Zelf gietvloer leggen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bij de keuze voor een nieuwe vloer heeft u al een beeld voor ogen hoe het eruit komt te zien. Het is belangrijk dat u daarin niet met een teleurstelling te maken krijgt. Zelf een gietvloer leggen is een typisch voorbeeld waarin het risico bestaat dat het resultaat niet is wat u verwacht. Dat is jammer, want dan is alle moeite wat dat betreft voor niets geweest. G-vloeren raadt zelf gietvloer leggen in elk geval dan ook niet aan. Het is gewoon niet verstandig om in huis zelf aan de slag te gaan met werkzaamheden die zeer specialistisch zijn. Er is kennis en ervaring voor nodig om een gietvloer aan te brengen, want daarmee is wel een perfect resultaat gegarandeerd.

Zelf gietvloer leggen? Laat het over aan de specialist

Het lijkt zo eenvoudig als u bijvoorbeeld filmpjes op YouTube bekijkt, waarin de lagen moeiteloos aangebracht lijken te worden. Het is echter niet zo simpel als het lijkt als u er zelf mee aan de slag gaat. Zo is er in de eerste plaats al kennis vereist over de ondergrond en op welke manier deze voorbereid dient te worden. Bent u bijvoorbeeld van plan om zelf een gietvloer op hout of zelf een gietvloer op tegels in de badkamer te plaatsen? Bedenk dan dat de ondergrond een grote rol speelt in het uiteindelijke resultaat. Wij zijn de gietvloerspecialist die weet wat er moet gebeuren als de ondervloer van hout of van tegels is. Dat vergt meerdere werkzaamheden om een solide basis te realiseren voor de plaatsing van een van onze naadloze vloeren.

Handleiding biedt inzicht, maar het blijft lastig

Stap voor stap een gietvloer zelf aanbrengen met behulp van een handleiding biedt uiteraard inzicht in de werkzaamheden. Het blijft echter zelfs met een handleiding en instructies bij de hand erg lastig om een goed resultaat neer te zetten. Als ervaring ontbreekt dan is het gewoon een moeilijke klus. Natuurlijk kan iedereen proberen om zelf een gietvloer te leggen, maar dat is hetzelfde als u zonder ervaring een muur probeert te stukadoren. Het resultaat wordt nooit zo mooi als dat het door een professional is gedaan. Dat geldt niet alleen voor het zelf aanbrengen van gietvloeren, maar dus ook voor vele andere typen werkzaamheden. Het is en blijft een vak apart dat haast een ambacht is te noemen, waar veel ervaring en de benodigde kennis voor vereist is.

Waarom niet zelf doen?

Een perfect resultaat is niet gegarandeerd als u het zelf doet. Bovendien kost het u extra veel tijd en moeite die misschien achteraf zelfs voor niets zijn geweest als u niet tevreden bent met de zelf aangebrachte gietvloer. Bovendien dient u over allerlei materialen en gereedschappen te beschikken om zelf een gietvloer te leggen. Daarbij heeft u wellicht ook nog niet eens gedacht aan het dragen van beschermende kleding als u bijvoorbeeld een PU gietvloer zelf gaat plaatsen. In plaats van zelf een gietvloer leggen, is het voor een duurzaam en perfect resultaat beter als u dat overlaat aan een gietvloerspecialist als G-vloeren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten