Betonvloer Amersfoort

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wilt u een betonvloer in Amersfoort laten plaatsen? Het is raadzaam om daarvoor een expert  in te schakelen als u garanties wenst voor het beste resultaat. Wij zijn wat dat betreft dé specialist betonvloer Amersfoort met een uitgebreide ervaring in de realisatie van allerlei betonvloerprojecten voor particulieren en bedrijven. Bovendien zijn wij met de plaatsing van betonvloervloeren actief in alle stadskernen en alle buurten, van Liendert en Rustenburg tot Kattenbroek en Nieuwland.

Waarom een specialist betonvloer Amersfoort?

Waarom het verstandig is om een specialist als G-vloeren in te schakelen voor de installatie van een betonvloer in Amersfoort? In de eerste plaats omdat het belangrijk is dat u een vloer op maat krijgt geleverd voor uw woning of bedrijfspand. In de tweede plaats omdat wij zeer ervaren zijn in de plaatsing van betonvloeren. Ervaring is naast uitgebreide kennis van belang, omdat het hier gaat om een ambachtelijke werkwijze. Dat is simpel te zien aan het resultaat van onze projecten. In de derde plaats zijn wij helder in alle communicatie en denken wij met u mee als onderdeel van onze persoonlijke en klantgerichte service. Bovendien voorzien wij in een breed scala aan opties om de ideale betonvloer in Amersfoort te laten plaatsen.

Opties qua kleur en design

De opties voor het realiseren van een bepaalde sfeer, look en feel zijn nog net niet eindeloos, maar wel altijd uniek. Dat brengt de ambachtelijke manier van werken met zich mee, waardoor maatwerk tot in de details tot uiting is te brengen. Wij laten u graag allerlei soorten kleurtinten zien op basis van uw kleurwens en kennismaken met de variatie in designs. Bij de keuze voor een betonvloer in Amersfoort laten aanbrengen, is het namelijk mogelijk om het uiterlijk te beïnvloeden. Industrieel is populair net als een robuust karakter, maar een elegante stijl met een minder stoere look behoort ook gewoon tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met dé specialist betonvloer Amersfoort en kom naar onze showroom om u te laten inspireren en om professioneel advies te krijgen. Mocht u liever direct online een offerte willen aanvragen dan sturen wij u deze daarna vrijblijvend toe.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten