Betonvloer appartement

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Appartementen zijn uitermate geschikt om een moderne vloer in aan te brengen die 100% naadloos is. De combinatie betonvloer appartement is wat dat betreft een van de populaire opties om uit te kiezen. Dit is namelijk een vloersysteem dat modern oogt en daarbij een stijlvol effect kent. Bovendien geldt voor een betonvloer in een appartement dat er een woonvloer ontstaat die zich voor allerlei interieurstijlen leent. De vloer spreekt tot de verbeelding omdat de uitstraling van de levendige look naar eigen inzicht is te verfijnen. Zo heeft u de keuze om de betonvloer in uw appartement heel stoer te laten overkomen of een meer elegante sfeer te creëren. Bij G-vloeren mag u daarbij rekenen op een prachtige en duurzame vloer op basis van maatwerk.

Betonvloer appartement: dit zijn de voordelen

U heeft met een betonvloer in uw appartement praktisch geen omkijken naar de vloer als het om onderhoud gaat. Het volstaat om deze vloer net als andere vloersystemen regelmatig te stofzuigen of de stofwisser voor het weghalen van stof te gebruiken. U hoeft geen rekening te houden met groot onderhoud, want dat is bij een betonvloer voor appartementen niet nodig. Bovendien stoot deze vloer stof en vuil af en hierdoor is het ook een prima vloersysteem als er sprake is van allergieën.

De vloer leggen wij 100% naadloos aan op basis van ambachtelijk werk en met de garantie op een uniek resultaat. Elke betonvloer van onze hand is daarom uniek. Uiteraard is het een woonvloer die zich qua maatstaven van comfort op het hoogste niveau bevindt. Zo voelt het onder de voeten aangenaam en warm aan als u er overheen loopt. Het comfort is voor wat betreft de warmte verder te verhogen als u de betonvloer in het appartement met vloerverwarming laat aanbrengen.

  • Levendige woonvloer
  • Hoogste comfortklasse
  • 100% naadloos
  • Duurzaam
  • Gemak qua schoonmaak
  • Hygiënisch
  • Slijtvast

Inspiratie voor woonstijlen

Een betonvloer in een appartement is samen te stellen naar eigen voorkeuren qua kleur en levendigheid. Dat maakt het gemakkelijk om op basis van de gewenste woonstijl een keuze te maken. Er zijn tegenwoordig allerlei woonstijlen te onderscheiden in appartementen, waar een betonvloer perfect bij past. Een van de bekendste interieurstijlen die met deze vloer perfect combineert, betreft de industriële woonstijl. Betonvloeren in grijze tinten vormen daarvoor de ideale basis om met staal, hout en glas in het interieur te combineren. Bekijk hier meer inspiratie die in beeld gebracht.

Een tint die net wat afwijkt van het grijs, zoals beige grey is weer perfect om in een bohemian woonstijl als basis te laten dienen. Zo brengt een betonvloer in het appartement in een witte tint mogelijkheden om met veel groen te combineren om een urban jungle stijl te realiseren. Uiteraard is een betonvloer in een appartement eveneens een geweldige keuze voor moderne en stijlvolle interieurs. Laat u adviseren door de experts van G-vloeren bij het samenstellen van een betonvloer voor uw appartement. Onze showroom is naar wens op afspraak te bezoeken, maar u kan ook direct online een offerte aanvragen bij G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten