Beton cire wanden

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Beton Cire wanden van G-vloeren BV

Beton Cire is een product dat steeds meer in opkomst is onder woningbezitters en particulieren. Maar inmiddels hebben wij deze speciale cementstuc ook al toegepast in winkels en andere ruimten waar wanden een unieke structuur moeten krijgen. Beton cire wanden zien er ambachtelijk en luxe uit, dit komt door omdat de wand door de vakman geheel met de hand wordt opgezet en nawreven. Vooral badkamers en natte ruimten profiteren van goede watervaste beton cire wanden die bovendien ook nog eens in elke kleur kunnen worden toegepast. Het product beton cire wordt ook toegepast op meubels, open haarden, tafelbladen en in keukens. Beton cire wanden staat ook goed in grotere ruimten zoals lofts of industriële omgevingen, beton cire maakt de ruimte een stuk intiemer en geeft het een geheel eigen identiteit.

Wat is beton cire en hoe worden beton cire wanden gemaakt?

Beton cire wanden worden ook wel aangeduid als “gewreven betonwanden”, “gepolijste betonwanden” of “decoratiebeton”. Eigenlijk is het een cementstuc die, anders dan gipsgebonden stucwerk, een stuk slijtvaster en krasvaster is en bovendien geheel waterdicht kan worden uitgevoerd. De samenstelling bestaat uit een mix van cement, pigmenten en kunststof additieven om de mix goed smeerbaar te maken en om enkele karakteristieke eigenschappen aan de mix toe te voegen zoals betere waterafstotendheid. Beton cire wanden hebben veel meer werkgangen nodig dan normaal pleister- of stucwerk. Na aanbrenging van een primer wordt een eerste dunne beton cire laag aangebracht. Na droging van deze eerste laag wordt de beton cire wand voorzien van de uiteindelijke afwerking die vervolgens wordt geschuurd en waterdicht gemaakt met een sealer. Het opzetten van beton cire wanden is een zaak van de vakspecialist. Beton cire wanden krijgen hun unieke structuur door het schuurwerk op een aparte manier uit te voeren. Dat kunnen draaiende bewegingen zijn of juist speciale schuurmiddelen die zorgen voor de uiteindelijke “tekening” op de beton cire wanden.

G-vloeren BV voor het professioneel opzetten van beton cire wanden

Wilt u een beton cire wand laten aanbrengen in uw woning, winkel of kantoor? Bij G-vloeren BV kunt u kiezen uit een fraai palet aan mogelijkheden. U kunt uw beton cire wand bijvoorbeeld in een echte betonlook laten opzetten, of kiezen voor een speciale metallic tint of juist een neutrale natuurlijke kleur of pasteltint. De ruimte krijgt door de toepassing van beton cire wanden een unieke uitstraling en sfeer, DE reden waarom de meeste mensen kiezen voor dit unieke product.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten