Lavasteen gietvloer badkamer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Eem lavasteen gietvloer in de badkamer, is dat een goed idee? Lavasteen gietvloeren met een gesloten afgewerkt oppervlak kenmerken zich door het waterdichte karakter. In dat opzicht is het dus een prima idee om deze vloer in de badkamer te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om de gehele badkamer inclusief een inloopdouche te voorzien van deze mooie vloer. Bovendien zorgt een lavasteen gietvloer in de badkamer voor een uitstekende hygiëne. Er zijn geen kieren of andere openingen, waarin vocht doordringt.

Lavasteen gietvloer in de badkamer: kleuren en designs

Het mooie van een lavasteen gietvloer in de badkamer is dat wij deze in allerlei kleuren en designs plaatsen. Het is goed om bij de inrichting van uw badkamer rekening te houden met de kleursamenstelling en gewenste stijl. Een lichte uitvoering doet een kleine badkamer bijvoorbeeld groter lijken. Ook de toe te passen materialen in uw badkamer zijn een uitgangspunt om de ideale kleur van de lavasteen gietvloer te kiezen. Bij de toepassing van hout in de badkamer, zoals houten badkamermeubelen in een houtkleur past een natuurlijke kleur van de lavasteen gietvloer goed. In een luxe ingerichte vochtige ruimte staat een antracietkleurige uitvoering perfect.

Onderhoud van lavasteen gietvloer in de badkamer

Het onderhoud van een lavasteen gietvloer in de badkamer is gemakkelijk. Het is aan te raden om de vloer te vegen of te stofzuigen om vuil en stof te verwijderen. De vloer dient in dat geval wel droog te zijn om bijvoorbeeld tijdens het borstelen verloren haren te verwijderen. Daarna is het aan te bevelen om de lavasteen gietvloer in de badkamer te dweilen met een speciale gietvloerreiniger. Wij raden af om een agressieve reiniger te gebruiken.

Hygiënische badkamervloer

Een voordeel is natuurlijk dat er geen naden zijn in de badkamervloer als u voor een lavasteen gietvloer kiest. Daarom is het een hygiënische vloer voor vochtige ruimtes, omdat bacteriën en schimmels zich nergens kunnen nestelen. De structuur van het oppervlak is namelijk gesloten en helemaal naadvrij. Dat is bij een tegelvloer wel anders, want het zijn vaak de voegen die lastig schoon te maken zijn. Daar heeft u bij een lavasteen gietvloer in de badkamer in elk geval dus geen hinder van.

Vloerverwarming in de badkamer

Het is tegenwoordig eerder standaard dan luxe om bij het verbouwen van een badkamer vloerverwarming aan te brengen. Er komt dan ook een nieuwe vloer op en laat een lavasteen gietvloer zich nu perfect lenen om met vloerverwarming te combineren. Zo heeft u voortaan heerlijke warme voeten in de badkamer als u onder de douche gaat, de tanden staat te poetsen of uit bad stapt.

Prijs lavasteen gietvloer in de badkamer

De prijs van een lavasteen gietvloer in de badkamer is van het aantal m2 afhankelijk. Een badkamer blinkt doorgaans niet uit in een groot aantal m2, maar de prijs daalt wel per m2 bij een groter oppervlak. Daarom kiezen onze klanten er veelal voor om de lavasteen gietvloer in de badkamer en in andere ruimtes in huis te leggen. Het totale oppervlak neemt dan namelijk toe en dat drukt de m2 prijs. Wilt u meer weten over onze lavasteen gietvloeren voor de badkamer, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten