Betonvloer Amstelveen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wilt u een betonvloer in Amstelveen laten plaatsen? Deze vloersystemen hebben een robuust en industrieel uiterlijk en combineren daarbij warmte en comfort. Wij voorzien als specialist betonvloer Amstelveen zowel woningen als bedrijfspanden van deze unieke vloer. Daarbij hanteren wij vanaf het allereerste begin het uitgangspunt dat iedere vloer op basis van maatwerk tot stand komt. Het unieke karakter is daarbij gegarandeerd, want de werkzaamheden vinden aan de hand van een ambachtelijke methode plaats.

Betonvloer Amstelveen: unieke eigenschappen

Bij de keuze voor de plaatsing van een betonvloer in Amstelveen zijn er automatisch unieke eigenschappen van toepassing. Zo kent het beton geen voegen en is de uitstraling modern, ruimtelijk en tijdloos. Een extra voordeel is dat wij de betonvloer in Amstelveen zo aanbrengen dat deze een vuilafstotende werking krijgt. Dat maakt het bijvoorbeeld ook een bijzonder geschikt vloersysteem als er sprake is van een allergie. Het is dan ook een hygiënische vloer die bovendien sterk is en gemakkelijk is in onderhoud. De natuurlijke materialen voorzien daarbij ook nog eens in een duurzaam karakter.

Toe te passen in vele ruimtes

Betonvloeren zijn toe te passen in vele ruimtes, waarbij maatwerk voor de ultieme afwerking zorgt qua design, gemak en comfort. Zo voorzien wij onder meer in de optie om een gevlinderde betonvloer in Amstelveen te plaatsen die met topcoating wordt afgewerkt, en dat zelfs twee keer. Hierdoor ontstaat er een schitterend resultaat. Onze betonvloeren zijn met maatwerk toe te passen in onder meer de woonkamer en slaapkamer net als in uiteenlopende bedrijfspanden, zoals winkels en kantoren. Wilt u de badkamer ook voorzien van een stijlvolle betonlook? Daar hebben wij andere vloeroplossingen voor beschikbaar, want een standaard betonvloer leent zich daar minder goed voor.

Bezoek onze showroom nabij Amstelveen

Er zijn enorm veel mogelijkheden om een betonvloer op maat te laten samenstellen. Wij houden dan ook graag rekening met al uw wensen en eisen die u aan de vloer stelt. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom met betonvloeren nabij Amstelveen. Maak direct een afspraak of vraag anders online een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten