Beton ciré kleuren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré kleuren: met keuze uit allerlei kleurtinten

De kleur van een vloer als beton ciré is voor een groot deel verantwoordelijk voor het karakter in de ruimte. Beton ciré kleuren zijn in allerlei varianten verkrijgbaar met onder meer keuze uit vele grijstinten. Grijs is bovendien een van de populairste kleurversies voor betonstuc vanwege de realistische uitstraling met stoere en speelse elementen. Liever geen grijs? G-vloeren biedt u de mogelijkheid om een keuze uit de meest uiteenlopende beton ciré kleuren te maken. Doe alvast inspiratie op of bel ons voor een afspraak en kom naar onze showroom om de kleurtinten in het echt te bekijken en advies te ontvangen.

Populaire beton ciré kleuren: grijs, zand en bruin

Grijstinten zijn het populairst als het om de keuze uit beton ciré kleuren gaat. De realistische en natuurlijke uitstraling is echter ook te verwezenlijken met andere kleuren. Bijvoorbeeld met zandkleuren net als met bruin. Dit zijn voorbeelden van vloerkleuren die een woonkamer van een extra warme sfeer voorzien. Het is bij de keuze voor een kleurtint belangrijk om met het beoogde karakter in de ruimte rekening te houden. Bijvoorbeeld met een zakelijke en robuuste look in een winkel die industrieel is ingericht. Daar past grijs prima bij. Zo vormt bruin of een zandkleur een perfecte basis voor beton ciré in een woonkamer die landelijk is ingericht. Een knusse en warme uitstraling past daar namelijk weer beter bij.

Inspiratie voor beton ciré kleuren

Het is niet altijd even gemakkelijk om een kleur te kiezen voor een beton ciré vloer. Daarom is het belangrijk een voorstelling te maken van het karakter en de sfeer. Een natuurlijke aardetint of roodbruine tint geeft de vloer een levendig en warm karakter. De beton ciré kleuren voorzien in associatie met een bepaalde beleving. Zo zijn groentinten eveneens ideaal om de natuurlijke beleving in huis te benadrukken. Grijs in allerlei tinten past bovendien niet alleen bij industriële interieurs, maar ook bij minimalistische inrichtingen en moderne interieurs.

Neutrale kleuren combineren perfect

Het is bekend dat neutrale kleuren perfect combineren met allerlei andere kleurtinten. Dat is dan ook een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij de keuze uit beton ciré kleuren. Wilt u een vloer als basis met een neutrale look om de rest van het interieur daarop aan te passen? Of wilt u de vloer in een meer opvallende kleur omdat de overige interieurkleuren neutraal zijn? Overigens staat een grijze beton ciré vloer niet alleen prachtig bij opvallende kleuren, maar ook schitterend bij witte muren en bij zwart meubilair.

Kleuradvies van G-vloeren

Wilt u graag kleuradvies om de allerbeste keuze te maken uit de verschillende beton ciré kleuren? G-vloeren heeft specialisten in huis die ook verstand hebben van stijl, sfeer en kleuren in het interieur. Uw wensen en de inrichting van uw woning of het interieur van uw zakelijke ruimte vormen de basis voor een gericht kleuradvies. Maak direct een afspraak om naar onze showroom te komen. Wij nemen alle tijd om u met alle mogelijkheden van beton ciré en kleuren kennis te laten maken.

FAQ

Hoe kies ik de ideale kleur?

Naast dat wij u helpen met het kiezen van de perfecte kleur voor uw wand of vloer van beton ciré, zijn er een aantal aspecten om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld de gewenste stijl van uw interieur, want de kleurtint heeft invloed op de sfeer. De materialen die in de ruimte aanwezig zijn, kunnen eveneens een uitgangspunt vormen. Grijs combineert met alles, zoals met hout net als met kunststof en is eveneens een goede match met alle andere kleuren.

Wat is de perfect kleurtint voor mijn kleine badkamer?

Wij raden u in verband met het creëren van een ruimtelijk effect aan om in een kleine badkamer voor een lichte kleurtint te kiezen. Dit heeft namelijk als voordeel dat de kleine ruimte hierdoor groter lijkt.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

U heeft bij ons de mogelijkheid om uit vrijwel iedere kleursoort een keuze te maken. Grijs, wit en zwart zijn het populairst, maar wij kunnen voor u iedere gewenste kleurtint realiseren om beton ciré in uit te voeren. Bijvoorbeeld als u een voorkeur heeft voor een meer bruinrode tint of als u de badkamer een nautisch effect wilt geven en uw een mooie blauwe tint wenst.

Hoe ontstaat de kleur in beton ciré?

De kleur ontstaat door kleurpigment te verwerken in beton ciré voordat deze vloerafwerking of wandafwerking wordt aangebracht. Het is ook mogelijk om alleen in de laatste laag kleurpigment toe te voegen.

Hoe kan ik de kleur van beton ciré mooi houden?

De kleur van beton ciré is mooi te houden door het oppervlak, zoals de wand of vloer met regelmaat schoon te maken. Dit kan met een speciale reiniger, maar het is ook mogelijk om hiervoor een mild schoonmaakmiddel te gebruiken. Uiteraard is het aan te raden om de vloer te stofzuigen om vuil en stof te verwijderen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten