Beton ciré vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton ciré vloer: magnifiek in uitstraling 

Een beton ciré vloer is in meerdere opzichten magnifiek te noemen en zeker als het om de uitstraling gaat. Het is een vloer die slijtvast en waterdicht is, maar ook perfect comfort biedt en praktisch is. Bovendien is een beton ciré vloer hygiënisch, naadloos en gemakkelijk schoon te maken. Deze combinatie van eigenschappen en uitstraling voorziet in een toenemende vraag naar beton ciré vloeren. G-vloeren brengt deze vloer in allerlei soorten woningen aan, variërend van luxe appartementen tot villa’s en van lofts tot woonboerderijen. Ook bedrijfspanden als chique kantoren en stijlvolle winkels lenen zich uitstekend voor de toepassing van een beton ciré vloer.

Beton ciré vloer: puur comfort met warme look

Beton ciré vloeren van G-vloeren staan bekend om het pure comfort gecombineerd met een warme look. Daar waar gewoon beton kil en koud aandoet, geldt voor beton ciré vloeren dat deze fijn aanvoelen onder de voeten. Bovendien zorgt het levendige patroon er voor wat er een warme look ontstaat. Dat maakt het niet alleen een aangename vloer om op te lopen, maar ook om naar te kijken. Wilt u het ultieme comfort ervaren qua warmte dan is het mogelijk om vloerverwarming eronder aan te brengen. Overigens is een beton ciré vloer zowel toe te passen in woonkamers, slaapkamers en keukens als in badkamers. Het is ook in de badkamer fijn om comfort te ervaren als u met blote voeten uit bad of onder de douche wegkomt.

Toe te passen op allerlei ondergronden: ook over tegels

Het maakt niet uit wat voor soort ondergrond er aanwezig is. Beton ciré is als vloer over vele soorten ondergrond toe te passen. Zo ook over tegels. Uiteraard is het dan wel nodig om een voorbewerking uit te voeren, maar de tegelvloer kan gewoon blijven liggen. Dat biedt als voordeel dat u niet met hak- en breekwerk te maken krijgt. Het is voor de plaatsing van een beton ciré vloer wel van belang dat de ondergrond vormvast en vlak is. Daar zijn overigens ook maatregelen voor te nemen als dat niet het geval is.

Veel kleuren en structuren

Er zijn allerlei kleuren en structuren om een beton ciré vloer in uit te voeren. Antraciet is een hele mooie kleur die in meerdere tinten beschikbaar is. Grijs is als de betonkleur en daarom is het een populaire kleur die bovendien perfect is om een industriële stijl te realiseren. De kleur past echter ook goed in een moderne loft net als in een mooi appartement. Naast grijstinten en bijna zwartkleuren geldt dat er ook andere natuurlijke kleuren zijn. Denk daarbij aan een zandkleur die ook goed past als kleur voor een beton ciré vloer in een landelijk ingericht interieur. Het is ideaal dat de kleur de sfeer kan bepalen, maar dat geldt eveneens voor de uit te voeren structuur. Daar zijn namelijk ook variaties voor beschikbaar, waarover onze adviseur u graag meer vertelt. Neem daarom contact op met G-vloeren voor professioneel advies en voor maatwerk. Onze showroom is op afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten