Betonvloer Apeldoorn

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Apeldoorn vormt in uw woning of bedrijfspand een designbasis met een stijlvolle look. Doorgaans is bij beton een associatie met een robuuste en industriële uitstraling snel gemaakt. Het is inderdaad mogelijk om het design robuust en industrieel te laten zijn, maar dat is niet de enige designstijl. Het is even goed een optie om voor een meer elegante en rustige sfeer te kiezen. Dat is namelijk gewoon mogelijk door bij de ambachtelijke manier van aanbrengen rekening te houden met het effect van de verweven structuur. Laat u zich hierover verder informeren en inspireren door ons als de specialist betonvloer Apeldoorn.

Betonvloer Apeldoorn: maatwerk met veelzijdige mogelijkheden

Maatwerk is ons uitgangspunt en doel om voor u de betonvloer in Apeldoorn aan te brengen die volledig naar wens is. Er zijn om tot het maatwerk te komen veelzijdige mogelijkheden van toepassing. In de eerste plaats valt er rekening te houden met de kleur en in de tweede plaats zijn er allerlei opties om tot het gewenste design te komen. De veelzijdige toepassing maakt het onder meer mogelijk om een betonvloer in Apeldoorn in uw woonkamer, slaapkamer, winkelpand of kantoor aan te brengen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

De belangrijkste voordelen van een betonvloer hebben betrekking op de unieke eigenschappen. Naast dat het een sterke vloer is met vuilafstotende eigenschappen is het eveneens een slijtvaste vloer met een naadloze afwerking. Dat maakt de vloer hygiënisch, maar ook gemakkelijk in het onderhoud. Bovendien is een betonvloer door ons in Apeldoorn naar ieders smaak voor design en kleur uit te voeren. Als vloer om op te wonen is er ook nog sprake van een fantastisch comfort en de al aanwezige warmte is verder te vergroten door voor een combi met vloerverwarming te kiezen.

Wij werken overal in Apeldoorn

Wij zijn als betonvloer specialist overal in Apeldoorn actief, van het Staatsliedenkwartier in Zuid tot De Parken in Noord en van de wijken in West tot de buurten in Oost. Wilt u meer informatie over onze betonvloeren? Neem gerust contact op, wij beantwoorden graag al uw vragen, voorzien u in onze showroom van inspiratie en geven deskundig advies.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten