Betonvloer Arnhem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Arnhem door een specialist laten aanbrengen? G-vloeren is een ervaren expert in de realisatie van deze robuust ogende vloeren. Als specialist betonvloer Arnhem bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt. Deze vloeren zijn namelijk niet alleen ideaal voor de in woonkamer of slaapkamer, maar ook perfect voor toepassing in kantoren en winkels. De hele stad behoort overigens tot ons werkgebied van Arnhem-Noord tot Arnhem-Zuid en uiteraard de oude binnenstad.

Betonvloer Arnhem: robuuste levendigheid

Wilt u een basis in huis of in uw bedrijfspand waar de robuuste levendigheid van afstraalt? Een betonvloer voorziet in uiterlijke kenmerken die de verbeelding vaak te boven gaan. Als u in Arnhem een betonvloer laat plaatsen, zorgen wij daarbij voor maatwerk. Daarom is het onder meer mogelijk om met de kleurstelling en met het gewenste design rekening te houden. De robuuste levendigheid is bijvoorbeeld op en top industrieel te maken, maar eveneens te verminderen, zodat er een chique stijlvolle vloer ontstaat met een elegant tintje. Onze medewerkers brengen de betonvloer in Arnhem namelijk aan met een ambachtelijke methoden. Dat laat alle ruimte en vrijheid om het design ter plekke geheel naar wens uit te voeren.

Kosten per m2

De kosten van de plaatsing van een betonvloer in Arnhem berekenen wij onder meer aan de hand van het aantal m2. Bovendien hanteren wij het principe van de toepassing van schaalvoordeel, zodat meer m2 een lagere m2 prijs tot gevolg heeft. Dat maakt het bijvoorbeeld gunstig om niet alleen de woonkamer mee te nemen, maar ook de slaapkamers van een betonvloer te voorzien. De m2 prijs daalt namelijk in dat geval. Ook het type betonvloer heeft invloed op de kosten net als extra uitvoeringen, zoals bij het aanbrengen van vloerverwarming onder deze fraaie vloer.

Neem contact op

Vraag gerust naar alle mogelijkheden voor het laten plaatsen van een betonvloer in Arnhem of kom bij ons langs in de showroom. Wij zijn op afspraak te bezoeken. Het aanvragen van een offerte is overigens direct mogelijk door het betreffende formulier in te vullen. Neem ook een kijkje bij de recensies van klanten die eerder bij ons een vloer hebben besteld.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten