Betonvloer Breda

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Breda is in uw woning, winkel of kantoor een waardevolle aanwinst die een bijzondere uitstraling met zich meebrengt. De populariteit van dit type vloeren is ongekend groot en te danken aan de karaktervolle levendigheid met stijlvolle look. Bovendien is het een vloer die niet alleen mooi is om te zien, maar ook praktisch is en comfortabel aanvoelt. Bij de plaatsing is het wel belangrijk om dat op basis van maatwerk en door een ervaren team te laten doen. Wat dat betreft zit u bij ons als specialist betonvloer Breda helemaal goed.

Betonvloer Breda: maatwerk gegarandeerd

Waarom maatwerk zo belangrijk is voor de plaatsing van een betonvloer in Breda? Maatwerk betekent dat wij de vloer samenstellen op basis van uw wensenlijst. Bijvoorbeeld als het om de exacte kleurtint gaat net als om de levendigheid van het design. Er zijn ten aanzien van het uiterlijk namelijk allerlei variaties in de levendigheid aan te brengen. Hierdoor is de betonvloer in Breda stoer levendig te plaatsen of juist met een chique uitstraling aan te brengen. De kleurtint heeft net als het design invloed op de gehele uitstraling en daarin adviseren wij u uiteraard graag, waarbij maatwerk een van onze garanties is.

Voordelen van betonvloeren

Het kenmerkende uiterlijk is een van de factoren waarmee uw betonvloer in Breda zich straks onderscheidt van alle andere soorten vloeren. De ambachtelijke plaatsing zorgt voor een unieke look en dat is nog maar het eerste voordeel. Het is bijvoorbeeld ook zo dat het een hygiënische vloer betreft die qua onderhoud in de vorm van schoonmaak maar weinig tijd kost. Bovendien is comfort een van de andere kenmerken van betonvloeren en op het gebied van warmte is deze factor verder te verhogen in combinatie met vloerverwarming. Ook is het een slijtvaste en sterke vloer die tot in lengte van dagen meegaat.

Meer weten?

Woont u in Breda of bent u ondernemer en wilt u een betonvloer laten plaatsen door een echte specialist? Neem in dat geval contact op met G-vloeren. Op afspraak is het mogelijk om naar onze showroom te komen, maar wij voorzien u uiteraard telefonisch ook graag van verdere informatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten