bij past.

Lavasteen gietvloer zandkleuren

Zandkleuren zijn ideaal om een lavasteen gietvloer mee uit te voeren. Een van de kenmerken van deze kleur is dat er sprake is van een natuurlijk neutrale tint. Denk maar aan het zand op het strand dat zo mooi afsteekt tegen de helderblauwe zee. Of aan een uitgestrekte zandvlakte, zoals van een van de prachtige zandverstuivingen in Nederland. De kleur van zand heeft als voordeel net als grijs en zwart overal bij te passen. U creëert met een lavasteen gietvloer in de kleur van zand een rustige basis in het interieur.

Kom inspiratie opdoen

Wij nodigen u uit om meer inspiratie op te doen met lavasteen gietvloer kleuren in onze showroom. Het is dan ook meteen mogelijk om uw wensen te bespreken en te kijken welke kleuren daar het beste op aansluiten. Het is natuurlijk ook mogelijk om foto’s te bekijken en daar inspiratie mee op te doen, maar in onze showroom ziet u in het echt alle mogelijke kleuren voor lavasteen gietvloeren. Bel voor een afspraak, dan doen wij binnenkort de deur voor u open naar de wereld van lavasteen gietvloeren in alle mogelijke kleuren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten