Lavasteen gietvloer vloerverwarming

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een lavasteen gietvloer met vloerverwarming is een goede match. Het is zelfs een uitstekende combinatie, omdat de warmte gelijkmatig door de dunne vloer omhoog komt. Zo voelt de vloer altijd warm aan zowel met sokken als met blote voeten. In deze tijd speelt vloerverwarming een belangrijke rol en steeds vaker wordt de keuze daarvoor gemaakt met een warmtepomp. Zo krijgt uw woning een duurzaam karakter met een mooie lavasteen gietvloer met vloerverwarming. Heeft u dit verwarmingssysteem al of wilt u nu op zoek gaan naar een vloerverwarmingsspecialist? Dat hoeft niet, want wij zijn specialist in het uitvoeren van deze combinatie. Dat is wel zo efficiënt.

Lavasteen gietvloer vloerverwarming: lage warmteweerstand

Wij leggen u graag uit waarom een lavasteen gietvloer met vloerverwarming een ideale combinatie is. Bij het toepassen van verwarming onder de vloer speelt de warmteweerstand een grote rol. Dit maakt dat niet iedere vloer zomaar geschikt is voor deze manier van verwarmen. Een lavasteen gietvloer is juist wel geschikt, omdat deze vloer een bijzonder lage warmteweerstand heeft. Hierdoor laat deze vloer de warmte op een optimale manier door en is uw woonkamer bijvoorbeeld snel te verwarmen.

Lavasteen gietvloer op dekvloer met vloerverwarming

De meest gebruikelijke manier om vloerverwarming toe te passen, is door de verwarmingsbuizen in de dekvloer te verwerken. Dit is een traditionele toepassing, maar er zijn ook andere oplossingen mogelijk. Bijvoorbeeld in de vorm van een half droog systeem, waarbij de dekvloer een minieme dikte krijgt. Zo is er ook nog een droog systeem met thermische isolatieplaten. Ligt er een dekvloer en wilt u lavasteen gietvloer met vloerverwarming toepassen, dan frezen wij sleuven en komen de buizen daarin te liggen met een mooie vloer als afwerking.

Esthetische en efficiënte voordelen

Een lavasteen gietvloer met vloerverwarming heeft zowel esthetische als efficiënte voordelen. De vloerverwarming kan als hoofdverwarming dienen. In dat geval heeft u geen radiatoren meer in de woonkamer staan en benadrukt de naadloze vloer het ruimtelijke effect. Het verwarmingssysteem is er wel, maar u ziet het niet. Het oogt mooi, maar is ook mooi voor de energierekening, want vloerverwarming is een efficiënte manier van verwarmen. Dit merkt u aan een lagere energierekening. Deze manier van verwarmen is tegenwoordig bijzonder energiezuinig en u krijgt er extra comfort voor terug.

Ultiem comfort

Het mag gezegd worden dat lavasteen gietvloeren al een hoge mate van comfort bieden, maar in combinatie met vloerverwarming is er sprake van ultiem comfort. U ervaart vanaf het moment dat u deze combinatie in huis heeft liggen altijd een aangename warmte. Daar waar eerder de temperatuur goed kon zijn, maar u toch een minder warm gevoel ervaarde, komt niet meer voor met een lavasteen gietvloer met vloerverwarming. De warmte lucht komt namelijk van onder de vloer omhoog. Bij radiatoren stijgt de warmte eveneens, maar dan eerst naar de ruimte onder het plafond. Dit maakt een wezenlijk verschil in het ervaren van een aangename warmte, want uw voeten worden op de lavasteen gietvloer met vloerverwarming als eerste warm.

Vragen?

Neem vooral contact op als u nog vragen heeft of als u een lavasteen gietvloer met vloerverwarming door ons wilt laten aanbrengen. Wij staan voor u klaar met professioneel advies en bieden een persoonlijke service.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten